Mamici de septembrie-octombrie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, cam la Yannis Luca s-a oprit toata lumea... Vom vedea. Eu caut in continuare, ca nu vreu sa ma ia bebe prin surprindere...
Acum fug. Vorbilim mai tarziu, pe racoare...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Annisia si eu m-am gandit la asta…chiar a trecut timpul…Nu stiu de ce dar parka vad ca eu prin sapt 40 inca o sa o rog pe bebelina sa coboare! Aaa, eu am mai zis, dar repet, mi se pare f dragalas Luca.

Mandarinutza, felicitari pt cumparaturi!

Dani, Luy, si eu tot asa, oricat de tarziu ma culc, de regula pe la 00-1.00, la 8 sint in picioare! Si eu eram o lenesaaaaaaaaaaaaaaa! Dani, f frumose hainute pt bebica!

Vai Myral, sint de toata groaza contractile astea ale tale!!!!

Gabriela 29+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am luat tot soarele, de altfel nici nu prea am chef de plaja. Acum a plecat Alex cu tati cu barca, asa ca m-am scos si stau aici linistita. Apa e rece rau, pe plaja e cald. Tare fitoasa sunt. Si m-am plictisit, nu pot sta asa mult intr-un loc. Maine mergem la Aqua Magic sa ne balacim la piscine si topogane si mai am si eu parte de ceva distractie. Ca asa sa stau pe plaja la umbra...

La nastere nu vreau sa ma gandesc pana dua 15 august cand vine Badiu. Vineri cand ma duc la el o sa cer insa date de contact pentru posibil inlocuitor, daca o fi cazul mai devreme.

Hai ca pana vin oamenii de la vaslit o sa pun si poze. Adica...canci, vad ca fie-mea a venit inapoi ca e vant si nu ii place ii barca. Hai sa ii pun cartoon si poate pun si pozele. Ca daca ne luam dupa burtoiul mare eu nu as mai apuca nici 1 august, doamne fereste.

Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare fetele!
Am fost la tanti dr si ne-a dat vesti bune. Bebe Andrei e foarte bine si are 1,222 kg. Aproape s-a intors cu capul in jos (mai are putintel). Am vorbit si de cezariana. Urmatoarea programare e pe 11 august si a zis ca atunci imi va spune data exacta cand sa vin pentru cezariana. Deci, toate bune!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna la toate-tzele si
m-am strans si eu pe acasa, am fost la mare a fost frumos da o apa receee brrrr, in rest a fost super iar aseara cand am iesit la plimbare am vazut o gramada de gravidutze, iar la Mamaia era amenajata o scena unde erau spectacole tinute de copii, m-am aamuzat copios, erau simpatici foc
noi suntem bine, crestem pe zi ce trece, iar despre nastere nici nu se pune problema, dr. mea e in concediu primele 2 sapt din august, deci dupa o asteptam pe bubulina , dar pe 24 am programare la eco si sper sa-mi dea vesti bune...

poze
31+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Emma, felicitari pentru bebe Andrei ! In privinta pozitiei, nu cred ca are prea mare importanta, din moment ce ai ales cezariana.
Roxana , asteptam poze, sa vedem cu ce "burtoi" te lauzi, ca ne-ai omorat cu casalotul
Gabriela , cred ca trezitul asta devreme este un fel de repetitie pentru programul pe care ni-l vor impune bebeii. Iti doresc pentru maine o zi usoara, sa treaca repede si sa te bucuri de faptul ca de marti ai mai mult timp pentru tine si pregatirile pentru Sara
Annisia , inca un vot de la mine pentru Luca
Mai treceti pe aici fetelor si povestiti ce ati mai facut azi, ce ati mai cumparat, ca eu nu am cu ce sa ma laud. Sotul a venit de la serviciu pe la ora 16, dar i s-a facut rau de la ceva ce a mancat pe acolo si s-a culcat. Asa ca azi n-a iesit din casa

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Pai sa luam tinuta de ieri - bijuurile le-am luat cand a fost promotia de la Meli Melo cu 99 de mii orice produs. Bluza e de la un magazin de cartier si a fost 150 de mii, colantii 90 de mii la Minix Prix si papucii 100 de mii la magazinele alea cu incaltari ieftine.

