Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Alexandra , eu am facut eco de trimestru 1 la Medical City, si a fost o doctorita care ne-a explicat foarte detaliat, tot la ea merg peste vreo 10 zile la morfologica de trim 2.

Bey fetele, iar vorbiti de mancare ?

20s + Sophia 80%

La ce doctorita ai fost?

Alexandra 17+ si 70% Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Doamne deci stau de jumatate de ora si ma minunez de ce se intampla cu burtica mea...am ramas ca la dentist....nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva...burtica mea se muta ba pe stanga ba pe dreapta iar bebe isi scoate piciorusele prin ea ..deci se vede extraordinar de bine mai ales cand loveste..e ceva de vis...si burtica face valuri cand se plimba el..parca ar fi un pestisor care innoata de zor......m-am emotionat de tot nu pot sa ma stapanesc din plans..eu vorbesc cu el si el parca imi raspunde pe limba lui...

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by RGE

Doamne deci stau de jumatate de ora si ma minunez de ce se intampla cu burtica mea...am ramas ca la dentist....nu credeam ca mi se poate intampla asa ceva...burtica mea se muta ba pe stanga ba pe dreapta iar bebe isi scoate piciorusele prin ea ..deci se vede extraordinar de bine mai ales cand loveste..e ceva de vis...si burtica face valuri cand se plimba el..parca ar fi un pestisor care innoata de zor......m-am emotionat de tot nu pot sa ma stapanesc din plans..eu vorbesc cu el si el parca imi raspunde pe limba lui...

ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

UAU, ABIA ASTEPT SI EU!

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

RGE..asa face si la mine cateodata, desi e mai miculut..
eu zic ca e ca un sorecut...:):)

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Azi am fost sa o vedem pe iubita, se misca de zor, isi ducea manuta la gurita, e scumpica foc! Ca-i a noastra!
Are 14 cm de la cap la "coada"(asa a zis nenea Iosup) si vreo 20 de cm in total, vreo 350 gr, speram sa ajungem la 50-52cm si vreo 4 kg, asa vrea mami ca sa nu-i fie teama sa o atinga.
Am un filmulet de vreo 8 min, din care merg 4 min si o poza de care nu sunt prea incantata ca nu se vede bine.
colul 3,7
Ir marite, IR dr 0,7, IR sg 0,63, asa ca fac pregnil cred ca pana nasc, asta e, vedem maine ce zice

pupici

Ellis20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu stau si ma uit la el ca la TV..nu de alta, da nu am tv in camera..

22+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc de primire!!!
nu am mai intrat pt ca am avut musafiri . poze am o gramada (aproximativ 700) am sa aleg cateva sa le postez, dar asta doar pe luni ca sambata voi fi la nunta , avem 2 nunti in aceasi zi..... unde am fost noi in concediu este o insula, fff greu poti ajunge cu masina, doar dc treci pe ea cu vaporul, deci va dati seama ce peisaje sunt pe acolo!! o sa vedeti in poze!!
aaaaaa.....si uitam, ca sa nu ma mai invidiati ca nu pusesem nici un kg, uite ca m-am intors cu ink 3 kg in plus!! deci pana akuma avem 5 kg si 22 sapt!!!
in legatura cu placenta jos inserata ink nu e relevant, mai in colo conteaza! la fel si IR-urile! nu va mai stresati!!

pupici la toate!! fug in pat ca am avut o zi fff agitata astazi!!

va pupacesc pe toate!
noapte buna!
apropo: MI-A FOST DOR DE VOI!!!!!
PS: poate cineva sa imi faca un rezumat la noutati ca nu rezist sa citesc atata din urma

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaaa si cum sa fac nani fara semnatura schimbata???
gata am fugit!!!
pusiiiii

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 22+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ellis, bravo pt bebelina sanatoasa!!!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin19+Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adalia

Pufulet, sa dea Dumnezeu sa fie bine si rezultatul sa fie cel dorit de tine si de noi!!

Jasmin, , intr-adevar semnificatia numelui este foarte frumoasa...nu stiu daca am tradus corect cu "mila", in engleza Karis inseamna grace.

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: am racit destul de rau aseara, am nasul infundat, temperatura 37, ma doar capul si gatul..am incercat cu grapefruit, ustoroi, ceauri, baita calda, dar se pare ca nu imi trece! pot sa iau ceva medicament care sa nu fie contraindicat in sarcina??

multumesc anticipat pt raspunsuri

adalia 20+

a happy mom-to-be

Eu am luat urmatoarele: oscciloccocinum 3/zi, paragripe - f des, pt gat homeogene, toate sunt homeopate; am ajuns sa am dureri de burtica de la tuse si stranut; si mai poti lua 1 paracetamol pe zi - ai grija cu febra e periculoasa pt bebe.

Ellis20+

Mergi la inceput