Transplant de ficat

Transplant de ficat | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Are cineva idee cat costa un transplant de ficat, unde se fac inscrierile, cam cat dureaza asteptarea si care ar fi rata de supravietuire in urma transplantului?

ma fac din ce in ce mai mare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Martha, eu stiu ca se face transplant de ficat la sp. Fundeni, poate si la alte spitale, dar eu acolo stiu sigur ca au sectie specializata pe transplant de ficat.Du-te pana acolo si intreba care este procedura de inscriere pe lista si cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Da, am auzit de Fundeni, am vorbit cu cineva care s-a inscris pt transplant si mi-a zis ca ar fi 300 de milioane, pe net am citit ca ar fi cam 50 000 $...oricum se pare ca riscul e destul de mare si din 2 pacienti operati unul suporta destul de bine interventia, altul nu..nu e prea incurajator, dar cand sti ca nu mai e alta solutie

ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Buna.Costul este, intr-avedar, situat in jurul sumei de 50.000 de dolari.Problema e inscrierea pe lista care necesita o suma intreaga de hartii si analize.NU mai vorbesc de numarul scazut al donatorilor de organe in comparatie cu numarul celor care asteapta de ani de zile.
Rata de supravietuire depinde de o serie de factori, legati atat de mtivatia transplantului cat si de starea pacientului.Pot sa iti spun insa, cu siguranta, ca in caz de HVB recurenta bolii are o rata foarte mare.Sunt convinsa ca ai citit numeroase materiale legate de aces subiect dar am sa iti mai dau si eu un link, poate iti este de folos:http://www.gastrohep.ro/articole/Iacob_Gheorghe.pdf

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput