Mamici de iulie-august 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 2
andutzy spune:
Buna seara!
Acu o ora am picat si noi in casa, am fost prin Herastrau cu piticul, l-am dat in tobogane, masinutze, am papat ceva si am venit mai tarziu acasa decat de obicei...
Tot stau si ma gandesc, unde as putea citi sau documenta cat e de riscanta cezariana la 37 de saptamani fix? Ca atat voi avea lunea viitoare cand merg la consult si doctorul a zis ca daca vede ca bebe e aproape, ma si taie. Nu de alta, dar a doua zi pleaca in concediu si sincer mi-e cam teama sa nu ma taie doar pt a lua ce trebuie si sa plece linistit. Deci in ziua respectiva fac 37 saptamani si intru in a 38-a,nu? Voi ce ziceti? OF! In seara asta vorbeam cu cineva si zicea ca e periculos sa nasti in 36-37 saptamani. Puii mei, cum o fi?
AndraSapt36 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
arhdy spune:
Buna dimineata fetelor.
Am vazut ca a-ti comentat foarte mult despre magazinul Barza.
Eu nu am vrut sa se iste asemenea discutii. Am facut doar o recomandare avand in vedere ca am fost acolo si am cumparat si apoi am vazut site-ul care din pacate este foarte prost prezentat si nu are ce este mai frumos. In magazin gasesti produse bune, de calitate si simple nu incarcate. Lenjeria cu baldachin nici mie nu mi-a placut. Eu am luat una normala cu aparatori galben pal (avand in vedere ca patutul este culoarea vaniliei - luat tot de la ei) fara alte imprimeuri, doar niste aplicatii pe protectia din fata - un ursulet si un iepure, facute cu bun gust. Caruciorul l-am luat kaki cu bej, foarte simplu. Iar in ceea ce privesc rotile eu le-am luiat fixe pentru ca eu asa am vrut, dar aveau si cu unele din roti duble si reglabiel pentru curbe. Le poti bloca sau lasa libere. Au si tot felul de culor, mi-au placut mai ales cele pentru baietei, dar eu am vrut unul mai cuminte si nu colorat. Iar lucrusoarele sunt foarte frumoase si de calitate pentru ca le-am vazut in realitate si chiar azi ma duc sa-mi cumpar cateceva. Eu nu am vrut sa fac reclama la ei, ca nu ma intereseaza, dar daca am fost multumita atunci am zis sa spun si altora. Nu este necesar sa ma asculte cineva. Din pacate despre Ikea nu pot sa-mi spun o parare, avand in vedere ca nu am fost acolo. Imi este incomod, deoarece nu am masina.
Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani
otim spune:
buna dimineata , vrea cineva , nu de alta dar noi aveam deja facuta
tuturor asa sa ne mearga bine de luni
azi nici o , nimic planificat ???? dar nu va faceti probleme ca eu le-am scos la inviorare sa fie fresh atunci cand vine vreo barza ...
Noi ne-am luat si patut si carut babycare , surioara mea le foloseste cu succes de peste 6 luni si e multumita de ele (asta in cazul in care mai intereseaza pe cineva )
Otiliainceput 36+Laurentiu
arhdy spune:
Fetelor nu v-ati trezit??????????????
Sunt singura pe aici.
Mai incolo trebuie sa ma imbrac si sa ma duc sa iau rezultatele la analize si au anuntat astia canicula.
mai avem 3 saptamani
liadorian spune:
'Neata! Eu vreau cafea! Otilia, ! Pe mine ma intereseaza produsele de la Babycare - asta am gasit aici, in urbea mea natala si cred a pana la urma asta o sa luam, fiindca le pot vedea "in direct" si se incadreaza si in bugetul nostru. Patutzul... Suntem inca in studiu. Am vazut unul foarte frumushel pe site la cei de la Barza, in catalogul celor de la Ikea nu era chiar nimic care sa-mi fi retinut atentia (ori n-am stiut eu cum sa caut...). Mai vedem.
Karligu', saptamana 41!! Punem fetele sa danseze pentru tine, sa convinga bebelina sa vina acasa pana miercuri!
Andra, ai de luat o hotarare grea. Mult curaj si Doamne ajuta!
Siminoc, mai e asa de putin! De-abia astept sa aud povestea Mirunei tale.
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Fetelor nu v-ati trezit??????????????
Sunt singura pe aici.
Mai incolo trebuie sa ma imbrac si sa ma duc sa iau rezultatele la analize si au anuntat astia canicula.
mai avem 3 saptamani
Diana, n-as vrea sa am de facut comisioane pe caldura asta... Te asteptam repede inapoi, cu rezultate bune de tot!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
estecri spune:
buna dimineata burtici!!!
eu ziceam ca servesc eu cu cafea dar vad ca nu am fost cea mai harnicuta!
jadi , ma internez joi pe la 9,10 dimineata si mi-au spus ca atunci imi fac analize...ciudat mi s-a parut cda mi-au zis ca pot sa mananc...Pai daca recolteza sange...cum sa pot sa mananc normal? de miercuri noaptea sunt in Bucuresti
Karli si cu siminocdin ce am inteles sunteti inaintea mea cu o zi pentru nastere...deci...facem galerieee
jeni , cu placere!!
am si eu o intrebare: sunt plina de bubite in jurul buricului (unde m-am umplut si de vergeturi...) si ma mananca si imi vine sa ma scarpin sa-mi iau pielea de pe burta. Mai demult stiu ca a mai spus o mamica de problema asta dar nu imi mai aduc aminte cum a tratat-o...poate ma ajutati si pe mine...
pup bebici si burtici
Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
estecri spune:
fetelor eu ieri m-am vopsit...si azi ma duc sa ma epilez, sa ma pensez...tara arde si baba se piaptana!!!.Cica ma fac frumoasa pentru intalnirea cu bebe...
Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
karligutza spune:
simo multumim de 'pampersul' nou - mai curat si mai uscat , cum de bantuiai pe net azi noapte? dureri, probleme? sau doar ne-somn? .... si eu am aceeasi curiozitate cand aud de fetele peste 37-38 saptamani care iau no-spa, mai ales cele care nu au indicatii de cezariana; poate bebe vrea sa iasa si no-spa ii zice "mai stai draga acolo!"
Diana nu fi supi pt.ca intr-adevar si eu am comentat ce-am vazut pe site-ul barza, dar cu rezerva ca poate in magazin au lucruri ok. Conform regulamentului am combatut 'putin' ideea si nu persoana ta... uite, drept rasplata poate merg si eu azi pe Vacaresti sa ma uit in magazin! cine stie ce imi mai vine a cumpara (ca sa stau linistita in casa nu imi face bine, ca doar eu tre sa nasc acus-acus, iar bebe sa mai coboare usor-usor un 'etaj', ca din pozitia culcat pe pat, nu stiu daca stie!)
Andutzy??????? de ce nu zici pas doctorului? fii dragutza curajoasa sa infrunti un doctor! cat sta dom'le in concediu... parca iti prescrisese pastilute de tinut bebe in burtica pana se intoarce sau ma insel eu? acu' s-a razgandit si vrea cezariana la 36-37 sapt.? hmmm... cam nehotarat medicul asta! bafta! eu as zice sa ramai pe mana unui doctor de schimb in cazul in care apare vreo urgenta pana se intoarce medicul tau! propune-i asta, vezi ce zice!
gata!! io de azi am intrat in sapt.41! ma simt mai linistita cu cifra asta, chiar si pentru o eventuala inducere miercuri... astept oricum consultatia de miercuri dimineata, nu ma mai sperii ca o curca dinainte ......... albinutza din burtica oricum a tot facut ravagii de joi incoace in sensul ca n-a stat o clipa! deci e foarte probabil ca sa am acum un col scurtat de tot, poate chiar usor deschis... si-atunci? sa vina oxitocina! sa vina bebelina!
karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca
selut spune:
Neata fetelor m-am trezit mai devreme azi,( ca oricum nu prea am dormit nici aseara) si am dat drumul la o masina la spalat(vine mama sa le intinda pe sarma) sa las totul in ordine , eu tot sper ca in seara asta il voi convinge pe dr sa mi-l aduca pe lume pe ERIC ca nu mai rezist, cred ca am sa-l sufoc cu atatea pupaturi si inbratisari cand am sa-l vad.
Claucia- si eu am fost uimita ca dr meu a preferat sa-mi dea tratament in situatia in care ma aflam, dar sa speram ca efortul pe care-l depune bebele meu in periooada asta ( pt ca mi-a zis ca el a coborat si impimge dar nu are suficienta forta sa deschida colul), nu-l v-a obosi prea tare si-i va face numai bine micutului.
Simona - ma bucur pt voi ca la toate controalele dr v-a spus ca e multumita de ce vede, iti dau dreptate ca nu te-a mai interesat si alte detalii, e foarte linistitor sa auzi asa ceva, eu incerc sa aflu mai multe pt a face o comparatie, pt ca nu stiu daca m-ai urmarit de la inceput, noi suntem putin cam suparati pt ca ne suspecteaza dr de ceva deficiente in dezvoltare, dar te poti uita daca ai timp aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103506
CARMEN 39 sapt cu ERIC