Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ioana multumesc

eu m-am imbracat si m-am echipat, maine e ziua sotului si ma duc sa-i cumpar ceva. Nu am mai iesit singura de vreo 2-3 saptamani...adica numai eu cu masina. Sper sa fie ok si sa nu prind caldurile cele mari de tot. A, o iau si pe mama cu mine, trec pe la ea intai ca sa am cu cine conversa. Va pup

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, incearca sa te muti la o prietena cu AC, va fi mai usor de suportat. Si dr mea e adepta cezarienei cu 10 zile inainte de DPN, adica 38s+4z, dar eu sper sa o amin de data asta sa nasc in august.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

fetele, buna dimineata si de la mine...

am disparut vreo doua zile ca am trebaluit prin casa... incepe sa fie gata pe ici pe colo...

am muncit zilele astea de ma mir ca nu am nascut... dar mi-a dat dumnezeu putere...

si sunt asa multumita de ce am facut... casa e aproape gata... e curat, avem si aer conditionat...

diseara merg din nou la medic sa vedem ce mai zice, maine as face 39 de saptamani...

sotul meu va fi plecat intr-o delegatie la praga de maine pana vineri... acum ma rog sa nu-i nasc baiatul cat e el plecat... pana acuma ma rugam sa nu nasc ca sa terminam renovarea :)

sa pup pe toate si revin pe seara cu vesti de la medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Incerc sa pun si eu cateva poze cu mine gravida. Nu aruncati cu rosii daca nu imi iese

Deci: eu gravida

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Yes, yes, cat sunt de tare. Din prima. Fata desteapta, ce sa mai. Lauda-te gura ca-ti dau prajitura.

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Lia felicitari pentru bebe la termen. Asta da realizare.

AMR 10 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna-Luna, daca e pe motive de familie, se justifica absenta! Salutam fratziorul, mititelul de el! Am si eu unul asemanator, mai inalt ca mine!
Mamii, bafta multa azi la medic! Sa fie intr-un ceas bun! Eu pun gagicile alea flocoase la treaba, poate, poate...

Dana, multumim de vorba buna! Am vazut pozele si ... ce sa ma apuc sa comentez! Esti o gravidutza tare frumoasa! Chiar iti sta bine cu burtica. (Ceea ce inseamna ca voi mai face un copil, poate data viitoare am si eu o sarcina cu silueta. Adica numa cu burtica, fara prea multe alte depuneri stim noi de care!)

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sorina/estecri am vazut coltul lui bebe si tare frumos e.

Roxanadum stiu ca esti dezamagita de doctor, ai putea sa-I explici si lui, in orice caz e bine sa fii prevazatoare cu circulara de cordon si sa asculti dr.

Andra/Andutzy personal eu nu as scoate bebele mai devreme decat din motive medicale. Motive de concediu si ca asa crede doctorul ca e bebe gata nu sunt de ajuns pt mine pentru ca eu cred ca daca bebe era gata complet la 37 sapt nu il mai tinea natura in burtica de florile marului. Nu se ia in calcul si maturarea/pregatirea psihica a copilului de a infrunta lumea si poate asta face in cele 3 sapt in care se zice ca ar cam sta degeaba. In fine asta e parerea mea personala, nu acuz pe nimeni, si dupa cum vezi sunt bebei nascuti la 37-38 sapt, cu cezariene programate si sunt sanatosi. Deci e alegerea ta personala. Sper ca nu te-a deranjata parerea mea.

Paticut stiu cum e cu casa curate si muncita la greu ca sa se distruga intr-o zi. Asa e la mine acum, ca frate-miu nah, nu prea isi da seama ca eu sunt gravida. Si pun-te masa, scoal-te masa, vasele cat casa, ma mai ajuta al meu sot dar nu l-am lasat nici pe el. Dar de maine….gata distractia, nici sa gatesc nu ma mai simt in stare.

Loredana frumos nume ati ales.

Brazuca chiar ca ai avut noroc cu incendiul. Bine ca ai scapat.

Karli, Siminoc, Sorina

Lia felicitari pentru cele 37 sapt. Acum gata, poti sa nasti linistita daca vrea ea sa vina.

Ileana felicitari pentru dezlegare. Sa fie cu noroc. Eu vreau protectie la saltea ca daca mi se rup apili?

Ioana felicitari pt rezultatul la strep B, si eu trebuie sa trimit scrisoare sa-mi trimita kit-ul (aici iti recoltezi singura si apoi iti trimit ei rezultatele) si sper sa fie bine.

Eu sper sa nasc dupa 5 august, adica pe 28 iulie il duc pe fiu-miu la o mare plimbare in Londra care se lasa cu cumparat de jucarii la un magazin super pe trei etaje, asta cu ocazia zilei lui de nastere care e pe 30 iulie. Apoi pe 29 avem family day la serviciu la sot deci mergem ca nu vreau sa ratez (e o baza sportiva inchiriata pt ei, cu tot felul de activitati si pt adulti si pt copii) iar pe 5 august trebue sa vizitez oficial maternitatea, e ca un training ce sa facem si unde sa ne prezentam cand nastem (adica eu ca sotul o sa se holbeze doar). Deci rasturnica mea ar trebui sa astepte pana pe 6 macar.

Am schimbat si eu saptamana azi, am 35.

Acum plec la doctor ca am programare din 2 in 2 sapt de acum.

Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana, frumoase poze si mai ales frumoasa mamica. Sa invarti pozele ca mi-am sucit capul sa ma uit la ele .

Eu am incercat sa dorm dar mi-a sunat telefonul asa ca o sa aman pentru dupa amiaza.

Deci pentru cine facem galerie? Chiar nu mai naste nimeni? De fapt de nascut or fi nascut dar nu ne mai anunta nimeni ce si cum?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna, frumos program dar sa il citesti zilnic rasturnicii sa inteleaga si ea ce si cum. Bafta la control!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput