Mamici de iunie-iulie....partea a 6-a

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

sapt 40

Buna fetele !

Daca nu nasc pana miercuri, dr. a zis ca ma interneaza, deci asta e !
In rest ma simt super, cred ca as mai tine sarcina ... dar nu prea e dupa mine.

Georgy nu te ingrijora in primul rand ! Si mie mi- a iesit listeria cu un titru asemanator. Nu mai stiu exact cat dar o sa ma uit si iti spun. Nu e o problema chiar asa de mare. Vorbeste cu dr. tau sau cel mai bine cu un dr. de la Institutul Cantacuzino care sa te lamureasca ce inseamna. Eu asa am facut.

Sanatate la mamici si bebei,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salut!

Am intrat sa va spun doar ca n-am nascut inca.
Felicitari fetelor si bebici sanatosi!
In curand raman ultima pe aici, dupa ce am stat in capul listei. Nu e cum se pregateste :)
Oana, poti sa-mi trimiti pe mail numarul andrei de teleon (daca e de acord, fireste) - se pare ca stam in aceeasi zona (parc IOR), poate ne vedem cu bebeii dupa ce nasc si eu.

Am plecat ca incepe cursa si sunt maniak,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

nu stiu voi cum suportati dar eu mai am putin si-mi pierd mintile ca rabdarea mi-am pierdut-o demult
nu cred sa mai fi trait in viata mea zile mai cumplite decat astea de pe urma.
n-am rabdare sa fac numic, sunt foarte odihnita deci nu pot sa dorm ca macar astfel sa treca timpul mai repede
mA TREZESC DE CEL PUTIN 3 ORI PE NOAPTE CA SA MERG LA BUDA.
burta ma chinuie ingrozitor si am dese momente in care nu pot sa respir cum trebuie.
mi-e o frica de mor de momentul nasterii care am stabilit, asta in cazul in care bb nu-mi strica planurile sa fie marti, adica 1 iulie.
apoi nu pot sa ma impiedic sa nu gandesc oarecum egoist. cred totusi ca mi se permite. ma sperie gandul ca incepand de marti prioritatile in viata mea se fvor schimba in mod irevocabil pentru ca n-am sa mai fiu eu cea mai importanta persoana.oare e normal?
le invidiez e cele care deja au nascut!
si daca tot am adus vorba de ele si bebelusii lor se cade, ca o fiinta cu putina simtire ce mai am, sa le urez:
BINE ATI VENIT IN LUMEA ASTA MARE MITITEILOR
SA FITI SANATOSI SI NOROCUL SA VA STEA MEREU APROAPE
CRESTEI MARI, INVATATI FITI CUMINTI SI RESPECTATI-VA PARINTII!
MERITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nici eu nu mai suport asteptarea. Probabil ca la mine frica a inhibat orice senzatie ca s-ar apropia nasterea. Sau cine stie, poate de frica nici nu mai nasc . Problema e ca acum, gata, vreau sa nasc, dar oare subconstientul meu spune acelasi lucru?

Nu stiu de ce, dar de foarte mult timp, eram convinsa ca o sa nasc pe 29 iunie. Pana si ieri mai creseam asta. Dar, avand in vedere ca astazi ma simt la fel de bine ca si ieri... Aseara am facut o plimbare lunga (3 ore) care mi-a facut foarte bine: am dormit ca un ingeras. Nu pot sa cred ca pot sa dorm in orice pozitie fara sa ma deranjeze burtica (am reusit aproape sa dorm pe burta, e adevarat un pic lateral) si nu m-am trezit decat dimineata. Deci chiar se intampla ceva dubios. Pana acum ma trezeam de 5 ori pe noapte sa ma duc la baie.

Maine ma duc la medic si o sa ma lamureasca el daca mai am de asteptat sau nu. Mie acum mi se pare ca as mai putea sta asa saptamani bune.

Cred ca v-am ametit cu "simptomele" mele.

Mamici cu bb-i mititei ce mai faceti? Cum va descurcati?

Va pup!
Cornelia si bb Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Da,da si eu abia astept sa mai vina mamicile cu bebei sa povesteasca una,alta.

Cat despre noi,cele de pe pertea cealalta a baricadei...imi vine sa si rad...ba ne simtim superbine,ba ne apuca frica,ba nu mai avem rabdare...

BIBI,cred ca daca ai ganduri "egoiste",nu e nimic anormal.Capsoarele noaste de gravidoase gandesc multe vrute si nevrute.Ai sa vezi cat de "neegoist "vei gandi cand o sa-ti tii bebele in brate.Acum inca isi bat joc de noi hormoneii.

