Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 29
X-ray spune:
luna alege gazarea,macar vei suferi cu zambetul pe buze si in piscina.salutam pe "derek"
valen mamicii curajoase,eu cand simt ca mi-e greu,si simt cam tot timpul ma gandesc ce voi face cand vor fi doi si-mi trece instantaneu "greul"
giana bine ai ajuns acasa,felicitari si lui luca
eu sunt rupta in gura de oboseala,fata e la puseul de crestere de 3 saptamani,ma suge la o ora.si acum se invarte in pat dar ii tot explic ca fabrica de lapte da rateuri,sa-i dam timp...a si sunt la un pas de mastita,am un san roz,fierbinte,pe care l-am golit la maxim cu pompa manuala dar degeaba,trebuie sa-mi iau una electrica.de care?astept urgent pareri.numai avent sa nu fie,asta manuala efectiv imi distruge sfarcurile si am vazut pe net ca palnia la cea electrica e la fel.nu uitati de mine,care ati mai folosit pompe electrice,si mai ales de unde sa iau,sunt la metro?
pupici la toata lumea ma duc la urlatoarea mica,parca am mai strans ceva in sani.
alina si bb elisa
jadi spune:
Alina cand ii dai sa suga sanul cu pricina, tine apasat zona dureroasa. Eu asa reusesc sa scap de dureri, e mai complicat, ca trebuie sa tin si sanul in gura si sa apasa pe partea laterala, uneori o pun pe mama si maseaza sanul pe portiunea aceea pana se lasa asta in timp ce alaptez. Nu mai pompa aiurea daca fata suge, pompa nu face decat sa iti creasca productia de lapte mai mult si sa te impinga la mastita! Si daca totusi trebuie sa folosesti pompa, fa un dus cu apa fierbinte pe sani, la limita rezistentei, apa fierbinte da drumul la canale!
Eu nu mai folosesc pompa deloc, am strans-o si am pus-o sus de tot sa nu ajung prea usor la ea, copilul regleaza productia dupa cum suge si nu simt nevoia sa golesc sanii dupa alaptare!
Deni & Vlad & Tudor
valen spune:
Giana, felicitari si de la noi pt Luca si pt. intoarcerea acasa. bafta cu alaptatul!!Alina. a, pupici multi. Eu ma gandesc ca sanul nu este totusi golit daca te doare. Nu reuseste Eliza sa-l goleasca bine? Zic asta pt. ca desi nu mai iese lapte atunci cand folosesti pompa, totusi pe canale mai este si copilul e cel mai bun "desfundator". Bafta multa.gata, ma retrag (oricum nu am reusit sa citesc bine din urma); azi avem controlul medical de o luna. Sa vedem ce zice nenea docturul.
X-ray spune:
jadi eu am plecat gresit din start ca a trebui sa ma mulg cu pompa electrica pt ca fate era la alt spital internata.deci am avut super productie de la inceput.de 2-3 zile am lasat-o mai moale cu golitul sanului dupa si iata-ma cu sanul cu probleme.masaj imi fac si eu,si cu apa fierbinte,,ma si doare,noroc ca m-a ajutat si elisa cu foamea ei.prefer sa dau banii pe una electrica,chiar si pt 2-3 sapt dar sa am sanii ok.
alina si bb elisa
jeni71 spune:
Ioana75-da chiar buna idee, pt ca asa am in cap cam cum mi-ar trebui sa arate comoda lui bebe. Multumesc mult, chiar ca nu ma gandisem la asta !
Jeni35+
jeni71 spune:
Giana esti meseriasa la recuperarea dupa cezariana!!!!!!! Asteptam cand ai vreme poze cu bebe Luca, iar lapticul va veni el, stai fara grija.
Jeni35+
arhdy spune:
Giana bine ai reventi acasa si sa-ti traiasca mandretea de copil. Si in privinta alaptatului sa-ti spun ce a patit mama mea. Cand a nuscut a 3-a fata nu avea lapte deloc si era foarte suparata. Mai ales ca la prima (adica mie) nu mi-a dat decat 2 luni (atat era concediu pe timpul impuscatului), iar la cea de-a doua nu stiu ce i-au facut la spital ca nu a mai avut lapte. Dar dupa 2 saptamani de la nastere a visat intr- noapte ca alerga dupa 2 iepuri albi si ca i-a prins. A doaua zi dimineata s-a trezit cu pietul care plesnea de lapte, asa incat i-a dat lapte fetii pana a facut 10 luni.
Stai linistita ca o sa vina. Pune bebele sa suga si in mod sigur o sa stimuleze lactatia.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
mioara2004 spune:
Buna fetelor...
Am intrat sa vad ce mai faceti...
Pentru fetele care asteapta si sunt la termen le recomand sa se plimbe cat mai mult; eu pana in ultima zi m-am plimbat.
Si eu am pofte! si prefer totul un pic mai dulce.Mai am 5 kg in plus (de la 13), dar nu ma stresez si mananc cu mare pofta si am o sete! din cauza alaptatului.
Eu l-am scos pe Doru pe balcon, trebuie sa-mi fac slujba si apoi cu caruciorul afara.Eu am langa bloc un parc cu copaci, intr-o zona de case, linistita, asa ca voi putea iesi si singura.
Alina nu stiu alta pompa electrica decat cea de la Avent. Si eu nu mai folosesc deloc pompa; imi spal sanii cu apa calda, masez si il las pe Doru sa-si faca treaba. Deja prinde foarte bine sanul si nu ma mai dor svarcurile.
VA pup
Mioara Doru Andrei (1.07.2007)
nma spune:
salutare
eu am cam absentat, dar motivat. mi-a venit pustiul acasa si nu am mai avut timp de net. in principiu sunt bine. inca nu am nascut si sper sa nici nu nasc prea repede. burtica a mai crescut. acum am 99 cm.
giana bine ai revenit acasa. sa creasca mare si sanatos micul printisor.
carla.v felicitari pt sabina. refacere rapita si mult laptic pt pitica.
merg sa citesc din urma caci am mult de recuperat.
nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
ilenutza spune:
Eu sunt fff vesela ca am reparat aerul conditionat, asa ca poate sa vina canicula caniculei ca o sa fim bine!
Lia, Oana merci de incurajari!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.