Mamici noiembrie-decembrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
creem spune:
Cred ca vremea asta trage la som, ca e cam pustiu pe aici!
Somnic usor! Ma duc si eu sa stau intinsa macar, ca azi am dormit pana pe la 9.30 , asa ca nu prea mai mie somn
softurela spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Buna softurela
Sa inteleg ca ai fost diagnostigata cu sindromul antifosfolipidic ?
Ce tratemant faci si unde anume?
Eu am sindromul antifosfolipidic si fac pt moment tratament cu aspenter de 4 ori pe zi.
La Fundeni, si iau Aspenter 75 odata la 2 zile. Rezultatele nu au fost chiar foarte proaste, banuiesc ca asta e motivul pentru care mi-au recomandat doza cea mai mica.
darleena spune:
quote:
Originally posted by RGE
JASMIN..intr-o zi vreau sa ma inveti si pe mine sa fac ca nu stiu si imi place mult..adica nu ma pricep la perisoarele alea sa iasa...eu fac o supica de pui, niste dovlecel pane , snitel sau cum se numeste, salata, piure si bag niste pulpe la cuptor..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxana mama gatesti pentru un regiment?
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
RGE spune:
..e..un regiment mai micutz....am sotul foarte "c.i.u.f.u.t"...in ultimul timp are stari de voma, nu-i place nici un fel de mancare si am zis sa fac mai variat poate i-o place ceva ca de cateva zile nu a mai mancat nimic..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
RGE spune:
...fetelor vroiam sa va intreb si pe voi daca ati observat la ecografiile pana in 19 saptamani..cine a facut 3-4D..pe burtica bebelului o bulinutza...am inteles ca acolo se inchide burtica nu stiu cum ..organele...am citit azi in MAMI despre un caz ..o tipa ca a nacut o fetita cu toate organele in lichidul amniotic ca nu se inchisese bulinuta..au operat-o si traieste e ok..insa m-am uitat pe ecografii vechi si intradevar si la mine intr-o poza se vede bulinutza aia..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
dany26 spune:
Va pup gravidutzelor!!!
Apropo mai asteptam poze cu miresutze de la cele care nu au trimis...bineinteles
Catus si mie imi da vitaminele compensate Elevitul dar poate tu iei altceva care nu se da compensat...Am inteles ca este pe net o lista cu medicamentele compensate....
Of fetelor eu am mancat o gogoasa acum 3 zile si am facut intoxicatie (cateva bubitze care mama mananca)de la ea...oare il va afecta si pe bebe....??!Poate va fi alergic la...gogosi
19+ ANDREI
dany26 spune:
Mai am o intrbare...mie ianinte imi placea f mul Mc Donald's-ul....din pacate......dar oare e ok daca acum mananc un chesburger macar pe luna?sau nu ii va face bine lui bebe?Voi mancati de la Mc de cand ati ramas gravide?
Uau multe fete noi au aparut ieri...parca s-au vorbit...LE urez si eu BUN VENIT!!!!!!!!!
19+ ANDREI
RGE spune:
DANY..produsele fast-food nu sunt recomandate..dar suntem oameni!!..si eu am mancat sa zic maxim de 3 ori ..incerc pe cat posibil sa ma abtin...am luat cartofi si mmc puisor dar atat..si de atunci nici nu am mai calcat pe acolo si nici nu mai calc pana la sfarsitul sarcinii..se pare ca pot sa ma si abtin daca vreau cu adevarat..e mai buna supa mea ..acum daca ai pofte poti merge sa papi dar cu limita ..sa nu devina un obicei..
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
RGE spune:
..vezi despre asta era vorba ce ai patit cu gogoasa poti pati si cu alte produse ca numai Dumnezeu stie cum sunt facute sau cand...asa ca incearca sa te abtii sau iti faci gogosele acasa
ROXANA 24+ GEORGE IONUT
RGE spune:
..asa ..deci...m-am bagat la un dus scurt ca sa ma dau cu ulei de masline cum fac zilnic..si ce credeti in timp ca ma dadeam eu cu ulei in fata oglinzii..ce vazui???..noi inceputuri de vergeturi..unde ?..pe burtica in parti..NU MAI SUPORT..b.u.c.a mea stanga este invadata de striatii roz...
ROXANA 24+ GEORGE IONUT