Bebe Yannis Edmond in evolutie

nu-mi vine sa cred ce preturi. Mini Prix-asta e de belea! Si nu e prima data cand ne spui de preturi din astea. Rochitelele de care ziceai acum vreo luna juma'-doua, tot de la acest magazin, se vad pe undeva prin pozele tale? Sunt cumva alea din Albumul de 24 saptamani?

Promit, cu prima ocazie cand ajung in B, iti dau PM sa-mi dai si mie adresa magazinului.

Si cica e viata scumpa in B.....Asa nu se mai poate!

Eu ieri am umblat lelea prin Iasi, la cumparaturi de nunta cu finii.
Am fost si la dr la control. Bebe Iulius e bine merci, burtica asta e mai pretentioasa. Dr mi-a mentinut utrogestanul si mi-a crescut doza de No-spa de la 4 la 6/zi. Mai ia cineva asa multe no-spa?

In rest... recomandari din astea ce dau mana cu o gravi contractata......stat in pat, nu tu plimbari, nu tu facut curat. Si deja m-am saturat de stat acasa. De vacanta la mare nici n-am ciripit nimic, ca sigur nu ma lasa.
Aaaa, si dr i-a tinut o teorie la al meu.... Acum a inteles cum e sa-ti vina sa te intinzi pe prima banca ce o vezi in cale.

Nu stiu cum suportati voi, cele 'contractate' dar pe mine cand ma apuca, si in general seara, nu am aer, imi vine sa plang si fac isterie de nu ma mai inteleg cu al meu.

quote:
Originally posted by Roxana_G
Maine mergem la Aqua Magic sa ne balacim la piscine si topogane si mai am si eu parte de ceva distractie. Ca asa sa stau pe plaja la umbra...

Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Roxana, tu chiar ai de gand sa te dai pe topogan? O lecutzica mai temperata.....ce sa-i faci, de la plictis se trage
Maaama, si eu nici drumul cu masina nu-l suport din cauza zdruncinaturilor.

Alinus 26s cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

prisi, da' vad ca te plimbi, nu gluma, in album ai poze de la munte, acu' te-ai intors de la mare... Sa-ti fie de bine ! E deja plimbata bebelina ta ! A, sa nu uit: mi-au placut mult hainutele pentru ea !
alinus , ai grija de tine si de bb Iulius, menajeaza-te si nu te mai gandi ca ti-ar place sa mergi la mare sau mai stiu eu unde. Lasa ca o sa mergi la mare cu bebe, cand va fi mai maricel, o sa-ti scoti atunci "parleala"

Luy 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara burtici
si noi am fo azi putin la mare chiar daca era soare cu dinti
o sa pun imediat niste poze sa vedeti.
myral deja nu mai am rabdare pana vine bebelusha,dar mai am multeeeee de cumparat.alea de ieri sunt putine,numai cateva hainute.azi am cumparat vreo 6 costumase din alea ptr. afara (ca niste gecute) o sa pun poze! de acu incepe alt capitol ptr. cumparaturi.
nana,gabriela
aeperju felicitari ptr. vestile bune

danielle 28+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Luy, planurile cu plecarea la mare le-am facut de multa vreme. Vom sta doar 4 zile. Mai plecam cu un cuplu, insa le-am zis....acolo fiecare pe cont propriu, si cand nu mai pot zic stop, si gata. Eu chiar nu sunt de plimbari lungi, cluburi sau terase.
Asa eu sunt constienta ca n-o sa fac altceva decat sa stau pe sezlong, sub umbrela. Mie groaza insa de drumul pana acolo.
Plus ca 4 zile sunt putine, dar tevatura e mai mare!! Ce sa-i faci...nici banii nu ma dau afara din casa, mai si cunun acusi.

Ai un PM de la mine.

Emma, bravos pt vestile bune. Citisem ca vii si tu la iasi. Eu de data asta nu am avut parte de eco din asta cu masuratori.

Dr m-a anuntat ca incepand cu urmatorul control (pe 21 iul) voi veni la consult din 2 in 2 saptamani. Asa procedeaza dr si cu voi? sau sunt eu problematica?

Alinus 26s cu Iulius

Mergi la inceput