Sunteti vigilente?
Raspunsuri - Pagina 3
Roossa spune:
BRAVO!!!Si din partea mea pt acest subiect.Eu am avut si am incredere in partener si consider ca INCREDEREA este lucru cel mai sfant!!!Si tot sufar de gelozie...,si e normal pt ca-l iubesc. Am incercat tot ce mi-a stat in mana(o proba de risc)si n-am descoperit , decat faptul de a ma simti vinovata ca m-am indoit de el.Ai grija de tine te pupic si eu!
nadina spune:
Sotul meu e uneori agasant de sincer. Presupun ca mi-ar spune daca s-ar intampla. Nu stiu cum as reactiona. Presupun ca nu prea bine.
Pupici,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
hanna spune:
Si eu am avut incredere in sotul meu, si uite am ajuns la 25 de ani de casnicie, pana acum cand am avut necazuri cu o "mandruta"; cu toate acestea am incredere in continuare in el, si sunt convinsa ca nici acum nu m-a inselat.
Hanna
Victoria spune:
Eu recunosc ca sunt si geloasa, si posesiva.... dar ma straduiesc din rasputeri sa arat asta, si aper ca am reusit pana acum... dar si daca as vrea, nu as sti ce face el toata ziua la servici, si pe unde umbla, ce sa fac, sa-i pun GPS pe fund?
V.
veni, vidi, Victorie!
alinam spune:
hmmmmm, am un super sotz, dar as fi "naiva" sa bag mana in foc ca nu ma inseala sau nu o sa ma insele niciodata. primul lucru care mama mea m-a invatat despre barbati a sunat cam asha: "cine o crede barbatul....... ", deci putina vigilenta nu strica nimanui, eu cred ca mintea barbatilor e mai "creata" decat vrem noi sa recunoastem, eu am tras ceva concluzii din discutiile cu sotul meu.
hanna spune:
Am spus ca am in continuare incredere in sotul meu; daca e sa te insele sotul, te inseala si cu tine de mana, la fel si o femeie;la servici lucram in acelasi birou,plecam de acasa impreuna, venim impreuna; si atunci cum sa-l urmaresc? tot mai buna este increderea in cel cu care ai plecat la drum pentru toata viata; cel putin asta este parerea mea personala.
Pupici multi
Hanna