Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 22
RGE spune:
STEFANIA...eu zic sa stai linistita sa nu te mai stresezi..in categoria cu amenintarea de avort intra tot felul de dracovenii iti spun ca asa am avut si eu in sapt 12-14 si dr mi-a spus sa nu ma sperii de cum suna dar trebuie sa scrie si ei ceva pe reteta..asta e ...tu iei no-spa??....cat despre intepaturile alea in "dansa" si eu le simt pt ca bebe imi sta pe vezica si se joaca si el si e normal sa simti tot felul de intepaturi, jene, etc...ca nu suntem din fier...te pup dulce si stai linistita ca o sa fie bine..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
slimatei spune:
BB esti superrrrr! n-am cuvinte....
multumesc fetelor, conteza f. mult sa ai pe cineva alaturi...
cat despre nospa aici nu este in schimb e cva cred ca e asemanator cu el se chiama buscopan...am luat si e eu pic mai bine dupa...dar mie mi-e frica....
STEFANIA17Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
RGE spune:
STEFANIA nu vrei sa-ti trimit??...vorbesc serios...trebuie sa existe o cale si iti trimit eu..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
Sheritra spune:
Neata burtici ,
M-am saturat sa stau la pat, am citit un maldar de carti, am vazut filme. Cu mancarea ma strang cat pot, dupa ce ca nu fac miscare, ma ingras imediat. Daca mananc seara, a doua zi am un kil in plus, of si ma abtin cat pot. Pepene apa lapte si bataie.
Maine intru si eu il luna a 6-a!
Pufulet, ma bucur ca s-a terminat amnio cu bine si bb e bine, rezultatul va fi la fel.
Shery 22+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
RGE spune:
STEFANIA..buscopan exista si la noi..intradevar este antispastic dar aici nu se da in sarcina...
SHERY...cunosc sentimentul
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
RGE spune:
VICTO..acum am reusit sa vad si eu pozele ca nu mi-a mers yahoo....arati WOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWW....esti superba!!!
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
mihuta spune:
Sheri , multa rabdare, si eu trebuia sa stau la repaus total, asa au zis 2 medici din Buzau, pe medicul meu (din Buc) nu l-am intrebat cat de total sa fie repausul, ca m-am gandit ca mi-ar fi spus el. Eu nu reusesc sa stau in pat, am stat doar vreo jumate de zi. Plus ca am scari in casa si ma tot fredonez pe ele. Dar macar nu stau in caldura si butonez pe PC la greu.
Ma duc sa beau un frappe facut cu cafea decofeinizata cu nasa la terasa ! ( dar promit sa vin mai incolo si stau in pat ca maine ma duc la o nunta )
20s + Sophia 80%
creem spune:
BB - ce super cred ca a fost! Din poze se vede ca te-ai relaxat! Si rochita cu rosu si negru e mortala!
ellis spune:
M-AM INTORS DE LA DR SI SUNT TRISTA, DR E SUPARAT DIN CAUZA IR-URILOR MELE CARE NU CEDEAZA LA PREGNYL, ZICE CA NU PREA SUNT CAZURI REZISTENTE LA PREGNYL; OFFFFFFFF, SPUNE CA POATE SA NU AJUNGA BINE SANGELE LA BB SI SA NU SE DEZVOLTE CUM TREBUIE; PANA ACUM BEBELINA E BINE, E IN GRAFIC;
SPUNEA CINEVA CA NU SUNT RELEVANTE IR-URILE LA VARSTA ASTA A SARCINII, DE CE, CA DR MEU ERA CHIAR INGRIJORAT. NU MAI POT CU ATATEA PROBLEME, PARCA SE ADUNA TOATE LA MINE, EU CAND MA MAI BUCUR DE SARCINA?
Ellis20+