Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 33

gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Gatta tu asa ai facut cand ai fost la Iosup? Ai baut apa inainte? Ti-a facut eco abdominala? Te intreb pt ca si eu merg la el joia viitoare si vreau sa fiu pregatita.
A venit Bebica!!!11+
Cica , daca vezica este plina , s-ar vedea mai bine la eco...Eu m-am chinuit inainte sa plec la Iosup sa beau 1 litru de apa , insa dupa ce am condus 5 min. a trebuit sa opresc masina si am vomitat-o toata .A fost de toata jena sa vomit in coltul blocului langa masina , se uita una de la balcon la mine ca la felul paispe , ce-o fi zis , i-a uite-o si pe alcolista asta ...vine de la bairam si e mahmura

Apoi mi-am mai luat o sticla de jumate , am baut-o si n-am mai dat-o afara.
Si , da , mi-a facut eco abdominala ...

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

kalosalina spune:
saracutza de tine. Nu-i de ras, dar felul in care ai povestit... esti haioasa. Mersi mult de raspuns
A venit Bebica!!! 11+

alina023 spune:
Zuzilici iubite, va pupacesc cu drag pe toate. Incepand de maine sunt in concediu pentru 3 saptamani. Mergem mai intai la mare apoi...cum o vrea Doamne Doamne...pe unde ne duce masinuta acolo oprim.
O sa-mi fie tare dor de voi. Sa fiti cuminti si sa va treaca greturile. Sa aveti grija de burtici si sa ne auzim numai cu vesti bune. Doamne ajuta!
Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan

kalosalina spune:
Alina concediu placut, sa va simtiti bine si sa va relaxati la maxim...si sa ne auzim sanatoase!
A venit Bebica!!! 11+

kalosalina spune:
Fetele care sunteti din Bucuresti, imi spuneti va rog unde gasesc sa-mi cumpar blugi de gravidutze?
A venit Bebica!!! 11+

gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by alina023
Zuzilici iubite,va pupacesc cu drag pe toate. Incepand de maine sunt in concediu pentru 3 saptamani. Mergem mai intai la mare apoi...cum o vrea Doamne Doamne...pe unde ne duce masinuta acolo oprim.
O sa-mi fie tare dor de voi. Sa fiti cuminti si sa va treaca greturile. Sa aveti grija de burtici si sa ne auzim numai cu vesti bune. Doamne ajuta!
Alina17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Alinaaaaa , ia-ma si pe mineeee , vreau si eu la mareeee...
My husband s-a coalizat cu maica-mea si sustin sus si tare ca n-am voie la mare si nu ma cred cand le zic ca doctorita mea mi-a dat verde...Le-am zis ca o sa le arat subiecte pe forum cu burtici la mare , si inca in luni avansate , insa sunt caposi amandoi.
Le-am zis ca daca nu vor sa mearga , plec singura...sa vedem , ma lasa sau vin cu mine ?

Oricum , Alina , sa ai parte de un concediu minunat , de multa odihna si de vreme frumoasa !
Pup you

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

NataliaS spune:
Alina - concediu placut, cu soare si mare calda!
Eu sunt suparata ca mi s-a contramandat programarea la eco 3 D- are medicul meu 2 nasteri, asa ca m-a chemat la clinica si mi-a facut eco acolo...sunt super happy insa ca mi-am vazut bebele cu toate la locul lor...are 16 sapt si 6 zile, dar nu a reusit sa-i vada sexul...statea cu spatele, asa ca poate peste 2 sapt.
Natalia 16+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

grati.ela spune:
mi-a zis sa evit sofatul pt ca exista presiune mare in zona pelviana; in plus nici pozitia nu este ok mai alles in cazul meu...sincer si eu observasem ca ma doare burta dupa ce sofez mai mult de o ora...10+

irinouka spune:
fetelor, va tot citesc povestind despre cabinete pentru analize si ecografii. am o nelamurire.
medicul meu este la spitalul elias si pana acum toate analizele mi le-am facut acolo, pt ca laboratorul lor, din cate am inteles, are dotari cam pentru toate testele ce trebuie facute in sarcina.
ar trebui sa ma orientez si eu spre o clinica? voi le faceti la synevo sau medlife pentru ca aveti mai multa incredere in laboratoarele lor decat in cele ale spitalelor sau pentru ca nu toate spitalele au lab-uri pt analizele de care aveti nevoie?
din inima va rog sa ma scuzati daca intrebarea mea e tampita, dar as vrea sa stiu daca e cazul sa schimb tactica.
pe 24 iulie sunt programata pt triplu-test, tot la elias. ar fi cazul sa ma duc in alta parte sau sa fac testul asta si acolo, si la un cabinet?
pup!
irina 13+

godzila spune:
Saluatare dragi mamici si viitoare mamici.
Noi suntem bine, ieri mi-am vazut bb-ul pt prima oara la ecograf. Am fost asa de fericita sa vad cum ii bate inimioara. E totul bine si e asezat in acceasi parte in care a fost si Iulia. Mai stiti cand ma laudam ca nu am gretzuri? Acu sa te tii frate.
Duminica plec cu maica-mea si cu pitica o luna juma in Italia, Sper sa fie totul bine...nu ca ar fi motive sa fie altfel...mai degraba sunt cu sufletul la gura pt Iulia..cum se va adapta si daca va fi ok cu avionul.
Inca nu mi-am facut nici o analiza (si cand ma gandesc ca la Iulia eram la curent inca din prima luna) o sa le fac dupa ce vin inapoi in tara.
Va pup pe toate si sa fiti bine si sanatoase.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE