Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

gattasalvaje multumesc, am reusit sa ma programez mai devreme la POLISANO, se pare ca acolo Iosup face numai vinerea.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Oare ce o fi facut Gratiela ?
Sper sa fie totul ok.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

si eu sper din tot sufletul sa fie bine.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

GATTA eu zic ca e mai bine sa iei capsule pt ca e mai simplu. Nu miros spre deosebire de radacina si nici nu simti gustul. Am gasit pe net undeva ca ar ajuta daca tii o bucatica de radacina sub limba. Irlandeza spunea parca ca tinea la incheieturi felii de ghimbir. Reteta de la suc trebuie sa o caut pe google. O gasisem undeva dar vazand ca isi fac efectul capsulele pt moment nu m-am atins de radacina.
Acum ar fi bine sa nu ai greturi din cauza durerilor de cap. Mai pateam si eu asa. Cu alea e mai nasol.

Fetelor ne trebuie un nou capitol, eu nu ma pricep.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Am gasit un articol din formula AS care spune ca e bun si pt durerea de cap. Da serch dupa "suc de ghimbir" si chiar primul articol da detalii amanuntite, inclusiv reteta de suc.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Mersic mult gugule, imi iau si eu ghimbir daca e bun de cap, o sa caut si eu pe net acum.
am gasit tinctura iar buna la multe, uite cum cautam noi acum remedii naturiste
Tinctura de Ghimbir: Reumatism, rau de masina, rau de miscare, rau de inaltime, senzatie de voma persistenta, tulburari de apetit, sensibilitate la frig, dureri de gat, guturai,

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, va multumesc de grija! Suntem ok...fasolica mea saltareata are acum 3,1cm...i-am auzit inimioara si dr. spunea ca nu-i place deloc eco ca fuge de colo colo. A aparut o mica decolare pe fundul uterului care pare sa fi dat sangerarea...si acum mai am o secretie portocalie. Raman pe utrogestan 6/zi si daca apar pb vin repede la spital, daca nu repet eco peste o saptamana ca sa vada cum e cu hematomul...Totusi dr spunea ca e extrem de putin vizibil...mi-a zis 0 sex, o carat greutati (si eu cred ca de la asta mi s-a tras...am tarat geamantane luni si 5 sticle de 2l de vin marti), odihna, mai putin condus masina...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cum e cu gravibinonul? dr a zis ca nu e cazul inca...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor, va multumesc de grija! Suntem ok...fasolica mea saltareata are acum 3,1cm...i-am auzit inimioara si dr. spunea ca nu-i place deloc eco ca fuge de colo colo. A aparut o mica decolare pe fundul uterului care pare sa fi dat sangerarea...si acum mai am o secretie portocalie. Raman pe utrogestan 6/zi si daca apar pb vin repede la spital, daca nu repet eco peste o saptamana ca sa vada cum e cu hematomul...Totusi dr spunea ca e extrem de putin vizibil...mi-a zis 0 sex, o carat greutati (si eu cred ca de la asta mi s-a tras...am tarat geamantane luni si 5 sticle de 2l de vin marti), odihna, mai putin condus masina...

9+

e, gratiela,
felicitari pentru fasolica, e bine ca e bine, asa ca de acum fara panica, capu' sus, ca atlfel sperii cupilu' si cand o fi mai mare in burtica o sa fie si el sperios, sa vezi atunci picioare in ficati...

pupici si felicitari din nou,
Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Precautii in consumul ghimbirului

Consumul de ghimbir se va face in cantitati mici si pe perioade reduse (sub 7 zile), la persoanele cu risc de hemoragie, deoarece micsoreaza viteza de coagulare. Ghimbirul va fi consumat cu prudenta si de catre persoanele cu colon iritabil si gastrita.

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gratiela
Lasa caratul, stai in pat cumintica si fa tratamentul .
Ma bucur ca e totul ok

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput