Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 29
Gabriela77 spune:
Danuta, multumesc, mi-am mai revenit, nu stiu de la ce o fi…micile neplaceri ale sarcinii, sper doar sa nu revina greturile din primul trimestru ca eu tare am patimit!
Dani, frumoase poze si lucrusoare!
Moldoveanca, nastere usoara surioarei!
Nana, deci ai rezolvat problema picioarelor la serviciu? Bravo!
Annisia, rusinica! La ce ora, auzi.....Am vazut si eu la TV cu fantanile alea, dar numai pe cea roz si mi s-a parut si mie cam kitch, nu stiu cum sint celalalte! Du-te mai bine la curte, mai fain!
Plec si eu imediat acasa, nici un chef, ca la nebuni aici...mai am de venit luni la serviciu si gata!
Gabriela 29+ Sara
myral spune:
Apar si eu mai tarziu dar nu am dormit ca altele, am avut treburi de rezolvat ca v-am zis toate apar numai dupa ce pleaca sotul. Niste incurcaturi cu rata la banca, am rezolvat cu aerul conditionat sa vedem pt cat timp ca nenea ala i-a facut acelasi lucru ca si data trecuta si nu a tinut mult. Deh daca nu e sotul, aaaa si m-a mai certat si sotul ca i-am spus eu aluia ca el e plecat pe platforma, ce sa fac daca m-a intrebat omul eu nu ma pricep sa aburesc. Acu doar n-o fi ala vreun hot ceva ca sa am la ce ma gandi noptile.Asa si acum continui cu cititul din urma.Myral31+
Happiness_4_us spune:
Gabriela, draga de tine! Sper din suflet sa te lase raul si sa nu vina ala de-l stim noi. Mie mi se face deja pielea de gaina numai cand ma gandesc. Doamne fereste. Nu ma mai joc!!!!! Ca daca te ia pe tine sigur ma cauta si pe mine.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Ce spor la scris aveti, fetelor... Bravo, bravo, tineti-o tot asa ! Eu sunt la serviciu, e ultima zi - yupiiii . Oricum azi nu am muncit nimic ( de o luna jumatate o am la instruire pe fata care o sa-mi tina locul, asa ca acu' deja se descurca singura, eu sunt deja consultant ), mi-am facut ordine in sertare ... Imi vine greu sa cred ca de luni nu mai vin aici, sa muncesc, pentru cel putin un an de acum incolo ...
Azi o sa plec un pic mai devreme, merg cu o colega la Bucur, are ea ceva de cumparat de acolo si am zis sa profit de ocazie si sa merg cu ea sa-mi cumpar si eu finet si chiloti de-aia ucigasi . Dar am o intrebare: oare cum o sa-mi dau seama daca-mi sunt buni, ca acu' nu mai stiu sa-mi apreciez proportiile si oricum pana la nastere ma fac si mai burtoasa
Annisia, mie nu mi-au placut fantanile din centru, ca au ales si astia niste culori... Bleah, sunt chiar gretoase ! Ideea e foarte faina, da' au zbarcit-o cu nuantele ...
Spor la treburi va urez !
Luy 31+ cu
urmychance spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Urmychance, am actualizat linkul cu pozele.
Enjoy!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Nana, multumesc. Prima data am sarit cu gura ca : ufff, ce album imi arati tu mie, ca asta nu esti tu si ca e un fotomodel de pe internet ca am mai vazut eu pozele astea. Apoi am zis ca probabil le-am mai vazut aici, si voi aratati super, iar pozele sunt super profi ...de asta m-am pacalit...sotul tau este roman?
de ce se strica camasile la maternitate?
prisi - "apropo de camasi
eu am gasit unele in Sir la 280 mii super haioase cu personaje din desene care au in dreptul sanilor niste pliuri cu niste taieturi special pt alaptat, le-am vazut si in careffour da erau 400" - multumim mult, o sa dau o fuga si pe acolo cand o sa am timp...
irina.c "eu n-am stricat camasile (doua bucati) la prima nastere.Le am si acum in dulap,tot pe alea le iau cu mine.Numai aveti grija sa nu fie foarte lungi,maxim pe genunchi,ca va incurca." - de ce ne incurca?
mandarinutza are o idee f buna: "Fetelor, ca tot ne apropiem de termen, nu credeti ca ar trebui sa facem o lista cu numerele de telefon, astfel incat sa putem anunta cand am nascut? Eventual pe mailul comun, cum au si celelalte fete de la iul-aug." - cine se ocupa de asta...eu zic ca e mai bine cu nr de tel, de ex cand o sa nasc o sa sun mai degraba decat sa ajung la mail. Foarte buna lista, am salvat-o, mi se pare scurta si la obiect.
Gabriela77 - ai incercat cu lamaie, grapefruit? Mie asa imi trecea..mie nu imi mai e greata de la 3-4 luni.
