Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna idee Otim! multumesc! am sa-ti rapesc si tie majoretele! am nevoie de ele maine!
dar tre sa ii cer reteta aia speciala a lui Valen
andreea C la fel nu asa ai zis Andreea? ti se intampla si tie ce mi se intampla si mie... hai sa facem dom'le o "claca" si sa pregatim sarmale!

ah, reclama de care va spuneam se tot schimba... vezi daca nu esti "fidea" ca mine duamna utilizatoare sau de DC! acu' o vezi, acu' n-o mai vezi

boooooooon, ce urmeaza acum?
cine ghiceste? (indiciu: incepe cu zzzzzzzzz si se termina cu maraieli )

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

karligutzaas fi vrut sa iau si alt model de sutien, ca m-am cam plictisit de acelasi model. Dar bineinteles ca daca nu gasesc ceva mai bun atunci tot de la ei o sa cumpar.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by arhdy

karligutzaas fi vrut sa iau si alt model de sutien, ca m-am cam plictisit de acelasi model. Dar bineinteles ca daca nu gasesc ceva mai bun atunci tot de la ei o sa cumpar.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

la sutienele pentru alaptat nu stiu cate modele pot fi sau la ce ne vor folosi modelele... treaba cea mai atragatoare la ele e sub material , nu pe material!

deci ma culcutza o repriza-a-doua! zzzzzzzzzzzzz

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by andreea c

Claucia cred ca te-am vazut. Daca esti gravidutza de care zic eu ai masina parcata chiar sub balconul meu si ai o pernutza haiaoasa in spate.

Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Aha, deci Andreea, mergem in parc impreuna pe una din strazile la alegerea ta de mai incolo un pic? Asa este, am o perna mare ca un catel in spate, cu urechi si mai misca sotul masina mea sa nu se plictiseasca dintr-un loc in altul ca eu nu am am mai avut iesiri singuratice de vreo 2 saptamani . Si el nu prea merge cu cateii mei din masina .
Pana in parc insa tu mai ai un pic un pic , uite aici niste fete pentru tine

Karligutza mergi la spital chiar de ziua sotului meu (caruia nu stiu ce sa ii iau asa repede de una singura ca nu m-am organizat din timp) si vreau sa iti spun ca este o zi absolut minunata si in care eu am toata increderea! Abia astept sa ne povestesti pataniile Gugurutzei si sa ne-o arati pentru ca tare ne e draga acum ca am auzit atatea despre ea.
Stai cuminte astazi, relaxata, si fetele muncesc pentru tine:

Clau

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Am sosit "dezlegata" acasa, tot 2 in unu!.Acu' Dumnezeu cu mila, cand o fi o fii.

Acu' fac urmatoarele scenarii:

-Cel mai simplu ar fi sa mi se rupa membranele, nu doare deloc si stii sigur ca a inceput travaliu.Partea nasoala este ca apa e destul de multa , si poti sa faci varza patul/canapeaua sau sa te ia pe la film sau supermarket.
-Apoi ar fi varianta inceperii contractiilor, sunt sau nu de travaliu, cat de rpd te dilati, etc., cat de rpd ajungi la spital, etc si altele.

dar cum din experienta am invatat ca ce imi imaginez eu nu are leg. cu ce si cum se va intampla, sa traim bine !!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Neata feteleeee!
Inca o noapte grea, grea de tot. Am visat numai spitale, ca alerg de la unul la altul ... Dar s-a facut dimineata si am primit 2 sms-uri de la 2 prietene care au nascut ieri seara din cate stiu ambele la Euroclinic. Abia astept sa le sun sa le pun intrebari imediat ce se poate. In sfarsit, sunt un pic mai linistita. Azi e o zi frumoasa

Chiar ma uitam aseara ca a nu a zis nimic Karligutza de cateva pagini si ma intrebam daca nu a fugit sa nasca De cate ori intru pe forum si vad harnicia aia de pagini scrise (tot timpul de la 3 in sus) ma gandesc "a mai nascut cineva, a mai nascut cineva"

Ilenutza nu m-am gandit pana acum la faza cu ruptul apei. Si eu nu stau locului de loc. Sunt toata ziua la plimbare prin magazine sau mai stiu eu prin ce vizite, ies la terase. Ar fii tare sa ma apuce pe undeva in public. Acum plec la coafor/cosmetica - ma duc la o portie mare maaaare de rasfat - sper sa nu ma apuce pe acolo.

Buuun, deci, cine naste azi?

Roxana 38+ cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Nici un bebe nou, nimic? Azi am facut si eu 36s, cu +10kg si 105 cm in talie. Inca 3 kg si ajung la greutatea de la prima sarcina.

Anto. Nu stiu cu tensiunea, nu am mai luat-o.
paticut, nashpa socrii, trebuie tinuti la distanta pentru evitarea nervilor.
Lavinia spera sa ajunga azi acasa cu Lorina, le asteptam pe forum.
iulia, multumesc, ma sint destul de bine.

Mi-a iesit negativ streptococul B, macar atit, ca nu mai suportam atitea analize proaste. Bebe a coborit sigur, daca nasc o racoaica eu nu ma intorc acasa, ramin acolo in spital pina imi dau aia o leoaica.

Bafta fetelor care nasc azi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ile, Doamne-ajuta de-acum!
Ioana, ce analiza ai facut pentru streptococ B? Nu de alta, dar trebuie sa ma bag si eu tare in sufletul dr. sa-mi dea si mie sa fac. Bine ca tu nu-l ai!
Roxana, rasfat placut!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IOANA lasa.ma cu racii astia ca si pe mine ma terorizeaza toata lumea sa fac un leut ...sa fac un leut!da io nu mai am rabdarae!

plus ca eu pierd din dopul ala incontinuu...si azi dim...si ieri...si acu 10 zile...eu nu mai inteleg nimik!
se poate asa ceva?cat de mare e dopu ala?

37 SAPT SI 3 ZILE........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

IOANA lasa.ma cu racii astia ca si pe mine ma terorizeaza toata lumea sa fac un leut ...sa fac un leut!da io nu mai am rabdarae!

plus ca eu pierd din dopul ala incontinuu...si azi dim...si ieri...si acu 10 zile...eu nu mai inteleg nimik!
se poate asa ceva?cat de mare e dopu ala?

37 SAPT SI 3 ZILE........

Oana, cum e mama dopul asta? Ca io habar n-am la ce sa ma astept! E o chestie solida sau tot un fel de scurgere mai consistenta?

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput