Mamici de iulie-august 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
otim spune:
buna dimineata va spunem si noi la ora asta si a si facut daca va intereseaza ...
Vad ca au somat ieri dar azi vor "lupta" la greu , asa ca tinem pumnii si vrem vesti cat mai bune si rapide si multi la :
lorinaoo1 , Christyne si alte mamici la care bebeii se grabesc sa vina pe lume ....
Alina.a multe Elisa e o superba ...
Otiliainceput 35+Laurentiu
liadorian spune:
Buna dimineata si de la noi! Am citit repejor ce s-a mai intamplat aseara, sa vad daca nu cumva avem vreun bebelash care a sarbatorit ziua Americii afara din burtica!
Lavinia, Christyne mult noroc astazi, la intalnirea cu bebelashii! Sa va refaceti repede si sa aveti laptic mult si bun pentru prunci!
Graviduta, felicitari pentru Mara! Chiar ma uitam zilele trecute pe lista si ma intrebam ce faceti, daca o sa auzim vesti de la voi! Asteptam si povestea nasterii, intr-o clipa a ta de ragaz. Cu voia Marei, evident!
andicu, multi tie si lui Filip! Bine macar ca flacaul tau are pofta de mancare, poate incet, incet isi face si un program care sa va convina amandurora.
loredana_76, uite aici descrieri de contractii cate vrei si cate nu vrei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98809. "Rasfoieste" primele pagini din topicul ala si sigur te lamuresti.
Simo, unde te-ai ascuns? Macar doua vorbe scurte, scurte sa stim de tine...Noi te pupam si ne gandim ca, pana nu ne spui tu ceva, no news is good news. (Oi fi scris bine?! Zau ca de pronuntat, pronunt corect!) Pupam pe Matei si pe mami a lui!
Cred ca si Aylin e acum foarte prinsa cu operatia sotului ei si de aceea nu primim vesti. Aylin, Doamne-ajuta sa se rezolve totul cu bine, pentru toti 3!
LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!
Samurai-lady spune:
Buna dimineatza !!!
Aku am vazut si eu ca e scris numele lui bb2 la listutza.
Pup dulce pe cine a avut ideea,pupi,pupi ,pupi.
Asa m-am emotionat cand am vazut akolo scris KEITA
Multumim inca o dataaaa
Samurai-lady 35 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Samurai-lady spune:
Uite ca am ajuns in 36 sapt.
Schimbat semnatura si de aku il asteptam pe bebelika in orice moment.
Sau o sa stea ca fratelo,la caldurika,pana in 39 sapt ???
Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
ilenutza spune:
Neata la cafea!cu lapte
Azi se anunta o zi plina!
Gravidutza bine ati venit acasa, felicitari pentru MAra!
Cristina26 felicitari pentru printesa, asteptam detalii si poze cand o sa aveti timp!
Giananastere usoara si asteptam vesti despre voi!
Gabiarama felicitari pentru crestinare, botez cum vi-l doriti.Asteptam poze cu baietii- asa ca sa ne dai curaj!
Ieri i-am trimis un mesaj lui Housepocket dar nu mi-a raspuns nimic.O fi nascut?stiti ceva?
Maternitatea din Medgidia este renumita , proaspat renovata si am f. multe prietene din Constanta care au nascut acolo.
Pentru restul gravidoaselor de la odisee, nu mai avem mult si ne intalnim si noi cu bebelacii din burtica!
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
ghinetz spune:
Buna dimineata si de la noi.
Nu stiu de ce m-am trezit asa devreme. Parca mai aveam chef sa dorm. Cred ca de aici fug iar in pat. Sunt singura si, prin urmare, fara obligatii. Azi merg la control sa vad ce si cum. Daca bb e bine si e dezvoltat normal pe 12 nasc. Yupiiiii!
Tinem pumnii fetelor dragi care isi vad azi bblusii. Si asteptam cat mai grabnic vesti. Lavinia, Christyne
Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andreea c spune:
Neata!
Eu tot . Poate ma asculta si vine pe 7. Ar fi frumos nu...07.07.2007?
Bafta Lavinia si Christyne. Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.
Alina.a, Elisa e o scumpa si mi se pare ca i se potriveste foarte bine numele.
Karligutza . Cum esti?
Alina ma bucur sa aflu ca tu si Arina sunteti bine. Suntem alaturi de voi .
Andreea saptamana 40 Radu Stefan
AMR 4 ZILE...DPN 9 IULIE
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
ghinetz spune:
Of! Ma obisnuisem dimineata cu cafeaua facuta de sotul Laviniei - ca era mai apropape si simteam aroma. Otilia, da si cafea ca la Timisoara n-am mai baut de muuult. E grozav de buna! Multumim. mai-mai ca ar merge la ea si o tigara. (dar, nu! spunem pas si trecem totusi la lapte - scuzati cacofonia)
Oana 37+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Mada28 spune:
Felicitari tuturor mamicilor.Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei. Eu sunt o mamica de septembrie 2007. Am si eu o intrebare:
Andicu, stiu ca tu ai nascut la Bucuresti. Si eu sunt tot din Constanta si vreau sa nasc la Bucuresti. Cum a fost ? Cat ai stat dupa ce ai iesit din spital? Sau ai venit direct in Constanta? Bebelusul cum s-a comportat pe drum? Ma gandesc la cum poate afecta drumul un bebe asa mic.
Te pup si pe tine si pe bebe Filip.
Astept cand poti un raspuns