Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 31
nuchi spune:
gattasalvaje multumesc, am reusit sa ma programez mai devreme la POLISANO, se pare ca acolo Iosup face numai vinerea.
toate fetele.
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Oare ce o fi facut Gratiela ?
Sper sa fie totul ok.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
si eu sper din tot sufletul sa fie bine.
iunie 2006
GUGU 16+
gugushtiuc spune:
GATTA eu zic ca e mai bine sa iei capsule pt ca e mai simplu. Nu miros spre deosebire de radacina si nici nu simti gustul. Am gasit pe net undeva ca ar ajuta daca tii o bucatica de radacina sub limba. Irlandeza spunea parca ca tinea la incheieturi felii de ghimbir. Reteta de la suc trebuie sa o caut pe google. O gasisem undeva dar vazand ca isi fac efectul capsulele pt moment nu m-am atins de radacina.
Acum ar fi bine sa nu ai greturi din cauza durerilor de cap. Mai pateam si eu asa. Cu alea e mai nasol.
Fetelor ne trebuie un nou capitol, eu nu ma pricep.
iunie 2006
GUGU 16+
gugushtiuc spune:
Am gasit un articol din formula AS care spune ca e bun si pt durerea de cap. Da serch dupa "suc de ghimbir" si chiar primul articol da detalii amanuntite, inclusiv reteta de suc.
iunie 2006
GUGU 16+
zeririlouiza spune:
Mersic mult gugule, imi iau si eu ghimbir daca e bun de cap, o sa caut si eu pe net acum.
am gasit tinctura iar buna la multe, uite cum cautam noi acum remedii naturiste
Tinctura de Ghimbir: Reumatism, rau de masina, rau de miscare, rau de inaltime, senzatie de voma persistenta, tulburari de apetit, sensibilitate la frig, dureri de gat, guturai,
Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
grati.ela spune:
Fetelor, va multumesc de grija! Suntem ok...fasolica mea saltareata are acum 3,1cm...i-am auzit inimioara si dr. spunea ca nu-i place deloc eco ca fuge de colo colo. A aparut o mica decolare pe fundul uterului care pare sa fi dat sangerarea...si acum mai am o secretie portocalie. Raman pe utrogestan 6/zi si daca apar pb vin repede la spital, daca nu repet eco peste o saptamana ca sa vada cum e cu hematomul...Totusi dr spunea ca e extrem de putin vizibil...mi-a zis 0 sex, o carat greutati (si eu cred ca de la asta mi s-a tras...am tarat geamantane luni si 5 sticle de 2l de vin marti), odihna, mai putin condus masina...
9+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Fetelor, va multumesc de grija! Suntem ok...fasolica mea saltareata are acum 3,1cm...i-am auzit inimioara si dr. spunea ca nu-i place deloc eco ca fuge de colo colo. A aparut o mica decolare pe fundul uterului care pare sa fi dat sangerarea...si acum mai am o secretie portocalie. Raman pe utrogestan 6/zi si daca apar pb vin repede la spital, daca nu repet eco peste o saptamana ca sa vada cum e cu hematomul...Totusi dr spunea ca e extrem de putin vizibil...mi-a zis 0 sex, o carat greutati (si eu cred ca de la asta mi s-a tras...am tarat geamantane luni si 5 sticle de 2l de vin marti), odihna, mai putin condus masina...
9+
e, gratiela,
felicitari pentru fasolica, e bine ca e bine, asa ca de acum fara panica, capu' sus, ca atlfel sperii cupilu' si cand o fi mai mare in burtica o sa fie si el sperios, sa vezi atunci picioare in ficati...
pupici si felicitari din nou,
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
zeririlouiza spune:
Precautii in consumul ghimbirului
Consumul de ghimbir se va face in cantitati mici si pe perioade reduse (sub 7 zile), la persoanele cu risc de hemoragie, deoarece micsoreaza viteza de coagulare. Ghimbirul va fi consumat cu prudenta si de catre persoanele cu colon iritabil si gastrita.
Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
Lala_D spune:
Gratiela
Lasa caratul, stai in pat cumintica si fa tratamentul .
Ma bucur ca e totul ok
O zi excelenta tuturor !
Lala.