cercei pt fetite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

nu e deloc devreme.noi i-am facut dianei gauri pt cercei la iesirea din maternitate,si a fost f bine(ne-a explicat asist ca inca nu sinte durere mare la niv urechii, pt ca nu sunt f.active niste terminatii nervoase, bla-bla ).

oricum, nu am avut atze in urechi, ci cerceii de la nasha-TORTITZE, f.f.f. MICI, pt ca BEBE SA NU BAGE DEGETUL INTRE LOBUL URECHII SI CERCEL SI SA TRAGA DE ACESTA, RANIND SI URECHEA.....sper ca am fost destul de limpede, in exprimare si nu v-am naucit de tot.
oricum, exlus cercel-surub.

si inca ceva....nu am avut atze, dar ii stergeam si miscam cercelusii mereu.am folosit la vreme aia, alcool alb(farmacie )si baneocin pudra(cred ca l-au interzis, e si o disc pe forum...) si bepanthene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si noi tot din maternitate avem gaurelele...i le-a facut asistenta si nu a plans decat un picutz atunci pe moment fiindca ea avea chef sa doarma incontinuusi o trezise din somn...
in urechiuse am pus cercelushi cumparati de tati...ca deh era prea mandru ca o sa aibe si o fetitza si ii cumaprase de cand era bvelina in burtika... apoi ne-a daruit si nashica o pereche de cercei...
numai bine si daca cumperi ceva alege fara surub si un model destul de simplutz care sa nu lase semne pe obrajor cand doarme pe "parti"

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Aici se recomanda ca bb sa fie mai marisori atunci cind li se face piercing, spre 1 an (se pun cercei si la baietei), pt. ca lobul urechii trebuie sa fie mai marisor, sa vada cum face gaura, sa nu raneasca cumva vreu cartilagiu, tocmai pt. ca nu se foloseste metoda acului(btw, mie mi se zburleste parul sa vad acul ala ca intra oriunde-n corp), ci se face cu pistoletul si se folosesc cercei temporari sterilizati. La fetita mea i-a plantat cerceii cind avea cam 1,4 ani, nici n-a apucat sa zica "mau", ca cerceii erau la locul lor si, dupa cam 4 sapt i-am inlocuit cu cercei cu surub, insa partea din spatele urechii nu are surubul iesit in afara, partea care se infileteaza este ca o ciupercutza si acopera capatul surubului, deci e complet plata si nu jeneaza de nici un fel. Parerea mea e sa mai astepti putin cu gaurile, se pot face fara probleme si mai tirziu, ii mai cresc urechiutzele, vezi ce culori o avantajeaza, ca sa vezi ce piatra alegi..Eu i-am luat mindrei cercei ca un trandafir, au o lucratura foarte fina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bey,ce va laudati atita cu cerceii vostri ca ma nerfatzi
Noi nu avem pt. ca aici nu se poarta ,japonezii zic ca urechile au niste term. nevoase fff. importante si nu e bine sa gauresti urechile,in plus nici nu le da voie la scoala cu cercei.
Asa ca noi n`avem nici una.(fetele ,nu ma`sa)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Pana la urma, fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine/frumos pentru fetita ei. Si noi ne-am tot ciondanit pe tema asta, a cercesushilor, dar pana la urma am hotarat asa: noi nu-i punem deloc cercei in ureche fetitei, nici la iesirea din maternitate, nici la un an. Daca ea o vrea mai tarziu sa-si faca nu unul, ci 7 piercing-uri, va fi decizia ei, corpul ei.

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu tot din maternitate ia-m facut gauri Alexei, si ia-m pus direct cercelusi gen tortite, eu imi sustin parerea ca cerceii cu surub ranesc bebelusa, acum fiecare mamica face cum crede ca este cel mai bine pt. copilul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Pana la urma, fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine/frumos pentru fetita ei. Si noi ne-am tot ciondanit pe tema asta, a cercesushilor, dar pana la urma am hotarat asa: noi nu-i punem deloc cercei in ureche fetitei, nici la iesirea din maternitate, nici la un an. Daca ea o vrea mai tarziu sa-si faca nu unul, ci 7 piercing-uri, va fi decizia ei, corpul ei.

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

exact asa am gandit si facut si noi. si toata lumea stramba din nas cand le dam raspunsul asta la vesnica intrebare: "da' de ce nu i-ati pus fetii cercei?"

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ioana mea (3ani) e frumusica si fara cercei... da` uneori ma tenteaza sa-i pun, mai ales ca ea e de acord.

Oricum, daca-i pui asa mica, nu trebuie sa aiba surub, nu trebuie sa se deschida prea usor, nu trebuie sa fie prea mari sa-si bage degetele in ei. O prietena a mea a patit-o nasol rau cu fetitza ei, i-a pus cerceii prea de mica, parca din maternitate -tortitze- si pe la 6 luni fetitza s-a tras de ei in joaca ei de bebe, a desfacut unul (nici nu e greu) si ... l-a mincat! Nu-ti mai zic cosmarul unei operatii, etc, etc.

Asa ca alege intelept, oricum bebelusii sunt frumosi si fara cercei.

gabi si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Fetita mea de 6 luni are cercei gen tortitze pusi in maternitate (din a doua zi de viata). Uite modelul aici:
[URL=http://good-times.webshots.com/album/559823876qZYayp][/URL]

Sunt foarte comozi si safe.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Si Dora are cerceii pusi din ziua cand am iesit din maternitate.
Nu te sfatuiesc sa-i pui cu surub.Sunt mai siguri cei cu tortite.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput