Sunteti vigilente?

Sunteti vigilente? | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Ma intrebam asa ca idee, cate dintre noi sunt vigilente si isi supravegheaza discret sau mai putin discret sotul ca sa nu fie inselate......si cate dintre noi nu fac asta de teama sa nu descopere ceva "urat" care le-ar produce suferinta??

Pupici

AniS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Asta ar insemna sa nu am incredere in el,si daca ar fi sa ma insele,ma inseala,chiar daca as fi eu super vigilenta.
Nu m-am gandit niciodata la faza cu inselatul,poate se gandeste el sa fie vigilent cu mine,nu stiu.
Niciodata nu stii ce surprize iti ofera viata.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu nici nu imi pun problema ca m-ar putea insela. Poate sunt naiva, dar am foarte mare incredere in el si nu cred ca i-ar trece prin cap asa ceva, sunt convinsa ca as simti ceva in neregula daca ar fi sa fie. Totdeauna mi s-au parut putin "out of space" povestile in care el are pe altcineva si nevasta afla dupa multa vreme si in general ultima.

Eu incerc sa pastrez farmecul de la inceput al relatiei noastre, chiar daca acum suntem casatoriti. Incerc sa nu il cicalesc (desi e foarte greu datorita firii mele) si incerc ca acasa sa ii fie cel mai bine -- a nu se intelege ca sunt genul casnica, doar ca incerc sa fac atmosfera placuta pe cat imi sta in puteri. Si ma ingrijesc. Asa ca nu vad de ce ar cauta ceva in alta parte.

Asa ca daca faci un sondaj de opinie... eu nu sunt vigilenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Eu prefer sa cred in intuitia feminina, decît sa fiu vigilenta.
Cum spunea si Kehleyr, cred ca mi-as da seama nu dupa foarte mult timp, daca m-ar insela, si mai cred ca, de la un anumit punct incolo, "dragoste cu sila nu se face"...
NU dati cu rosii, asta e ce cred eu...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Nu, deloc, pai ce-ar inseamna acuma sa ne pazim unul pe altul, sa stam cu amenintarea in ceafa??

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Nu m-am gindit deloc la chestiunea asta pina cum si nici nu ma voi gindi vreodata pentru ca am deplina incredere in el (si reciproca e valabila). Dar cred ca e o chestiune care iti poate da dureri mari de cap daca te casatoresti cu cineva fara sa il cunsoti foarte bine si n-ai incredere deplina in el. Cred ca asta depinde si de principiile care guverneaza viata celor doi parteneri.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Niciodatä!!!!...eu am avut 150% incredere in el, dar dupä 14 ani s-a intimplat o datä...mi-a fost tare greu cind am aflat, am suferit enorm, dar dupä ce ne-am descärcat sufletele unul altuia, mi-am revenit!!!
Increderea nu mai e aceeasi, mai mä gindesc din cind in cind, la situatia asta, dar de urmärit, nu am sä-l urmäresc nici mäcar acum...mi-ar fi rusine de mine!!!..in primul rind.
Eu consider cä o viatä färä incredere in sotul täu, nu are absolut nici un sens!!!
Eu una, am simtit imediat cä ceva nu a fost in ordine!!! sexul nu mai era acelasi, calitativ si cantitativ, il enervam si eu si copiii din orice nimic, l-am intrebat, dar a dat vina pe alte chestii...pinä cind, s-a gäsit un "prieten" de-al lui, sä-mi destäinuie secretul sotului...
De atunci, mi-am dorit sex in fiecare zi, chiar si de 2 ori pe zi!!!
Eu consider cä, intii trebuie satisfäcutä femeia ta si dupä aia, dacä mai poti, du-te si la alta!!! dar nu mai putea, vä asigur eu!!!
Acum e plecat in Ro si inainte de plecare, mi-a zis sä nu-mi mai fac ginduri rele, cä el e cuminte si nu vrea sä mä piardä!!!
In cazuri de genul ästa, nu poti decit sä incerci din nou sä ai incredere in el, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daca nu ai incredere in el, atunci de ce te-ai mai casatorit?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am incredere in el si nu-l "urmaresc", dar asta nu inseamna ca nu sunt atenta la el, pentru ca nu trebuie nimeni sa-ti spuna ca e ceva in neregula, stii asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

hmmm,daca ar trebui sa-l ..."vigilez",mai bine ma las pagubasa.Ma refer la casnicie.M-am casatorit din dragoste si el la fel,nimeni nu l-a obligat.El e liber,ma refer ca daca ar vrea sa ma insele o poate face chiar daca eu sunt cu ...antenele puse.Pentru mine,de moment,totul e ok:doua fetite dulci,un sot...dulce,,sper sa nu mi se aplece de atata...dulce.Sa fiti iubite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

nici o vigilentza, avem altele mai importante de facut decit sa ne gelozim aiurea. mergem la petreceri si nu stam legati ca siamezii, fiecare vorbeste cu cine ii place. de exemplu, cred ca fatza mea cere pumni, altfel nu pricep de ce femeile de virsta mea ma cam ocolesc. eu ori stau de vorba cu batrinele, ori cu tinerele. predominant cu barbatii insa. ce-ar fi sa venim acasa si sa imi scoata ochii ca am stat la palavre numai cu barbatii aproape? sau eu lui ca roiesc blondele in jurul sau? ei, ash.

nu stau cu frica drobului de sare ca e contraproductiv, daca se intimpla, doar n-o sa imi/ii iau gatul acuma! in capul meu e setat un singur nume, al barbatului meu, restul sunt flirturi nevinovate sau distractii intelectuale. iar de blondele-fanele lui mi se rupe in paishpe, cine sta in USA stie ca o romanca face cit 10 americance :))

si sa-l controlez? ha! isi uita mereu tot felul de fituici in buzunare si cind i le scot din masina de spalat, le arunc direct la cos, ghinonul lui daca sunt bilete bancare sau scrisorele de amor.

Mergi la inceput