Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
liadorian spune:
quote:
Originally posted by andreea c
A nascut Housepocket!
S-a intamplat pe 30.06 la 37 de saptamani. Bebe se numeste Matei Alexandru si s-a nascut la 2950g si 49 de cm, natural fara epidurala, iar travaliul a fost scurt, 4 ore.
Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 4 ZILE...DPN 9 IULIE
Felicitari, Housepoket!!
Sa fiti sanatosi, tu si Matei Alexandru, sa reveniti cat de curand cu povestea completa a nasterii! Matei, sa cresti mare si voinic si sa-ti bucuri mereu parintii!
p.s. Asa imi place cand aud de cate un travaliu scurt...
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
BBlushaMe spune:
Ce urat e afara! La noi cred ca vine furtuna. Bate vantul ingrozitor.
Totusi e bine ca s-a mai racorit putin.
Am si eu o intrebare pentru fetele care nasc sau au nascut normal. Ti se sterilizeaza vaginul inainte de nastere? Am auzit diferite raspunsuri pe tema asta . Voi ce stiti?
Anda 36+ si Luana Nicole
nma spune:
buna dimineata
graviduta felicitari pt mara. sa creasca mare si sa fie sanatoasa.
te asteptam cu povesti.
cristina bine ati venit acasa. ingrid sa cresti mare si frumoasa.
housepocket felicitari pt matei. pupici si lui sa creasca mare.
nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
BBlushaMe spune:
Lia cat te inteleg! Parca si pe mine ma incurajeaza cand aud 2 ore, 3 ore sau chiar 4. Cand mi-a povestit maica-mea ca la mine a avut un travaliu de 13 ore m-am ingrozit ( nu vreau sa sperii pe nimeni)
Anda 36+ si Luana Nicole
danis spune:
felicitari housepocket!
anda, eu am nascut normal primul copil... e prima data cand aud de chestia asta cu sterlizarea vaginului... in afara cazului in care mi-au facut si mie si nu stiu... in ce ar consta?
Ioana75 spune:
Felicitari Housepocket! Bine ai venit Matei Alexandru, sa fii sanatos si norocos!
Lia, multumesc. Da, acum coc planuri de razbunare pe sot.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nma spune:
fetelor care asteptati fetite ce stiti despre cercelusi. eu vreau sa-i pun la pitica mea in spital si nu stiu de care. cine ma ajuta?
nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
BBlushaMe spune:
Nu stiu exact. Ce am auzit, de la o alta mamica, este ca trebuie sterilizat deoarece pe acolo trece bebelusul cu gurita, cu nasucul,etc.Ei i-au facut strrilizare inainte de nastere. Mie mi-a dat doctorita ovule de pus pana la nastere si mi-a zis ceva si ce strilizat atunci. Nu am apucat insa sa o intreb mai multe, dar promit ca joia viitoare o descos bine si va povestesc. Asta daca nu ma opreste sa nasc.
Anda 36+ si Luana Nicole
i_ulia spune:
housepocket si graviduta
bine ati venit, mara si matei (ce bine suna impreuna numele astea )
Iulia 33+
i_ulia spune:
ioana, imi pare rau ca tensiunea a ramas la aceleasi cote. oricum 12 cu 8 nu e inca mare, dar trebuie sa ai grija. ce faci pana la urma, ramai acasa sau mergi in continuare la birou?
eu de luni raman in prenatal, ca nu mai pot sa stau pe scaun 10 ore, pe la 3 ma apuca niste dureri de spate de imi vine sa ma intind pe jos. raman si singura acasa, sper sa fie totul bine
Iulia 33+