Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Danuta, ma bucur ca ai intrat iar sa ne dai vestea cea buna cu unda verde...Ti-am raspuns la ultimul mesaj pe care ni l-ai scris, nu stiu daca l-ai citit...cel din capitolul anterior. Si pe mine dupa ce m-au operat m-a sfatuit medicul sa incerc imediat sa ramin, ca sunt sanse mai mari, ca e deschis acolo...Eu am reusit dupa 4 luni de la operatie, dar iti doresc din suflet sa ramii poate chiar de luna asta, nu se stie niciodata.
Da, l-am simtit pe bebe, il simt ca pe o presiune, ca pe o mica "durere" in partea dreapta. Imi da in fiecare zi semnale, in general dimineata si seara....
Inca nu m-am razgindit, am de gind sa nasc in Spania, ca daca Dan e acolo...Am stat destul si inca am sa mai stau singura, saracul e disperat ca nu e linga mine si linga bebe, daca ar fi dupa el ar veni acasa... El lucreaza legal asa ca beneficiez de asigurarea lui si nu platim nimic, plus ca medicii isi dau toata silinta, sunt mai responsabili si au respect fata de pacienti.
In rest sunt bine, astept sa fac eco de trim 2 si de-abia astept sa vina luna lui octombrie si sa intru in prenatal.
Asa ca de azi incepi cu ...Sa-mi povestesti daca te-a durut burtica, la operatie... Hai sa fie cu ochisori, ca sanse sunt...Te pupic...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiiii...toata casa e vraiste, cu praf si mizerie, dar dormitorul e pus in ordine, PC-ul pe noptiera..asa ca pot sa stau pe .Incerc sa fiu cat se poate de distanta fata de tot ce se intampla in casa si sa nu ating nimic...sa faca cine ce vrea

felicitari mamicilor care si-au descoperit fetitele
concediuu placut celor ati plecat in concediu
anne ma LA MULTI ANI
danutaspor la si rezultat final in brate!
bbbine ai revenit! foarte frumoase pozele!
am de ieri o presiune in zona pubiana..am luat 3 No-spa , dar n-am mai sunat pe nimeni..
fetele mele sunt super active ..le simt de numa
nu gasesc gravibinon nicaieri marti trebuie sa-l fac!

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI, comanda la o farmacie gravibinonul, ca trebuie sa ti-l aduca. Si eu fac la fel cand iau pregnyl.

pupici

Ellis20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ellis

PUSSI, comanda la o farmacie gravibinonul, ca trebuie sa ti-l aduca. Si eu fac la fel cand iau pregnyl.

pupici

Ellis20+

mi-au zis la 3 farmacii diferite ca nu se mai importa! luni sper sa nu mai simt nimic in burtica si o sa umblu prin toate farmaciile care cred eu ca au ..si sa-mi cumpar vreo 15-20 fiole!

PUSSI 17+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
adalia, anca, concediu placut!! sa aveti vreme frumoasa!!!
pussi, acuma am observat ca la tine s-a "transformat" un baietel in fetita , sa-ti traiasca fetitele!!!
danuta, multumesc de compliment, desi nu e chiar asa, am deja la 1.68m 70 kg, deci nu sunt chiar dimensiuni superbe!! ma bucur ca esti bine si te asteptam si cu vestea cea mare!! sunt sigura ca in curand va veni bb!!

fetelor ieri m-am deprimat de numa', tot am umblat prin magazine doar doar oi gasi si eu ceva frumos de nunta marimi " mai mici" nu XXXL. cum intram in vreun magazin, cum aveam gentuta in mana in fata burtii nu se vedea burta si intrebam de vreo rochita ceva, ziceau Da cum sa nu, iar cand vedeamn burtik, aaaaa nu ca nu avem pt gravide!!

folositi careva MAMMA DONNA????

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 22+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

pussi si mie mi se intampla sa simt o presiune jos, dar eu sunt sigura ca e bebelina care deja se face simtitta. daca stau linistita si ii dau mici "bobarnaci" se urca sus

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineata!va doresc o zi buna!
fetelor mai spuneti-mi si mie ce mai faceti de mancare caci mie nu-mi mai prieste aproape nimic, aparte fructe,si apa,.....

STEFANIA17Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

stefania, eu de 2 sapt nu am facut nimik de mancare, doar am fost in concediu, iar azi nici atata ca merg diseara la nunta!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce bine ti'o fi! cred ca ii voi spune si eu sotului sa ma scoata la un rest. la un peste...ca la bere....

STEFANIA17Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata fetele! Ce bine de voi, va pegatiti ba de nunti ba de concedii... Eu am inceput ziua cam prost, era sa lesin pe scari, pe la etajul 3, dupa o plimbare scurta cu catelul, iar apoi am vomitat prin toata casapana sa ajung la baie
A fost o senzatie atat de groaznica, mi s-a innergit imaginea si nu mai vedeam nimic, urechile imi tiuiau si nu mai auzeam nimic altceva, si mi s-au innmuiat picioarele, dar m-am tinut bine de balustrada vreo cateva minute, apoi mi-am luat inima in dinti si pas pas m-am tarat pana la 4 unde stau eu. Ma gandeam numai sa nu cad si sa ma lovesc la burtica

Si acum sunt tot ametita, asa ca ma duc la pat.
Pupici!

Mergi la inceput