Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
loub_erika spune:
Ramonela,cred ca iti venea sa o mananci de dragalasa ce era,mai ales ca era preocupata de nasucul ei mititel,ma bucur ca ai o fetita sanatoasa,sa o tineti tot asa,sanatoasa amandoua!!
21+ Angelina
RAMONELLA spune:
Am pus poza la tiker,ca e prea complicat in yahoo sa transfer pozele.E cam mica ,nu se vede bine...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+ Beatrice Alessia
pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici :)
Bine ai venit BB:)
Ramo, felicitari pt eco, ma bucur ca totul e bine cu aia mica, tot o vezi cit e de scumpa si daca e mica poza :)
Tu unde ai facut eco asta si cu cine?
Si ce masuratori a facut exact, ti le-a dat si scrise? Eu ma duc sapt viitoare la eco la iso-x si musai il iau pe diculescu la intrebari
------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
darleena spune:
Buna dimineata!
BB bine ai revenit printre noi. Ma bucur ca v-ati distrat si ca v-ati intors cu bine.
Despre kilograme, e foarte bine ce ai luat tu pana acum, nu te mai stresa.
Ramo felicitari pentru micuta sanatoasa. Cred ca esti intr-o euforie totala.
La mine Kara are program de miscat asa: dimineata pe la 9 jumate-10, la pranz dupa ce mananc e o fericire la mine in burta de nu pot sa va explic si seara cand ma asez in pat.
Mai misca si in timpul zilei, dar fara program, cand are ea chef.
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
ancadragoman spune:
Mai fetelor eu nu o simt pe fata asa cum spuneti voi,la mine sunt mai mult niste gadilaturi...
anca 22+
Maria
poze
darleena spune:
Anca nu cred ca e o regula.
Eu de exemplu o simt destul de bine "prin mine" insa nu se simte la mana si cu atat mai putin sa se vada burtik luand-o din loc.
Las' ca vine si randul nostru.
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
pufulet74 spune:
Ancule, eu zic sa nu ne stresam, si eu uneori il simt tot asa cum zici tu, doar de vreo 2-3 ori am simtit tare ca daca ai fi pus mina pe burta ai fi simtit, da in rest nu.
Dar uite, de ex la amnio ieri, dadea saracutu din minutze de numa si se agita dar nu am simtit deloc, nici o miscare.
------------------------
Flory 21+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ancadragoman spune:
Poate fetele se simt mai greu...dar de la cate sapt trebuie sa o simt zilnic?
anca 22+
Maria
poze
darleena spune:
Ancutz"la carte" zice ca dupa 28 de sapt. trebuie sa simti zilnic copilul, dar nici macar atunci nu e o regula.
Am citit ca mai sunt zile si dupa 28 sapt cand bb-le e mai lenes sau e intr-o pozitie in care nu-l simti.
Oricum, dupa aceasta varsta, daca sunt mai multe zile in care nu-l simti, e cazul sa te impacientezi. Pana atunci nu e niciun pericol.
Acum depinde de fiecare, pentru ca eu de cateva saptamani o simt pe micuta mea in fiecare zi, dupa programul descris in mesajul anterior.
Doar cand am fost la mare nu a miscat deloc o zi intreaga, cred ca era obosita de la soare si apa
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic