Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

gugu
eu merg la iasi la doctor.la radauti nu am nici o baza in ei.la sv am auzit de bolohan ca e super bun.dar e cu programari dinainte cu multa vreme.e cam pretios, am auzit.dr meu din iasi e d-na carauleanu.o scumpa.si o pot suna la orice ora din zi sau noapte.te pup si sa ai grija de tine.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor sunt disperata am sunat la centru de analize sa vad daca au iesit si ale mele (toxoplasma, rubeola si cmv) asistenta mi-a zis ca sunt gata si cand am intrebato si eu daca sunt ok a zis veniti totusi sa le luati ca sunt unele valori modificate, m-a speriat de numai pot acum imi pocane si urechile, dar am sunato pe mama sa se duca cat de repede poate sa mi le citesca prin telefon ca eu deabea pe la ora sase jumate sapte sunt la ploiesti, of nu mai rezist ca de zece zile astept si acum uite, sper sa fie bine

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Monica, bine ca ai mers la medic si te-ai linistit !! FELICITARI pentru "cocosel"

Daca te ustura sau mananca juliturile de pe fata, vezi ca exista in farmacii un spray cu apa termala bun la inlaturarea senzatiilor respective. Mie mi-a ramas o cicatrice urata de la o operatie facuta in februarie anul acesta si, pentru ca nu mai am ce sa-i fac acum, ma dau cu acest sparay.

Carmilia, pe mine medicul meu m-a chemat pentru dublutest pe 23 iulie.Voi fi atunci in aproape 12 saptamani.

Laura 10+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gugu, sunt mai bine , multumesc de intrebare. Cat am fost in RO. nu am vomat deloc, doar arsuri la stomac mai am, senzatie de voma si gura amaruie. De mancat tot nu pot manca calumea. Iar de maine ma reintorc la servici, sper sa ma simt din ce in ce mai bine.Am tot 50 kg, cat am de la 18 ani, si cu cat am inceput si sarcina.
Tu cat mai trebuie sa stai in pat ? Nu te dor oasele si muschii ? Saracuta de tine. Sper sa se prinda toata placenta si sa poti sa te misti si tu putin.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Louiza, nu te speria inainte!!!
Chiar daca valorile ce ti-au iesit tie nu se incadreaza in valorile acelea trecute in dreapta, stiu ca la gravidutze nu este musai sa se incadreze in standardele acelea date de laboratoare !!!! Poate gre#351;esc dar asa am citit undeva... fetele pot confoirma sau infirma daca este asa!
Oricum, mi-amintesc ca si eu i-am facut odata niste analize lui dimitris la laboratorul acela de langa liceul caragiale. Si a mers sora-mea sa le ia pentru ca eu eram in bucuresti si mi-a spus ca nu stiu ce rezultate ale lui dimitris sunt mult mai mari decat valoarea aceea maxima data in dreapta. cand a mers cu rezultatele la doctorita pediatru si cu ochii rosii de plans ca ce bolnav este copilul nostru... a inceput doctorita sa rada si a linistit-o spunandu-i ca valorile date de laborator sunt pentru un adult nu pentru copii. Si presupun ca nici pentru gravide!
Nu te speria degeaba dinainte!!!
Si, apropo, tu faci naveta bucuresti-ploiesti in fiecare zi ????

Laura 10+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai fetelor, ce crema pt. burtica folositi. Eu am intrebat ieri la farmacie, si mi-a aratat o crema mica,speciala pt. gravide, cred ca de 50ml, aproape 14 euro Pai cu asta ma dau o data , cel mult de doua ori. Ma saraceste pana la 9 luni.
Deci, astept sugestii.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Multumesc mult Laura, oricum abea astept sa vad, daca este ceva maine ma duc la alt centru sa le refac sa fiu eu impacata ca e ok

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

gya
nu pierde cumva programarea la iliev.e super.si eu ma chinui de trei zile sa-i prind la cabinet si nu reusesc.mai incerc si azi.mergi si la suceava, daca vrei,dar iasul....este centru medical mult mai tare ca suceava.si pt mine e departe , mi-ar veni f. aproape la sv, dar.....pt ca am o sarcina cu probleme....ii prefer pe cei mai buni.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Ce fac burticoasele?

Felicia, 8+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

irlandeza
este foarte buna o crema de la body shop, cu unt de cacao, sau de soia.si cutia e de 200ml.este in jur de 40 lei cutia.
11+

Mergi la inceput