Nu are nimic daca beti cate o cafeluta zilnic. La prima vizita la doctorul ginecolog, dr. mi-a zis asa: sarcina inseamna bun simt in toate...si mi-a specificat ca poti sa bei si alcool si cate o cafeluta ca nu pica cerul. Numai sa nu exagerezi. De ex, eu azi dim, la prima ora, am fugit pe cacatoare cu vreo 10 ml de Baylies si o tigara Kent subtire si super mega ultra light.
la dr. nu stiu cat sa dau...ma gandeam cam la 7 milioane, dar eu i-as da inainte ca sa aiba grija de mine. La asistente si la moasa, nu stiu inca - 500 mii - 1 mil, ma gandesc, cand vin sa iti faca igiena intima (am inteles ca de doua ori pe zi) - 50 mii, la neonatolog, nu stiu. Ce face mai exact neonatologul? Sunt asa multi si se schimba si turele, ca o sa fiu zapacita. Si mie mi-e si rusine sa dau...o sa fie cam nasol.
in alta ordine de idei...
1. aseara am aflat ca am luat 10 la un examen pe care speram doar sa il trec. Am ramas masca.
2. azi am fost sa imi iau cei 200 euro de la casatorie, am ajuns la 9 acolo si a trebuit sa ma intorc la 11 ca atunci deschidea casieria. Si m-am plimbat 2 ore de am innebunit. NU am stat deloc jos.
3. am cumparat nishte botosei frumosi pt bb si un biberon mic de la primii pasi.
4. azi imi vine iubitul din delegatie...de abia astept.
5. mai tb sa spal, sa pun nishte porumb la fiert, sa sterg praful, sa schimb asternuturile, si sa mai invat.
poze de azi cu burta...nu se vad prea bine ca nu am lumina pe hol:)
dar la ce arat, nici nu tb mai multa lumina:)
http://picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=urmychance&aid=5082661204194948001&iid=5084037358961228626
si ce am cumparat azi pt bb
http://picasaweb.google.com/urmychance/CumparaturiBebe
aseara , pt prima oara mi-am vazut burta un pic stramba...sper sa nu ma fi inselat ca a durat doar cateva secunde. Am facut si o poza...
cam atat....
urmychance29baietelul nostru
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by luy
Dar am o intrebare: oare cum o sa-mi dau seama daca-mi sunt buni, ca acu' nu mai stiu sa-mi apreciez proportiile si oricum pana la nastere ma fac si mai burtoasa
Luy 31+ cu
Eu inainte purtam S iar acum i-am luat pe toti L ca sa fiu sigura.Oricum nu cred in nici un caz ca ma fac de XL, cel putin asa sper.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
mandarinutza spune:
Luy, spor la cumparaturi!
Cecilia, pentru indicatii, o sa dau diseara/maine o tura cu al meu, ca de magazinul asta nu stiam.
Mandarinutza 31+ Antonia Maria
Poze
myral spune:
Mandarinutza buna ideea cu nr. de telefon, dar eu nu vreau sa aud de nascut pana pe le sfarsitul lui august.Sim iti dai seama ca habar nu avem despre treaba cu preturile dar pare f ciudat cu 6 zecimale.Tomitza de tine mi-am adus aminte si iti doresc sa aveti cat mai repede casa voastra, ca la noi partea cea mai nasoala cu locuitul la socri a venit dupa ce s-a nascut fetitaGabriela sper ca a fost doar o intamplare nu te gandi la greturile din primul trimestru.Mada e normal sa te doara oasele spatelui, sa nu te doara ca la ciclu.Myral31+
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by urmychancequote:
Originally posted by NanaMotoc
Urmychance, am actualizat linkul cu pozele.
Enjoy!
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Nana, multumesc. Prima data am sarit cu gura ca : ufff, ce album imi arati tu mie, ca asta nu esti tu si ca e un fotomodel de pe internet ca am mai vazut eu pozele astea. Apoi am zis ca probabil le-am mai vazut aici, si voi aratati super, iar pozele sunt super profi ...de asta m-am pacalit...sotul tau este roman?
urmychance29baietelul nostru
Cand ai cerut pozele, mi-am zis: uite una de-a mea care a vazut ca e una care trancane intr-una pe forum. Ia sa vaz, e ceva de capul ei???
Recunosc ca eu ma uit la pozele oamenilor numai atunci cand cineva imi starneste curiozitatea, ma refer la orice altfel de poze decat cu burtici. Pe astea cu burtici le devorez, ma edific si eu cum arat acum, daca se poate mai bine si mai rau.
Sotul meu da, este roman. Fotografiile sunt de anul trecut si le-am pus la semnatura pentru ca le iubesc la nebunie. Avem vreo 280 de astfel de fotografii de la nunta noastra!
Merci mult de aprecieri. Sunt convinsa ca toate am fost niste miresici frumoase, avand in vedere ca suntem niste burtici atat de dulcici.
Multi pupici.
Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
mandarinutza spune:
Urmy, draguti rau sosoneii de bebelusi. Pai, burta stramba e de la un fundulet sau un capusor care s-a asezat in partea respectiva. E tare haios.
Cine face un capitol nou?
Mandarinutza 31+ Antonia Maria
Poze