Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (203)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata...no, ca am dormit si eu 5 ore...
Bianca ... faina propunere...lasa na m-oi intalni si eu cu cineva...si nici nu prea se poate sa isi ia Mitica concediu... la ginerica.
Monica incearca sa dai pe monitor cu solutie de gemuri sau cu spirt medicinal...poate reusesti sa scoti dunga aia.

No? care stiuti ceva link-uri cu modele de mobila pentru camera copilului???

Monica tu ti-ai facut mobila ...inspirate proprie?

Iarina e cu mucisori

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALI da,eu pe toate le-am desenat la mm si mobila de bucatarie si ea din camera de zi si dormitorul,pana si cuierul de pe hol
Pe urma am comandat si cum am zis asa le-au facut ...
Zi-mi dimensiunile camerei si orientarea ferestrelor si usilor,ce ai pe podea inclusiv culorile,la fel culoarea zugravelii ca ma apuc de treaba Si ce culori preferi Presupun ca vrei ceva care sa mearga si dupa ce mai creste,deci nu roz bombon si 'nspe mii de culori ... trebuie ceva mai simplu atunci.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mirela, imi pare rau ca nu-ti place la psihiatrie. Mai da-le si tu o sansa, poate se mai anima situatia. DAr e o sectie grea, cu multe probleme. STiu de la mama, care a lucrat pana anul asta (cand s-a pensionat) ca asistenta de psihiatrie.
Moni, ai grija cu distantele la mare. 4 sau 8 km pe jos nu-s de ici de colea. MAi ales ca te trage apa cum spuneai tu si poate mai nimeriti si niste calduri ingroitoare de nu stii in ce gaura sa te bagi, ce sa mai stai pe drumuri? O alta varianta daca vrei plaja "pustie" si distractie aproape e sa nu mergeti in Mamaia. In restul locurilor nu are cum sa fie la fel de aglomerat. SI cred ca ati gasi si 3 stele mai ok la pret. Despre ce zice al meu cand ma imbrac oricum? "Esti minunata". Orice fac, io-s minunata. Nu comenteaza deloc la haine.
CAt despre bunatati pe plaja, eu m-am shocat la bulgarii aia. Nu stiam ca bulgaroaicele-s atat de slabe! Femei cu copii mici, scheletice! Era sa mor de invidie. DAr am studiat eu problema si stiu de la ce li se trage: de la supa de castraveti. Cred ca aia mananca toata ziua.
Bee 25+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE buna faza cu castravatii .. si io care in ultima vreme ii halesc ca sparta,ca mi s-a pus pata pe salata aia tzatziki
Nu pot renuntza la Mamaia ca iar se umfla asta mai rau Decat sa nu fie deloc la Mamaia mai bine prefera in nordul extrem al ei.
Stiu ca e nasol cu distantele cand e cald,dar noi facem fatza,ca suntem obisnuiti sa circulam,iar pentru Diana o sa ducem caruciuorul in caz ca oboseste.Pai cand stateam in nordul Constantei si faceam plaja la 6 km in Mamaia distanta cum crezi ca era? sau am stat cazati la particulari in Eforie Nord,si de acolo e mult pana la plaja.Ca sa nu mai zic cand am fost cazati la un bloc din nordul Olimpului si mergeam la plaja in Neptun.Mamaia e ghiveci ... daca o iau la drum cu picioarele prin apa pe plaja,imi pare rau ca are doar 8 km Acuma evident ca nu o sa circul intre 12 si 15,ca nu-s cazuta in cap!

Da' sa vedeti poanta: tot cautand de plaja din nordul Mamaiei nimeresc pe un site cu gay unde era o lista recomandata pe unde sa se simta bine dumnealor Si le recomanda pe plaja aia mai pustie din nord Daca aude omu' am pus-o ca tot a incercat unu' odata sa il agatze la solarul de pe strand,l-a atras sexos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

FELICITARI DENISA SI SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI

ALI ,BIANCA are mobila facuta pe comanda si e galben pai cu vede mai pal ...e f draguta. itavan are o luna galbena facuta din rigips si cu spoturi in ea...peretii sunt galbeni iar mocheta verde....tb sa aduci pe cineva care se pricepe in ale mobilei si ti va da idei gramada
MONI ce ti tb aer conditionat la mare ca noi ne am invelit asa racoare e seara . plus ca pe STEF il imbracam in pantaloni lungi...cat despre 8 km mi se pare foarte mult..chiar si 4

noi suntem ok , eu am tb ca maine pleaca fata in atbara si a rascolit toata casa ...STEFAN e la mama care nu mai putea de dorul lui , asteapta o masea , a inceput si el sa vorbeasca ...mai mult dar cand striga mamii si tatii suntem terminati

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by szaboali

Monica esti tare draguta...sa-ti ocupi tu timpul cu asa ceva? In bucatarie si dormitor si eu le-am desenat eu...dar la Iarina in camera as sti ce vreau si nici nu as sti Daca , chiar ai chef si timp (fara sa te stresezi) atunci uite asa...Vreau o mobila de cca 2,60 lungime, 2,10 inaltime, 60 latime...si culorile vor si roz si mov, pale amandoua. multam....in camera momentan e roz...cred ca tot asa o sa o zugravim...deocamdata si este parchet pe jos dar vrem sa il schimbam in toata casa dar deocamdata nu stiu ce nuanta sa pun...

Bee

Bianca ai plecat la munca???Spor la treaba.

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Nu-i mult mai 4 km,ca pana la plaja sunt cel mult 150 m de la orice hotel: cum ajungem acolo ne dezechipam la costume de baie si ne plimbam pe la marginea apei pana gasim un loc mai pustiu sa ne tolanim.La intoarcere pe la 11-12 e mai nasol un pic,ca e mai cald,dar tot pe traseul ala e placut!!! Iar dupamiaza e de-a dreptul super dupa ora 15-16 ... Nici pentru Diana nu e mult,v-am zis ca in Arad a mers pe jos intins si cca 5-6 statii de tramvai inca de acum 2 luni, deci vreo 4 km ! Si pana in august mai creste ea,ii cresc si fortzele sper
Iar aer conditionat nu mi-e musai,desi vad ca toate au
ALI pai numai pe un perete vrei,sau cum? Si patul? Pe alta latura,sau incadrat? Si un birouas,ceva?

A! Si nici seara nu-i mult,ca tot uitandu-te pe la tarabe,magazine etc, nici nu simti cum a trecut km-ul

Mergi la inceput

Pai da,biroul incadrat in mobila ...iar patul in are deja (sunt alte culori dar ii lipesc colant) si e pe lt perete.

Cosmi faina tre sa fie si combinatia galben/verde dar mie imi tre roz cu mov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALI si BIANCA ar fii vrut roz dar mi a zis psihogul ...ca agita

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

ALI dar patul ce culoare e? Poate se poate asorta cu mov si roz,eu mai degraba as baga un gri-petrol pe care sa trantesc movuri si/sau rozuri ici colo. Roz cu mov mi se pare cam exagerat de acadea e adevarat ca acu' se asorteaza de minune cu Iarina
Eu pentru Diana nu m-am gandit la culori,dar uite acum imi pun mintea la contributie si iti zic cum as face

Mergi la inceput