Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mioara2004 spune:
Buna fetelor!!
Am revenit acasa. Suntem bine, Doru doarme dus, eu am intrat sa va salut!
Va multumesc pentru urari si va doresc sa nasteti cel putin asa repede ca mine.
Sambata n-am simtit nimic, am fost la padure. Sotu ma tot intreba nasti azi?
Seara am ajuns acasa, am mancat bine si ne-am pus la un film. La 10 fix am avut o contractie nasoala de a trebuit sa ma intind. Dupa 6 minute s-a repetat. L-am alertat pe Alin si i-am spus ca trebuie sa terminam bagajul. Pana am mai pus restul de lucruri si am facut un dus, am mai avut contractii la max 10 min dar suportabile. La 10, 30 mi s-a rupt apa. Atunci m-am agitat un pic si cu un prosop intre picioare am plecat repede spre spital.
Acolo la camera de garda, un rezident mi-a spus ca inca nu sunt dilatata, nu e nici o graba. Asa ca internarea a durat aproape o jumate de ora si la 11,30 am ajus in sala de nasteri.Acolo le-am spus ca vreau epidurala; ma consulta si mi se spune: aveti dilatatie 6, intr-o ora nasteti, ce anestezie vreti? .
L-am sunat repede pe medic care a ajuns la timp cand am impins de 2 ori si gata l-am avut pe Doru pe burtica.
A fost totul foarte rapid, ca nici nu-mi venea sa cred ca gata...
Am ramas restul noptii la lauze. A doua zi deja mi-au adus bebele langa mine, in salon.
O sa va pun niste poze cand pot.
Eu acum sunt cu alaptatul, sanii mi s-au dublat si in salon cateva tipe au avut probleme cu furia laptelui.
Doru suge, dar ii place mai mult sanul stang, asa ca cu dreptul ne chinuim un pic. sanii ii simt grei si nu stiu cat ar trebui sa suga bebele. Il las cate 40-50 min odata. Dupa aceea ce fac ii mulg pe amnadoi sau numai sanul din care a mancat??? Maine imi vine acasa dra pediatra, ma va mai ajuta cu sfaturi.
VA pup
Mioara Doru Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Stiu ca... gandurile bune , ruga colectiva, "ajung" acolo unde trebuie, la cine are mai mare nevoie de ele.Si cred ca D-zeu de acolo de Sus cu atat mai mult va veghea asupra celor care au nevoie de El atunci cand ne rugam impreuna sau ne gandim la semenii nostri...multa multa sanatate puiutului de Anya
Alina broscuta ta e o minune !Frumoasa si delicata!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
Fetelor multumesc ptr raspunsuri, de ieri nu am mai avut acele dureri care de altfel nu au fost regulate si f bine ca nu au fost ca nu-s pregatita inca psihic ptr nastere...sagetile alea is nasoale rau, Tepes asta mare sadic a mai fost...
Luna mi-ai ridicat moralul in stilul tau subtil si elegant...
36+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
valen spune:
nma, pupici multi de la noi.Am uitat ceva: sunt sigura ca anya simte ca ne gandim la ea si Arina, dar v-as ruga sa nu o mai sunati; cand va avea timp va scie si ne va spune tot ce dorim sa stim. Va rog mult.
liadorian spune:
AncaSiRoxana, !
Alina, Valen sorb fiecare cuvintel pe care il scrieti fiindca imi imaginez ce greu va mai gasiti timp pentru forum acum, cand aveti bebeii acasa. alina, am vazut albumul elisei si-s asa emotionata ca efectiv nu stiu ce-as putea sa spun din ceea ce tu nu stii deja. E un copil perfect, caruia ii doresc tot binele din lume alaturi de voi, parintii ei.
Valen, mult curaj! LIA si
domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
fetelor nu mai fiti triste....trebuie sa gandim pozitiv. nu ma pricep eu la incurajari, dar cu optimism se pot rezolva multe.
uite va pun cateva bancuri. mi le-a trimis un porieten de dimineata.
Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste COMPLICE si va plati pentru asta. Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste AVOCAT si este platit pentru asta.
O baba intr-un supermarket se opreste la standul de peste. Se uita la pestii vii care inoata in bazin si intreaba vanzatorul:
- E proaspat pestele, maica ?
- Cum sa nu fie proaspat, nu vezi mamaie ca misca ?
- ... eee maica, pai de miscat si eu ma misc..
Vine copilu acasa, zgariat pe maini, fata... hainele rupte...
Maica-sa il intreaba:
- Ce s-a intamplat?
Copilu:
- Am dansat in cerc in jurul bradului.
Mama:
- Bine, dar de ce esti zgariat tot?
El:
- Eram putini!
Sotia vine acasa si-i zice sotului:
-Am o veste buna si una rea, pe care s-o zic?
-Zi-o pe'aia buna, zice sotul.
-Merg airbagurile!!
Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi. Morala: toti barbatii sunt porci.
Īn Pacific s-a descoperit o specie hibrid intre rechin si pestisorul de aur. Īndeplineste ultimele trei dorinte...
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
AncaSiRoxana spune:
Da' chiar asa, nu vrea nimeni sa aiba ziua de ziua Americii? Ca pe listuta nu vad nimic pt 4 iulie... E drept ca mai e pana diseara
valen - da, inteleg ce spui... Mi-e cam groaza de momentele alea, cu amandoua plangacioase, dar incerc sa nu dau de pe-acum in depresii pt ca sigur or sa ma apuce dupa ce nasc, asa ca le las pt atunci .
Eu m-am mai apucat si sa incerc s-o invat la olita sau wc pe Roxi chiar acum, zilele astea, fortata de faptul ca a facut o mega-iritatie de la pampers plus caldura si nu pare sa-i treaca cu nimic. Stiu, in carti scrie ca nu e deloc cel mai potrivit moment acum, dar incercam...
Acum va pup si plec in parc cu fetele mele: una de mana (sau in carucior, ca sa nu ma chinui prea tare s-o iau in brate peste burta daca oboseste) si una in burtica inca.
Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si 36s cu
Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by voinea
Lauda de sine nu miroase a bine, dar eu vreau sa impart cu voi niste pozici cu cea de-a doua burtica a mea. Mie mi se par faine. E link la semnatura. Ce parere aveti?
Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 33+
-> Album foto <-
Super poze!!!! Felicitari pentru mamica dar si pentru fotograf. Au stil... Participi la albumul gravidelor? Ar trebui sa le postezi, pentru ca esti cu mult mai frumoasa decat cele care si-au trimis deja pozele... Dintre cele care le-am vazut eu, ca nu am stat sa le vaz pe toate... Eu cred ca ai mari snase sa devii Miss garviduta!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilenutza/ilenutza.jpg)
ilenutza spune:
Ioana ms de lamurire .Io pe astea mari nu le-am zarit
Mioara asa nastere usoara mai rar!Felicitari, ma bucur pt tine si refacerea este la fel de rapidaIntra la help line alaptat si acolo o sa gasesti multe sfaturi bune - asta daca ai timp.
Poti sa il pacalesti pe bb si sa ii dai din sanul pe care il refuza tinandu-l ca si cand i-ai da din sanul preferat.Fa cateva incercari si o sa iti iasa.
Alina superbe pozele, bine ca sunteti bine!
Ile 37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
mioara felicitari pt nasterea usoara. povestea ta o sa mai ridece moralul la multe fete.
eu stiu ca e bine sa golesti ambii sani. si alex prefera sanul stang, dar pana la urma l-a acceptat si pe cel drept.
sanatate multa puiutului mic. asteptam poze cand ai timp.
anca plimbare placuta.
nico33+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
andutzy spune:
Mioara, bun venit acasa si inca o data felicitari pt Doru cel dragutz!
Hai sa-ti spun cum am facut eu. La fiecare alaptare ii dadem sa suga 20 min dintr-unul, 20 din celalalt si la fiecare suprt schimbam ordinea lor. Si Dragos a avut la inceput preferinta pe un san si atunci in primele zile cand vedeam ca ii e foame tare tare i-l dadeam pe celalalt, ca de foame il accepta. Cat depre muls, nu am facut-o decat de cateva ori, cand plecam acasa si lasam laptic in frigider. Sau daca nu manca aproape deloc dintr-un san si sa nu ramana laptele acolo sa se impietreasca. Dar la noi nu prea a fost cazul, ca el era papacios tare! deci, succes, rabdare si cu cat vei fi mai plina de curaj in acest proces al alaptarii, cu atat vei avea lapte mai mult si mai gustos pt Dorutzu mic!
AndraSapt36 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)