Mamici de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 30
siminoc spune:
quote:
Originally posted by selut
Simona si Sorina facem si noi parte din cei 4%, si as vrea sa imi impartasiti mai multe din ceea ce stiti voi despre sarcina pelvina si cum se comporta bebele vostru in pozitia asta? greutate , BCF-uri .......?
CARMEN 38 sapt si 6 zile, cu ERIC
Pai, Carmen, prea multe despre sarcina pelvina nu stiu, decat ca este riscul ridicat pentru mamica si copilas si majoritatea doctorilor recomanda in acest caz cezariana. Dr care imi monitorizeaza sarcina este adepta nasterii naturale, asa ca sunt convinsa ca daca s-ar putea naste natural copilul nu ar pomeni de cezariana!
Despre comportamentul copilului: e acelasi ca pe tot parcursul sarcinii, numa ca acum nu mai are loc de tumbe. Citisem si toti imi spuneau ca se va misca mai putin ca nu are loc in ultima luna mai ales. Ei as! Burta mea este ceva elastic care trebuie intins in toate modurile posibile!
Greutatea nu i-o stiu, pt ca la ultimele controale nu a mai facut masuratorile pentru a obtine si acest calcul. Oricum eroarea e destul de mare si pana acum a fost in grafic tot timpul. s-a uitat la alte chestii.
Prea multe amanunte nu am deoarece oricum nu le-as fi inteles. Intotdeauna la sfarsit imi spunea ca este foarte bine copilul sau ca este foarte multumita de ceea ce vede. Iar eu ma multumeam cu asta. Daca mi-ar fi insirat tot felul de dimensiuni si masuratori (pe care le am oricum notate in carnetu' de gravida) m-ar fi bagat in ceata si atat. Pe urma as fi pus vreo suta de intrebari sa ies din ceata!
Simona, mamica de Miruna
A M R 4 ZILE (teoretic! cu tot cu prelungiri!)
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Jadi, Andicu foarte frumoase pozicile voastre. Aveti copii adorabili. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si norocosi!
Simona, mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
quote:
Originally posted by jadi
Am vorbit cu Alina la telefon, m-a rugat sa va trasmit toate urarile de bine fetelor care au nascut si celor care se pregatesc si ca va pupa pe toate! Si ea si Arina sunt bine, cea mica a inceput sa suga, mai timid asa si ca joi preconizeaza ca vor fi acasa!
Ma bucur sa aud vesti bune. Abia astept sa revina pe forum mamica de A-uri! Si eu o salut si-i transmit toate cele bune!
Simona, mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Gabi, felicitari pentru Bogdanel. Ai un adevarat barbatel deja. 5 kg. Wow!!!!
Cu o mica intarziere, va felicit si eu pentru botez! (eram convinsa ca am scris intr-un mesaj, da' se pare ca m-am inselat; in cel mai rau caz ma repet!)
Simona, mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Mioara, am vazut pozele! Ai un pui foarte dulce!
Simona, mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
sorina, curaj, ne ajuta DD si totul va fi bine!
si eu am ceva emotii! da' pe mine ma interneaza joi dimineata si tot joi dimineata are loc si operatia! Asta daca bebelina nu alege alta zi!
Simona, mamica de Miruna
poze cu burtica si fara
claucia spune:
Andra ce culoare ai luat caruciorul? Nu-mi spune ca rosu cu bej (desi nu stiu cate culori de fetite au...) trebuie sa ne intalnim dupa ce vin bebelutzele Mara si Alessia sa creada lumea ca fac sampling la ceva (la tigari sau la ceva de sunt imbracate [sau au acelasi automobil]) sa le plimbam pe amandoua in parc.
Karligutza ce bine ca esti asa de aproape...si eu am sentimente diferite, as vrea sa vina dar stiu ca nu este usor - adica trebuie sa trec prin nastere, prin cateva zile in spital etc, nu e chiar ca vine la usa si zice 'buna mami am sosit'
Oricum, cateva zile acolo nu sunt nimic fata de ce bucurii o sa ne aduca fetitele .
Eu astept sa vad ce imi aduce saptamana asta - poate o frumusete de fetita..., daca totul e ok, joi ma prezint la spital (as avea 39 saptamani dupa UM si 40 dupa eco) sa vedem si acolo cum stau lucrurile, daca e sa ma trimita acasa...nu prea as vrea dar asta e. Pana atunci mai avem cateva zile si maine ma vopsesc! Sa fiu frumoasa sa ii placa bebelutzei de mine.
da, karligutza, si mie imi plac lucrusoarele albe sau imprimate finut, alea sunt foarte incarcate iar culorile (cel putin de la cel albastru cu niste rosu sau maro ce e ala chiar nu imi plac)
Selut deci chiar si cu contractii si cu dureri maricele tot trebuie sa stai acasica...nu ma gandeam ca nu s-ar deschide colul asta la contractii. Lasa sa stea bebele sa mai pape el in direct sa mai puna grasime pe el pe sub pielicica sa fie mai maricel.
Andra felicitari pentru renovarea incheiata! Bravo
Brazuca de ce plangi ca nu ai contractii? Lasa ca nu stii ce aduce saptamana asta. Eu mai am noaptea dureri (si sunt in saptamana 38) insa cedeaza la no-spa sau scobutil. Saptamana asta o sa aduca vesti o sa vezi, implinesti 38, intri in 39 nu?
Pup
saptamana 38 Alessia Maria
bb mic