Mamici de iunie-iulie....partea a 6-a
Raspunsuri - Pagina 2
Cornelia spune:
Mi-a fost dor de voi! Nu am avut cateva zile acces la internet. Ma gandeam ca probabil a mai nascut cineva intre timp. Dar vad ca nu sunteti foarte hotarate (voi sau bb-ii?).
Casa de piatra, Amik!
Carmenutza, felicitari pentru casa! Trebuie sa fie un sentiment minunat, acum ca ati terminat. Noi mai avem putin, din pacate nu depinde prea mult de noi, ci mai mult de mesteri, asa ca aproape sigur o sa ne mutam dupa ce o sa vina bb. Deocamdata am pregatit totul aici si m-am obisnuit cu ideea.
Lucrurile la mine in burtica s-au mai linistit. Dureri am mai rar decat saptamana trecuta si in general ma simt mai bine (exceptand greata). M-am intins cam mult cu raceala, inca mai imi curge nasul si sunt ragusita, dar sunt mult mai bine. Baie in mare tot nu am reusit sa fac. Zilele astea marea a fost asa de rece. M-am multumit sa ma plimb pe malul marii.
Am foarte mari emotii pentru ca dupa amiaza ma duc la doctor. De fapt imi este frica. Am senzatia ca e foarte importanta consultatia asta. Pe de alta parte, sunt foarte nerabdatoare.
Va pup!
Cornelia si bb Mariuta
nicol74 spune:
iata listuzta, Claudya poate mai modifici tu ceva, nu e f. actualizata ! Scuze daca am gresit ceva !
1. Lya.............fetita....Rut
-------------------------------------------
2. 17 iun....................Andra(baietel)
3. 18 iun....................Adi(fetita)..........Polizu,Branescu,
4. 20-24 iun.................dani_da(baietel).....Polizu
5. 22 iun....................Bobi(baietel)
6. 23 iunie..................Iselin (fetitza)
7. 23 iun....................Madishor(baietel)....Cantacuzino, Hudita
8. 24 iun....................Marioara78(baietel)..Municipal
9. 25-26 iun.................Kara(baietel)........Polizu,Herghelegiu
10. 25-26 iun................Romana...............Elias, Parvu
11. 27 iun...................Nicolamar(baietel)
12. 28 iun...................anaiisa(baietel)
13. 29 iun.-3 iul............nicol 74.............Polizu, Trailescu
14. 1 iulie..................alexa00(baietel)
15. inceputul lui iulie......LiLi GHIBEA(baietel)
16. 1-8 iulie................Simica(fetita)
17. 1 iulie..................Amik.................Cantacuzino, Briceag
18. 3 iulie..................mir76u
19. 8 iulie..................Crisfilip(baietel)...Municipal, Grigoriu
20. 6-10 iulie...............Cornelia(fetita).....Constanta
21. 10 iulie.................Kehleyr(fetita)......Municipal, Anca
22. 12 iulie.................Carmenutza(fetita)...Polizu,Herghelegiu
23. 14 iulie.................Salina(baietel)......Elias, Parvu
24. 15 iulie.................Azibel
25. jum iulie ...............alinuta (fetita)
26. 18 iulie.................dinubebe
27. 20 iulie.................Ginna(fetita)
28. 20 iulie.................bobi.................Municipal, Badea
29. 21-24 iulie..............Gio(fetita)..........Polizu, Dinca
30. 21 iulie.................IonaSora(fetitza).Cantacuzino,Vaduvea Adr
31. 22 iulie.................bibi.................Polizu, Gabi Lemnete
32. 23 iulie.................Crisotexa(baietel)...Giulesti, Moisa
33. 24 iulie.................Maadi(baietel),Giulesti,Adriana Simonescu
34. 24 iulie.................Iona(fetita)
35. 26 iulie.................astrid(baietel)
36. 26-28 iulie..............Gianina(fetita)......Municipal
37. 29 iulie-4 aug...........Claudya
38. 31 iulie.................Aditzu(fetita).......Elias, Parvu
39. sf.iulie-incep.aug.......madic................Elias, Parvu
40. 1 aug....................Tango(fetita)
41. 5 aug....................Ancuta(fetita)
42. 5 aug....................1luciacata(baietel)
madishor spune:
Felicitari amik! Va urez ceea ce ne-am dorit si noua: sa ajungeti niste batranei induiosatori, care se mai tin inca de mana si se mai privesc tandru! Casa de piatra!
Vestitorule, da-mi si un numar de telefon la care sa trimit telefonul de vestire :)))
pe curand,
madishor
Salina spune:
Va salut, fetelor!
Ma tot gandesc la fetele care au DPN zilele astea si ma intreb ce-or mai face...Vad ca bebeii de iunie se anunta lenesi, desi sunt convinsa ca mamicile lor sunt tare nerabdatoare. Eu una sunt. Desi am DPN-ul pe 12 iulie, as vrea ca bebe sa se grabeasca putin, nu mult...pt ca stiu ca e dezvoltat sau, cel putin, asa mi-a zis dr. Pe 13 iunie avea 3.050 gr +/- 470gr. Si mi-e teama ca pana la jumatatea lui iulie se va face un voinicel de 4 kg...si ma intreb cum o sa-l nasc eu pe cale naturala??? Iar cezariana nu vreau!!! V-am spus ca mi-e mai teama de operatie decat de durerea la capatul careia stiu ca va veni cel mai profund sentiment de implinire si fericire. Va vorbesc despre asta pt ca simt ca se apropie momentul...si parca imi e din ce in ce mai teama. La ultimul control, doctorita mea a incercat sa ma incurajeze, dar mie tot mi-e frica. Si ma straduiesc sa fiu curajoasa si sa gandesc pozitiv. De-abia le astept pe mamicile care se pregatesc acum sau au nascut deja sa povesteasca-sincer-cum a fost...Poate ma mai linistesc si eu...pt ca stiu ca agitatia asta nu-i face bine lui bebe. Dar mititelului meu parca nu-i mai convine nimic pt ca, in orice pozitie as sta, el se tot agita prin burtica si se zbate de parca ar fi nerabdator sa iasa.
Eu sunt inca – on-line – ca sa zic asa, adica citesc tot ce scrieti, iar mai nou trag cu ochiul si la „Parintii intreaba, parintii raspund” ca sa fiu cat de cat pregatita.
Cred ca si voi simtiti la fel, pt ca eu de-abia astept sa-mi tin baietelul in brate...sa-l pupicesc si sa-l rasfat (acum cat e mic-mic pt ca dupa aceea prea mult rasfat strica).
Sper sa avem toate nasteri usoare si bebei sanatosi – de altfel nici nu vad de ce n-ar fi asa...
Va pup,
ALINA
Salina spune:
Hai mai, Madishor, ca-mi dai emotii!...Cand am vazut ca ultimul mesaj e postat de tine, mi-am zis "Gata, se pregateste sa plece spre spital..." Tu poate nu te mai temi chiar asa pt ca stii la ce sa te astepti, dar eu cand am vazut sala de nasteri si, mai ales, masa aia cumplita, m-am ingrozit. Am zis ca eu nu pot sa imping stand culcata pe spate...pur si simplu nu vad cum as putea. Imi venea sa rad-plang pt ca mi-e asa teama de reactiile pe care le-as avea!!! Biata doctorita o fi zis ca nu-s zdravana! Dar cred ca stie si ea ca e mai bine sa nu te pui cu gravidutzele
In rest, eu sunt in faza in care astept vesti...Asa ca NASTERE USOARA...
alexa00 spune:
salutari fetelor,
awi am intrat in uninternet ca sunt nitelus ingrijorata.Pechat vad canu am acces(nu stiu de ce),asa ca daca imi poate raspunde cineva ar fi superb.Ieri dupa ce am venit din oras(m-am plimbarit)amobservar o secretie incolora si gelatinoasa cu ceva firicele maronii spre maro deschis.Astazi, dupa ce m-am agitat(m-am chinuit sa ma epilez ca sa merg maine la medic) aaparut sin nou,dar era maimult incolora si gelatinoasa swcad maronie.Sunt in saptamana 39 sinu amnici un fel de dureri sau alte chestii neplacute.Asta sa insemne ca se elimina dopul acela despre care am tot citit?Voi ce ziceti?
La inceputul lunii medicul a zis ca bebe nu a inceput sa coboare inca si ca pana in 5 iulie ar trebui sa nasc.
Mersi pt raspunsuri.
Alexa
Cornelia spune:
Doar ce am venit de la medic. Nu degeaba aveam emotii. Mi-a spus ca nasterea se poate declansa oricand. A vrut sa ma cheme miercuri la spital ca sa imi induca nasterea, dar am refuzat. Sper ca am facut o alegere buna. Oricum, el crede ca o sa ne vedem saptamana asta. O sa vedem ce o sa fie. Teoretic as fi in saptamana 38, dar mi-a scris pe fisa sapt. 39. Bebe are 3,200 kg (conform masuratorilor de la eco). Acum chiar ca sunt speriata. O sa incerc sa ma linistesc si sa imi readun puterile, pentru ca pana ieri am fost foarte relaxata si chiar vroiam sa nasc mai repede.
Conform listutei sunteti asa de multe inaintea mea. Asa ca o sa incerc sa va astept .
Va pup si va doresc nastere usoara!
Cornelia si bebe Mariuta
Cornelia spune:
Doar ce am venit de la medic. Nu degeaba aveam emotii. Mi-a spus ca nasterea se poate declansa oricand. A vrut sa ma cheme miercuri la spital ca sa imi induca nasterea, dar am refuzat. Sper ca am facut o alegere buna. Oricum, el crede ca o sa ne vedem saptamana asta. O sa vedem ce o sa fie. Teoretic as fi in saptamana 38, dar mi-a scris pe fisa sapt. 39. Bebe are 3,200 kg (conform masuratorilor de la eco). Acum chiar ca sunt speriata. O sa incerc sa ma linistesc si sa imi readun puterile, pentru ca pana ieri am fost foarte relaxata si chiar vroiam sa nasc mai repede.
Conform listutei sunteti asa de multe inaintea mea. Asa ca o sa incerc sa va astept .
Va pup si va doresc nastere usoara!
Cornelia si bebe Mariuta
amik spune:
in primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urari!
a fost o slujba atat de frumoasa...parintii plangeau,bunicii plangeau...am rezistat eroic in picioare aproape o ora,cat a durat!de cateva ori m-a luat cu lesin dar cu ochii sper altar m-am rugat sa fie bine.si a fost.
din pacate nu prea m-am bucurat eu de petrecerea de dupa,caci ma dureau si mijlocul si talpile de nu mai puteam.mirii si nasii au plecat primii de la "nunta"!
in al doilea rand vreau sa va spun ca NU MAI POT.vreau sa nasc,vreau sa ma duc la spital si repede-repede sa-mi tin copilul in brate.ce-o urma dep-aia,dumnezeu cu mila!dar nu mai rezist.
nu-mi gasesc locul,ma uit la bagajul pt spital si ma apuca plansul...sotul meu nu vrea sa ma scoata afara pentru ca trebuie sa stau linistita,in pat,cu picioarele sus.iar eu nu mai rezist.ma plictisesc.as vrea sa fac atatea!sa fac curat,sa mut,sa bat cuie,sa pun tablouri,sa spal,sa fie totul luna si faptul ca nu mai sunt in stare sa le fac ma demoralizeaza! simt nevoia sa-mi pregatesc cuibul si desi e curat eu tot as mai gasi ceva de facut!
pana la venirea lui bebe am grija de flori.vorbesc cu ele,le rog sa infloreasca!si,proastele,sunt ca lente!:)))
si cu bebicul vorbesc si ii sugerez sa vina la noapte.noaptea de sanziene...dar,deocamdata,nimic deosebit.nu da semne,altele decat de obicei,ca ar veni.
imi vine sa sar coarda!poate asa iese...
cand vad ce frumos e afara,de-abia astept sa ne facem program de plimbarica,de papica,de baita...vai,ce-o sa ne mai distram noi!
crisotexa spune:
saptamana 36
Dragele mele burticoase si neburticoase (in speta Lya ),
M-am intors si eu de la mare. A fost fain, in sensul ca intotdeauna ma bucur cand privesc marea. Plaja nu am facut, pentru ca batea un vant rece, rece. Baie nici atat. Stateam imbracata sub umbrela cu hainele tuturor pe mine (ale mele, ale sotului, cumnatului si cumnatei). Parca eram un cuier. Macar a auzit si bebele meu valurile, ca mamica lui era pierduta...iubesc marea tare mult.
Azi am vazut si eu un sfert de picatura de colostru pe un sfarc. He, he, m-am bucurat ce sa zic. Am uitat sa va zic ca saptamana trecuta la control mi-a luat si secretie pentru analiza si mi-a iesit ceva neinregula (n-am inteles ce, ca mi-a spus la telefon) si fac spalaturi cu Tantum Rosa (insa nu am folosit irigatorul ca mi-a fost frica).. O sa-l intreb joi la control pe doctor daca sa-l folosesc (mai ales ca n-o sa mai am fir).
Ancuta, eu am de vreo doua-trei saptamani dureri ale incheieturilor bazinului. Uneori mai tari alteori mai usoare.
Gianina, bine ca ai scapat cu brio de examene. Acum odihneste-te cat poti inainte de marea "intalnire".
Amik, felicitari pentru cununie . Intradevar acum cred ca esti mai linistita. Lasa insa bebele in pace, nu-l mai grabi atat.
Carmenutza si Madishor, si eu as vrea ca bebele meu sa fie racusor. sotul meu e rac si ne intelegem bine, eu fiind peste. Nu stiu cum m-as intelege cu un leusor (cum ar fi bebele dupa DNP - 24 iulie).
Lya, felicitari ca ati implinit o saptamana. Doamne, abia stept sa-mi tin si eu bebele in brate.
Adi, ne bucuram sa avem vesti de la tine. referitor la plecatul la mare, eu nu i-am spus doctorului ca plec (nici nu mi-a zis ca ar trebui sa stau numai in casa). M-am simtit bine si am zis sa profit de ocazie.
Claudya, si eu am avut acelasi vis ca si tine, cum ca nascusem dar nu simtisem nimic din cauza anesteziei generale. Cred ca asta-a ca "pasarea malai viseaza"...
Madishor, Ana ta e o dulce. Poate ca stie ea ca miscarea-i buna la gravidutze....
Cornelia, esti la termen, asa ca nu te mai teme de nastere. DNP-ul ala nu-i batut in cuie. Intre 38-41 de saptamani nasterea e normala. Vorba aia au nascut unele fete cu mult inainte si totul a fost OK. Zi "Doamne ajuta" si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Am vrut sa te intreb daca vrei ceva din Bucuresti, insa o faceam degeaba ca sotul meu a alergat pana vineri seara inainte sa plecam si io nu's in stare de alergatura. Oricum daca ai vreodata nevoie de ceva spune-mi ca facem noi cumva si iti trimit.
Am uitat sa va zic ca am mancat la mare de am spart. In Bucuresti abia daca mancam ceva cand imi era prea foamne si acolo as fi mancat intr-una. Astfel am ajuns la numarul de kg. al lui Madishor.
Numarul meu de telefon e 0722 656416. Eu am acces acasa oricand la net asa ca ma puteti suna oricand sa postez un mesaj.
Va pupa Crisa