Mamici de septembrie-octombrie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Hatz! Ne-am intors si noi din pauza de masa.
Am purcelat un senvis, o felie de pepene si un croissant cu sunca presata si cascaval Sunt umflata ca un cimpoi. Sper sa nu explodez.
Moama ce mai scriserati mai burtici! Si pe mine m-a luat asa un somn.....
Referitor la bagajul de spital.
Cine l-a facut, aviz amatorilor adica Annisia, puneti si aici o lista cu ce contine el. Am vazut ca e subiect separat, dar cand ma apuc sa citesc acolo, ma apuca durerea de cap de ce contine lista aia. Nu are nimeni o lista pe scurt, adica practica, fara sa batem campii?
Sarumana mult.
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Scuze ca postez in reprize, aici e vijelie si pica netul si ma enerveaza sa rescriu. Legat de haine, i-am scris Annisiei parerea mea. Cat despre cei ce insista, eu zic ca e mai simplu sa luati lucrurile si sa le maritati care pe unde daca va e jena sa ziceti nu. Copii amarati gasiti mereu, uite si aici pe forum la ajutor umanitar. Nu trebuie justificat nimic, mai ales ca e putin probabil ca lucrurile sa se potriveasca la fix decat daca puii au fost nascuti in aceeasi perioada (de ex toamna). Mai greu cand se ofera chestii tip patut, ca se asteapta sa le vada la tine. Aici cred ca merge mai bine refuzul. Apropos de astea, eu am prietene care mi-au cerut lucruri de genul asta pur si simplu, si acum le recuperez, de ex scoica de masina, interfon, cantar, etc.
Annisia, ai dreptate cu cateii, ma gandeam insa ca atunci cand ai 3 poti avea mai multe probleme. Poate se lovesc sau se imbolnavesc pe rand si e tare greu, ca si copiii. Eu stiu de la colega mea cum e cu 2 copii, fac virozele pe rand si vesnic e unul cu probleme. Sigur, ingrijirea e aceeasi, ma refeream strict la probleme, la scos afara. Scuze ca am uitat, ce rasa e cel mic? Bichon? Ce parere ai de Bichon pentru Alex?
Urmy, sunt zile si zile, o sa treaca. Cat despre BB, mie mi-au zis ca se mai poate rasuci, asa ca si eu ma tot gandesc si ma apuca paranoia sa nu se schimbe iar transversal.
Rox 31+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by luy
Annisia , nu mai fii suparata pe fete ca n-au sporul tau, unele mai merg si la serviciu si mai tre' sa si munceasca pe acolo, n-au timp de DC, indiferent cat de tare ar dori... Lasa ca recuperam noi, uite, mai sunt fete care in curand vor intra in concediu, cred ca atunci se vor schimba lucrurile. Acu' vad ca te-ai razgandit cu nascutul, esti in faza ca nu mai vrei ...
Offf, de ce imi era frica nu am scapat. Eram sigura ca se va gasi una dintre voi sa imi arunce o asa prostie in nas... Luy, din 143 de gagici imprastiate in toata lumea, absolut toate sunt la munca si nu au timp de DC? Pe bune? Sau poate ele ar vrea sa scrie toate in acelasi timp, dar nu au loc de mine? Offf, offff....mai, mai....
In legatura cu nascutul cu ce m-am razgandit? Ca tot natural vreau sa nasc si de frica, am zis ca nu imi este... NU imi e de nastere, imi e de mine ca sunt zapacita si ma vor lua evenimentele pe sus...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
![](images/user_woman.png)
Flavia_Hurducas spune:
Am pus poze cu "balena" in albumul foto de pe yahoo si doua poze 3D cu bebe din burtica. I se vede fata asa de frumos. Sunt tare mandra. Pozele sunt facute insa acum 5 sapt. Flavia 25 cu
si
Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Roxana_G spune:
Urmy, nu am bagajul facut, nu am mai nimic pregatit. Eu sunt codasa. Pe dansa nu o mai vad demult, de abia ma spal, ma aranjez la cosmetica. Sa iti dea bine cu pudra daca transpiri, si sa puna pe zone mai mici ceara si o sa se ia parul.
Curat nu imi place sa fac in general, dar sa stii ca mai fac si curat si asa gravida, si inca mai car destule. Nu mai zic de fie-mea de 14 kile.
Emma, nu exista copil cuminte sau depinde ce numesti tu cuminte. Nu poti avea asteptari prea mari la ei, sunt copii. Daca vrei sa stea unde il asezi, ala nu mai este copil. Sigur, sunt si copii ceva mai temperamentati sau mai rasfafati, nu ma refer la aceia, dar obositori sunt oricum si nu inseamna ca sunt rai. Ai sa vezi, o sa intelegi tu. Cred ca musafirul tau era din cel mai rasfatat si inteleg la ce te referi. Si oricum va fi puiul tau, pentru tine va fi oricum perfect. O sa vezi!
Luy, pai eu stau aici pana pe 18 iulie cred, insa o sa vin pe 12-13 iulie la eco si la control. Acum ne ia casa pe sus, zau ma simt ca in Vrajitorul din Oz. Si vila e nene pe faleza.
Sim, nu merita sa le faci show babelor ca ti le pui in cap si ele tot vor zice. iti zic eu cum merge: te uiti in zare in gol, zici "aham" sau te arati mirata ca nu stiai, si mergi mai departe fara macar sa fi auzit ce au zis. Mai nasol e cu familionul mai sfatos, eu am zis de la inceput ca nu vreau sa aud nimic si ca o sa intreb eu cand consider ca nu ma descurc.
Myral, imi imaginez indicatiile!
Annisia, multumita de romanele pe care le-am scris? Se vede ca sunt ai mei baby sitteri, ca altfel cam greu cu fie-mea.
Rox 31+
luy spune:
Annisia, daca imi aduc bine aminte ( acu' nu bag mana in foc, poti sa ma contazici daca e cazul ) acum cateva luni ziceai ca abia astepti sa nasti, sa-l tii in brate pe bebe Yannis, sa nu mai ai burtica ... Acu' vad ca vrei sa ramai asa
, 2 in 1 si cu burtica
Despre cele 143 de gravidutze din lista ce sa zic... Poate unele doar s-au inscris si gata, nu au fost contaminate de microbul DC si nu intra prea des pe aici... Si or mai fi si altele care intra dar nu scriu...
Luy 31+ cu
Roxana_G spune:
Flavia, sunt doar 5 poze? Eu zic ca arati super, stai sa vezi ce o sa mai cresti.
Diseara descarc pozele cu casalotul de mine si va garantez ca veti avea o seara placuta in care va veti simti bine in pieile voastre sau mai exact cu burticile voastre.
Rox 31+
luy spune:
Stii de ce te intrebam cat mai stai la mare, Roxana ? Pentru ca pe-aici cam miroase a intalneala de si stiu ca pe prima ai ratat-o si ai zis ca vrei sa participi la a doua.
Luy 31+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Roxana, mare dreptate ai si tu cu zugravii. Ai dracu zici ca au cate cinci facultati si doctorate pe desupra... Cand ii vad ca vin imbracati la patru ace si cu diplomatul la purtator... Nu mai umbla in shalopete murdare de moloz, ca s-au emancipat...
Referitor la sex, nu il mai cicalesti pe berbantul tau, asa la misto, numai sa creada ca ai suit-o-n pod si nu o mai cobori cateva luni? Eu asa procedez cu al meu, ca sa ii las imresia ca el e vinovat. Ca eu vezi Doamne, as vrea de numai poci... Sunt nesimtita?
Asaaaa cu catelul... Happy este Yorkshire Terrier. Ti-l recomand cu caldura chiar daca e mai scumput. Poti lua unul fara pedigree care este in jur de 300 de euro. Nu iti trebuie tie campionul lui peste prajit, ca nu ai timp sa participi la competitii. Poti lua linistita fara acte pentru ca nu sunt multi la noi si nu au apucat sa le strice crescatorii rasa. Apelaza la o firma sau la un crescator (mai bine asta ca nu iti ia comisioane)...
Bichonul e bine sa il iei cu pedigree pentru ca deja sunt multi la noi in tara si te poti trezi, daca nu te pricepi, cu un dog german in loc de un pufulet mic si dragut... Bichonul necesita mai multa atentie, avand alta structura de par. Naparleste si trebuie pieptanat foarte des.
Alte rase pe care ti le recomand sunt Shi-Tzu sau Westie (cel din urma este cel mai frumos si mai usor de intretinut plus ca este mai ieftin decat un Yorky).
Da o cautare pe net la rasele spuse de mine si vezi care ii place cel mai mult Alexandrei. Nu vreau sa te influentez, dar un animal este foarte important in educatia unui copil...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Flavia_Hurducas spune:
Roxana, poza in care sunt si cu Stefan aveam deja 10 kg in plus. Acum am 11 Si sunt convinsa ca voi ajunge iar la 21-22, daca nu mai mult. Stiu ce ma asteapta.
Iar la capitolul carat copil, subscriu si eu, Car 14 kg toata ziua buna ziua. Flavia 25 cu
si
Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos