Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
Happiness_4_us spune:
Hop, tzop, neata si de la noi!
Pentru fetele cu picioare umflate, mancati pepene si struguri ca ajuta!
Iuli, felicitari ptr permis!
Tomasa, bafta la dizertatie!
Roxule, vreme frumoasa in continuare tie!
Adhnana
Noi suntem somnorosi, incercam, ca in fiecare dimineata, sa ne trezim!
Ieri am cumparat pentru bubu un carusel de patutz, foarte haios, care are 18 minute de muzica, cu lumina de veghe si somn, melodii cu Bach, Mozart si Bethoween si ce e cel mai interesant, si distractiv pentru mine si pentru tati, este ca avem si telecomanda la el.
Continuam cercetarea in materie de "necesar pentru bubu"!
Pupici si sa aveti o saptamana usoara!
P.S. Annisia, trezirea maica!!!!!!!!! Iar dormi pana la 14?
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Sim, spune-mi si mie te rog mai multe despre intalnire? Ca mi-a scapat. Facem ceva sapt asta? As veni si eu, oriunde hotarati, numai sa nu mi se suprapuna cu lucrarea.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria
alehiam spune:
Nana azi am struguri la mine ... sper sa mearga, ca de la pepene nu a prea mers
Mad cu Robert
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Nana azi am struguri la mine ... sper sa mearga, ca de la pepene nu a prea mers
Mad cu Robert
Incearca si vezi cum e.
Daca ai munca de birou, pune-ti o cutie ceva sub picioare. Eu asta am facut, ptr ca imi stateau picioarele atarnate in jos mult prea multe ore, si e clar ca circulatia nu era ok, iar acum ma simt f bine iar de picioare umflate nici nu mai poate fi vorba.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Tomasa, fetele au propus data de 12. Inca nu e nimic sigur, da uite ca fac un apel acum sa confirme cine poate sa vina pe 12 si sa stabilim locatia si ora.
Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aniast72 spune:
Adhnana
La multi ani, sa fii fericita si sa ai o nastere usoara si bb sanatos.
Tomasa, in legatura cu intalnirea, eu am propus joi pe 12 iulie undeva in jur de 6. Atunci vin in Buc pt echo. Am propus si locul, undeva la o terasa in Floreasca dar nu se stiu locatii. mandarinuta propunea Trattoria Il Calcio din Amzei...dar eu stiu ca acolo n-au terasa. Stiu ca exista si in Floreasca Trattoria Il Calcio, iata: http://www.trattoriailcalcio.ro/Files/Locatii.html
Nu conteaza prea mult unde ne vedem, conteaza sa ne vedem, nu? Nu ma bag eu la organizare pt ca voi sunteti din Buc si va si cunoasteti intre voi.
Pupici pe burtici.
Andreea 31+ cu
aeperju spune:
Mai ia cineva DETRALEX pt varice? Mie mi-a dat sa iau in continuare 2/zi pana la sf sarcinii.
Emma
danielle02 spune:
tare va multumesc fetelor de idei,numai ca salata de vinete am facut saptamana trecuta,la fel si snitele de piept de pui plus gratar ieri.
ma gandeam la o ciorba racoroasa si acrisoara de vara plus varza calita cu samantana
am pus sa spal hainutele bebelinei,mai am o masina si termin.tot cu ariel spal si eu.mi se pare cel mai bun detergent si am pus si clatitor.bineinteles ca am pus de 2 ori programul de clatire...
adhnana
danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici