Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Monica, ai grija de tine, si eu am patit acum 2 zile, dar in metrou,aproape acelasi lucru.
si cum toate bubele rele.... azi noapte mi s-au pus niste carcei durerosi la gambe, ca m-am trezit din somn de durere. si pana sapt. viitoare cand merg la doctor nu stiu ce sa fac, oare avem voie sa luam fiole de CA+MG?

Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

CARMILLA din toate intrebarile stiu sa-ti raspund numai la una dinn pacate. Trebuie facuta echografie inainte de triplu test neaparat.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Natalia,

Unde nu se face triplu test la Gine 1, ca si eu tot in iulie trebuie sa-l fac? Daca vrei sa-l faci neaparat fa-l la Rombel, costa 1.100.000 din cite stiu eu.

Carmilia, eu mi-am facut dublu test dar inca nu mi-am luat rezultatul, incerc sa-l iau miine si o sa-ti spun si tie valorile sa facem o comparatie.

Carmen 15+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca76

gugu
cred ca e mai repezita poate la spital.dar cu mine vorbeste de parca e mama mea.ma linisteste mereu.si ....vreau sa spun ca s-a intamplat sa o sun si la 11 noaptea cu sangerarile mele si cu spaimele mele.e tare bunutza.si are o gramada de experienta in spate.eu am mare incredere in ea acum,ca m-a scapat de multe rele.la cine mergi la iasi?
11+

anca

La dr. Grigore. E la aceeasi clinica cu Carauleanu. Am inteles ca la Dr Carauleanu depinde si cum o prinzi, am auzit multe paciente care se plangeau ca vb rastit si multe care spuneau contrariul, insa in ceea ce priveste profesionalismul nu exista dubii- e pe primul loc alaturi de dr. Anton. Pacat de problema de sanatate pe care o are.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

nemary,

teoretic pana in 6 luni de sarcina nu ai voie sa iei calciu, doar ce gasesti in vitaminele pre-natale.. mie medicul de familie mi-a spus ca isi calca pe inima, daca tot am comis-o cu lesinul.. un pliculet de ca cu Vit D pe zi, ma gandesc sa iau totusi la 2 zile...

Pentru carcei incearca bai reci la muschi.. eu vara, cand e sezonul de bai in mare nu am deloc. iarna si primavara ma mai trezesc in somn cu carcei durerosi...

Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nemary

Monica, ai grija de tine, si eu am patit acum 2 zile, dar in metrou,aproape acelasi lucru.
si cum toate bubele rele.... azi noapte mi s-au pus niste carcei durerosi la gambe, ca m-am trezit din somn de durere. si pana sapt. viitoare cand merg la doctor nu stiu ce sa fac, oare avem voie sa luam fiole de CA+MG?

Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

NEMARY atentie mare, Calciul e cel responsabil de contractiile musculare(inclusiv cele uterine), magneziul ajuta la relaxare. Eu zic sa astepti pana ajungi la medic. Multi medici nu recomanda suplimentarea calciului in primul trimestrul. Iei vitamine prenatale? Acestea contin suficient, iar restul la nevoie se ia din oase.

iunie 2006
GUGU 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gugu, nu iau nici un fel de vitamine, doar acid folic.

Mari 11+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Cum era cu triplul test gratuit?Ati cerut ginecologului o trimitere pt.spit.Emilia Irza?E o trimitere normala?Ati mers cu ea direct,sau sa va programati?La dublu test era necesara si ecografia de morfologie fetala pe trim.I,la triplu nu?Mai dati-mi cateva amanunte,va rog,vreau musai sa usurez statul de cateva milioane din multele pe care i le dau.Mi-e cam teama sa nu se uite crucis medicul la mine.Si,apropos,sunt tare curioasa sa stiu cam cat ii puneti dr.in plic cand mergeti la un control!Daca cumva nu sunt prea indiscreta...

Carmilia 13s3z

Carmilia, se procedeaza in felul urmator:
- mergi la medicul ginecolog cu o ecografie recenta (eu parca facusem in saptamana 13 sau 14...am uitat deja) unde se va completa un formular (pe baza ecografiei, asa ca e musai sa o ai);
- mergi la IOMC (Institutul pt Ocrotirea Mamei si Copilului) pe B-dul Tei (sau spitalul de copii Emilia Irza, e acelasi lucru) cu formularul, de luni pana joi intre orele 8 si 10:30 (sper sa fi retinut bine orarul ) unde ti se vor recolta 5 ml de sange
-suni la un nr de telefon pe care ti-l ofera dupa recoltare, la cca o saptamana dupa ar trebui sa fie gata si rezultatele.

Succes! (eu trebuie sa sun vineri....sper sa aflu lucruri bune)

Alina 17+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Fetelor m-am chinuit si eu sa fac un mic album cu citeva poze de la nunta. Sper sa se vada, va trimit linkul.

http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/

Pupici
Carmen
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

voi ati facut cumva aceasta analiza? citomegalovirus, cum a iesit?

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput