Mamici de iulie-august 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oti tradatoare-o m-ai lasat la greu!

Oricum si eu mai am o gramada de treaba, ca amenajez doua dormitoare unul pentru frate-miu care vine duminica si coltisotrul printesei la noi in camera.

Eu ma terorizez aproape zilnic cu Birth stories, adica nasteri pe viu.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna!
FElicitari mamicilor! Graviduta, Housepocket, Lavinia! Sa va traiasca bebelusi, sa fie sanatosi si mancaciosi! Voi sa va refaceti repede!
Millyy si Irinusha Am admirat pozele cu bebelusi, sunt asa scumpici!!

MADA 32+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Oti tradatoare-o m-ai lasat la greu!

Oricum si eu mai am o gramada de treaba, ca amenajez doua dormitoare unul pentru frate-miu care vine duminica si coltisotrul printesei la noi in camera.

Eu ma terorizez aproape zilnic cu Birth stories, adica nasteri pe viu.

Luna 34 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

hai ma .... ca te-am sustinut dormind ... si acum am de recuperat

Otiliainceput 35+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Multumim pentru aprecieri!

Alina, cred ca Elisa se preface!Sigur are aere de domnisoara! Lasa ca ne mai intalnim noi in cativa ani ...
ddanagh, nu am avut nici o problema toata sarcina.Toate analizele au fost perfecte si nici macar o greata acolo ...
Luna1, alaptez exclusiv.Sper sa fie eficient, abia astept sa-mi cantaresc odorul.

Hai ca ma intorc la bebe!

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut in ultima perioada :Housepocket,Mioara,Cristina,Agri,Lavinia,Irinusha,GravidutaSa va traiasca bebelusii si sa va laudati cu ei ca sunt cuminti ,neplingaciosi, mincaciosi ,necolicosi

Multumesc Jadi,Luna,Ilenutza pt urarile legate de botezul lui Bogdan.Am mari emotii pt ca urmeaza sa asist si eu la acest moment .La ceilalti am stat acasa ,nu am fost la biserica .Acum va fi ceva cu totul special pt mine.Am emotii si din cauza vremei pt ca ploua de pe la 11 la Iasi , si noi vrem sa mergem la un restaurant cu terasa imediat dupa botez.

Iezii cei mari dorm ,asa ca ma duc sa le pregatesc alte hainute Vor merge si ei la biserica .

Anya si Arina ,va asteptam cit mai repede cu vesti bune .Ne rugam in continuare pentru voi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Gata! Am o mica pauza de contractii. Fata mea presupun ca mananca acum pt ca e liniste la mine in "ousor" si de obicei asta se intampla la ceva timp dupa ce mananc si eu. Oricum am observat ca imediat ce incep eu sa mananc piersici sare prin burta...eu sper ca e de placere ca eu devorez 1-2 kg de piersici pe zi....si chiar si la mirosul de piersici tot asa face...

Irinusha, Luna, eu as tine-o pe pitica pana la data stabilita pt cezariana, insa vad ca am contractii din ce in ce mai dese si mai dureroase. Faza buna este ca inca am colul inchis asa ca inca nu sunt stresata...dar cine stie ce surprize imi ofera pitica.... Are personalitate fata, si nu ma-r mira ca eu sa stau linistita si ea sa-si rupa membranele ca o zana, exact cand mi-e lumea mai draga.

Gabi, distractie placuta la botez si multa sanatate si fericire lui Bogdanel!

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 20 de zile !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am apucat sa citesc nimik in urma si nu mai am rabdare sa dau raportul de la doctor. Acum am intrat pe usa si...
Col scurtat, deschis, capul lui bebe deja pozitionat!!!! Se poate intampla oricand de acum incolo! Vine bebe! Sunt asa fericita ca radeam ca nebuna pe strada de se uita lumea stramb la mine.

Doctorita s-a exprimat la plecare ceva de genul "ne vedem vinerea viitoare cand sunt de garda...daca nu cumva ne vedem mai devreme...".

Ma asteptam sa ma apuce emotiile si frica dar in nebunia mea eu abia astept sa nasc! Ma simt foarte curajoasa!!

Gata, m-am laudat, ma duc sa citesc din urma.

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, distractie placuta la botez!
Andra, iti urez sa te mai lase contractiile si sa reziste bb inca 1-2 saptamini.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Millyy si Irinusha v-am admirat bebei . Mi-ati facut asa o pofta de nascut...
Brazuca felicitari pt. vestile primite. Gogosik se pregateste de intalnire, deci....
Karligutza incepem si pt. tine galeria...maine e ziua cea mare.

Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 4 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Brazuca, felicitari pt colul scurt! Micutza Denisa e pe ultima 100 de metri!

Ioana, merci de urari! Ce-o vrea DD....ca eu cu fortza nu o pot tzine

Andreea, lasa poftele, treci la fapte! Momeste-l pe Raducu cu bani, reviste de gen masculin, cheile de la masina, o cutie de bere...ceva ...poate poate....

Karli, esti ok? 2 in 1 sau separat?

Andra
37s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

AMR 20 de zile !!!!!

Mergi la inceput