Mergi la inceput

multam fetelor
aveam o mixca teama ca am sa fiu privita pe saub sparncene sau ca am sa fiu pusa la colt pentru crizele mele de egoism, desi sincera sa fiu cred ca totusi cine nu se gandeste cat de de oneroasa va fi sarcina noastra de acum inainte nu prea e obisnuit sa ia lucrurile in serios.
pentru mamicile care mai fac cumparaturi si care sunt fericitele purtatoare ale unor bebei fetite va anunt ca la magazinele Z sau Zet, e uite ce memorie de elefant am, oricuim voi stiti despre ce vorbesc, am vazut cel mai gingas articol de vestimentatie pentru bebelusi de cand ma stiu. e vorba de o rochita ultramoderna, adica cu snururi laterale, aasa cum au acum fustele sau pantalonii pentru adulte, in culori: roz, bleu si verde, dintr-un bumbac finut la un pret rezonabil, undeva sub 200.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

saptamana 39 si tot nimic! Mi-e o groaza de mor... desi nasc cu peridurala si toata lumea cu car am discutat a spus ca e super si daca pot saimi fac! Ce sa mai spun, pana una alta ma tot uit la patutul gol si incerc sa trec mai usor peste timp! va pupi si va tin la curent!!!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele fete,

Haide mai, nu mai fiti asa nerabdatoare, ca vin ei bebeii. Acu ati rezistat 40 de saptamani si nu mai puteti una? Se poate?

Io sunt mai bine acu fara fir. Am o energie de numa, numa. Problema mea e catelusul. Are un stafilococ si m-am tot dus cu el la doftor. Acu pute ca un sconcs si de la mancarea dietetica face si mult pipi (uneori si prin casa). Cat era el de frumusel si acu zici ca-i vai de el.

Hai ca am inceput mesajul la 10 si acu-i 1 si atat am scris.

Va pupa Crisa si fiti barbate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Va multumesc pentru urari. Va doresc si voua o nastere naturala si usoara ca a mea.

SALINA: Stai linistita si nu te speria ca nu e chiar atit de rau cum pare.

Bine ai venit ROMANA_74. Si eu sint tot din Cluj, dar acum locuiesc la Bucuresti si ma cheama Romana. Nu te speria trebuie sa te gindesti ca oricum vei naste si sa stii ca durerile sint suportabile. Mai greu va fi dupa deoarece bebele te va solicita foarte mult atit fizic cit si psihic.

Nu am timp sa va povestesc pe larg cum a decurs nasterea. Va spun doar ca am nascut fara epidurala ( ca mi-a fost frica de intepatura in coloana). Mi s-a administrat un mialgin si nu stiu ce perfuzie si eram cam ametita si obosita ( in noaptea anterioara nu am dormit decit 2 ore), nici nu stiu daca am impins bine , dar stiu ca la un moment dat am auzit tipetele puternice ale bebelului.

Mai rau a fost apoi, m-a cusut mai mult decit era cazul din cauza ca mi s-au fisurat doua vene de singe in zona respective sau ceva in sensul asta ca nu prea am inteles eu bine.

Pina azi m-am simiti cam rau in zona taieturii – a fost mai dureroasa cusatura decit contractile din timpul travaliului. Nu spun ca nu au durut, dar erau suportabile si am incercat sa ma concentrez la respiratie si la ce-mi zicea moasa.

Asa ca fetelor fiti curajoase si totul o sa fie OK.

Eu sint foarte ocupata cu bebe, nu prea reusesc sa dorm deoarece bebe papa din 3 in 3 ore, mai rar la 4 ore.

Din pacate nu am suficient lapte si nici nu prea am gasit timp suficient sa ma mulg ca sa-mi maresc “productia”.

Acum am sa incerc sa fur un pui de somn si va mai povestes eu cum a fost la nasterea lui bebe Cristian

Va sarut pe toate si va doresc puiuti sanatosi si cuminti. Al meu e cuminte foc, plinge doar cind ii este foame sau are scutecul “pictat” intr-o culoare pastel.

Romana si bebe Cristian

Mergi la inceput

Bine ca e cineva ca tine, draga Romana, care ne incurajeaza!
si zici ca e suportabil?
cred ca in saptamana asta o mai trecem cateva deasupra liniei, asa ca draga Romana fa bine si deschide tu noul subiect: bebelusi de iunie-iulie 2003.
ce bine suna!
mi-ar placea sa sar peste urmatoarele 24 de ore si sa scriu si eu direct la noul subiect,dar nu se poate fara putina munca.
nu stiu daca mai apuc sa intru azi pe net asa ca va rog ca maine, daca nu aveti ce face, sa-,o tineti si mie pumnii.
la ora 9 ma prezint la Polizu ca sa mi se declanseze nasterea.
Uff, am inima in chilotei.

Mergi la inceput