Superb articolul.As vrea si eu o ratusca dintr-asta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Foarte dragut.
BINE AM VENIT IN EUROPA
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
superrrrrr!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
shi eu am o ratzusca asa plimbareata,nu stiu exact de cind se plimba ea prin lume, dar la mine in venezuela a ajuns anul acesta.nu este chinezeasca este romaneasca (siiic) shi se numeste D.C.
vad ca shi papadie are una shi se numeshte moderator(saracutza ce nume i-au pus!?)![]()
total off topic da tre sa-mi vars naduful: si eu am 2 ratze dintr-alea...au fost achizitionate acu 2 ani in Romania,in Neptun.si de atunci fac parte din viata noastra,la bine si la rau...au locuit o vreme in vana...apoi s-au mutat in patutul fetitei...apoi au disparut de acolo si au inceput sa-si arate pliscul peste tot...in patul meu,sub dulapuri,sub piciorul meu (am stat cu glezna in pioneze 2 saptamini dupa ce am calcat pe o respectiva), apoi au reaparut in gradina,au disparut din nou,jaaale mare,unde-s ratustele?? una a reaparut in masina,a facut galagie cind m-am asezat pe ea,cealalta se ascundea in ghiozdanul de scoala...vreau sa le arunc si eu in ocean!! cine le gaseste,rog frumos sa nu le inapoieze!
emerald isle