Mamici de iulie-august 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, mersi de ponturi! La capitolul patutzuri, toti prietenii nostri au avut doar de lemn si stii cum e, fiecare lauda ce a avut. Mai gasisem un topic la un moment dat pe tema asta (patuturi de lemn vs patuturi de plasa) si scorurile erau in final egale... asa ca mai trebuie sa scotocim prin magazine, oricum oferta de pana acum e destul de saraca. Aceleasi firme, acelasi modele peste tot, de parca s-ar aproviziona cu totii din acelasi loc!

Cat despre ajutor in casa... Si eu sunt cam de decor! Nici nu-mi imaginam ca ma pot simti asa de greoaie si de neindemanatica dar ... surpriza! Pot!! Cu timpul am invatat sa ma mai detasez un pic si sa nu ma mai crizez daca nu-s toate perfecte si exact asa cum le-as fi facut eu. Imi iau revansa dupa ce se naste gaza!

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Danis, eu la mine in casa nu mai detin controlul deloc!!!!! pe primul loc este dezastrul. am facut si eu liste lungi cu ce ar trebui facut mai intai, dar cred ca nu reusesc sa bifez asa cum e pe lista decat daca imi clonez sotzul....desi nu cred ca ar fi o idee prea rea......Dumnezeu cu mila, ca vad ca HTA iar imi da de furca asa ca incerc sa ma calmez. nu am de gand sa ma internez mai devreme decat ar trebui pt ca atunci nu as mai controla nimic din ceea ce se face in casa si ar fi mai tragic
asa ca ma retrag la racoare si incerc sa fac abstractie de tot si sa ma linistesc

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 17 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lia, si mie mi-au recomandat prietenii ba patutul de lemn, ba tarcul, insa sincera sa fiu tarcul mi s-a parut mai practic si parca mai putin riscant pt momentul in care copilul va vrea sa "isi faca avant" peste marginile patutzului. Multi mi-au spus ca in tarc ii poate fi frig copilului, insa noi am renovat dormitorul si am dublat peretii asa ca la iarna ne asteptam la multa caldura (nu ca in iarna asta nu am fi dormit doar cu patura si la 25-26 de grade). e nasol daca in Suceava nu exista oferta prea mare pt patuturi si carucioare, dar daca iti place ceva anume cred ca poti comanda pe internet direct la firma importatoare. important cred ca este sa iti placa modelul, ca restul se rezolva.

Andra
38s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 17 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu va stressati ca nu le aveti pe toate gata, o sa va organizati voi cumva sa iesiti la liman. Daca puteti apelati la o ruda ceva sa vina sa va ajute macar cat sunteti in spital sau iesiti de acolo, orice ajutor este binevenit. Si nici cu carucuiorul nu e graba, eu de lene inca nu am scos copilul din casa desi clar are nevoie de un pic de lumina naturala (nu soare!). Si nici sotul nu s-a incumetat sa monteze caruciorul .

Lia, eu stiu ca sunt fete multumite cu caruciorul de la Babycare, la fel si patutul tip tarc de la aceeasi firma.

Andra, sa stii ca poti cumpara diverse lucruri si online daca nu te poti deplasa, lucru valabil si pentru Lia desi nu stiu cum se procedeaza pentru provincie cu livrarea. Eu am apelat destul de des la anumite site-uri, le gasesti cel putin la fel de ieftin ca in magazine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Acuma mi-am amintit inca o chestie pe care imi propuneam s-o lamuresc inainte de nasterea Mirunei - poate proaspetele mamici au mai multe informatii. Deci: alocatia aceea de 2 mil a copilului si cele 6 mil ale mamei se pot lua si pe card sau doar prin mandat postal? Cardul trebuie sa fie neaparat al mamei sau poate fi si cardul tatalui?

Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu din cate stiu se poate lua pe card si cardul trebuie sa apartina persoanei care este in concediu. Poti sa mergi sa iti faci un card la BCR, stiu ca e banca agreata de cei de la protectia sociala.
Eu tot am zis ca trebuie sa ajung la ei, am 2 luni neincasate la Vlad dar se pare ca o voi face cand o sa aplic pentru Tudor, la cei 2 milioane. Si asta cat mai curand ca iar uit .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Jadi, multumesc de info! Poate imi fac cardul chiar saptamana care vine, sa nu mai am de umblat dupa nastere si pentru asta.

Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Azi am lenevit si am stat mai mult in pat. In schimb m-am stresat cu astia de la RDS ca pe langa internet mi-am pus si telefon si nu mai functioneaza. Am facut reclamatie au schimbat aparatul si nu a mers decat cat am dat un telefon si iar nu merge. Offfff nu mai pot de nervi.
Lia iti recomand cu caldura pe cei de la BARZA. Au produse din import, de calitate si sunt si ieftine. Eu am luat un carut care m-a costa 440 ron si il folosesc de la 0 luni pana cand vreau. Adica este landou si pe urma se face sport. Iar patutul am luat unul din lemn care se transforma pe urma in pat de copil si poate sa il foloseasca pana pe la 7 ani. Are 1,40m. Iti dau adresa de net www.barza-ro.com si vezi daca iti place. Iti mai dau un pont au si lucrusoare frumoase si ieftine. Ti-as recomanda sa faci un drum pana acolo ca pe site au doar cateva produse si nu acopera toata gama pe care o au ei in realitate.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Lia acum am vazut ca esti din Suceava. Din pacate nu stiu daca se pot comanda. Dar daca ai pe cineva prin Bucuresti poate iti aduce de aici. Bafta multa.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Diana, tocmai scotoceam pe site si sincer imi suna tare bine ce vad eu acolo. Si ca pret si ca utilitate. Mai ales la patutzuri m-am uitat si chiar sunt incantata. Aici n-am vazut nimic asemanator in magazin, ma gandeam sa fac comanda la o firma dintr-asta de mobila, dar cred ca ar ajunge mult mai scump decat un produs de seri. Norocul e ca nasul fetei e in Bucuresti si chiar ma gandeam ca atunci cand vine pe la noi, in a doua jumatate a lui iulie, ar putea sa ne aduca el chestiile care ne intereseaza.

Raman datoare, Diana!

Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput