Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_and spune:
Pup fetele, si scuze ca nu v-am dat vesti mai devreme, aseara am venit tarziu acasa dupa eco si azi n-am avut internet juma de zi...
L-am vazut pe bebe!!! Mi-a facut eco transvaginala si a inceput sa imi spuna ca sacul gestational e ok si are nu stiu cati cm, ca de emotii am si uitat, si ca embrionul este unic si are 0,28cm ceea ce corespunde unei sarcini de 5 saptamani si 6 zile, deci azi am 6 sapt si ca uite ii bate inimioara si era sa lesin pe masa cand mi-a aratat cum ii batea inimioara repede repede..inca nu mi-am revenit, mi-a facut si o poza, prima lui/ei poza si pe urma mi-a zis ca sarcina este totusi cu risc din cauza ciclului menstrual complet neregulat si mi-a dat utrogestan cate 2 de 2 ori pe zi si sa iau centrum materna pana nasc...cam asta a fost, am intrat repede sa va dau vestea, inca nici n-am apucat sa calculez care e DPN dupa varsta asta a sarcinii, oricum important e ca bebe e bine, desi acum am inceput si eu sa imi fac griji ca voi sa nu pierd sarcina - sper sa ne ajute Doamne Doamne sa fie totul bine!
Bun venit noilor mamici RLC, Monica, Roxana!! Felicitari si sarcini cat mai usoare!
Si bafta fetelor care se duc la eco, sa va vedeti si voi puiul si sa fie totul bine!
am uitat sa imi pun semnatura :
Andreea 6 saptamani
RLC spune:
Fetelor,
ieri am fost la medicul de familie sa-i duc analizele care au iesit destul de bune cu exceptia rh-ului care este negativ. Atat ea cat si doctorul ginecolog m-au asigurat ca nu o sa fie probleme tinand cont ca e prima sarcina dar eu totusi imi fac griji. Am vb cu medicul de fam si i-am zis ca eu as vrea sa fac testul de sange chiar daca sunt la prima sarcina pt a vedea daca s-au dezvoltat anticorpi.
In rest totul e bine (ma rog la Dzeu sa fie tot asa) - de greturi si eu am zis ca nu am, dar acum la 8 saptamani le simt cu adevarat, asa ca stati linistite vor apare cand nu va asteptati.
La inceput - 5 saptamni mi-a dat utrogestan 1/zi pt fixarea sarcinii - am luat pana in sapt 8.
Acum mi-a dat doar acid folic si vitamina e. Nu stiu cum sa fac cu acidul folic - la inceput mi-a dat 2/zi acum mi-a zis 3/zi. Probl e ca u pot l;ua dimineat din cauza starilor de greata si iau in jur de 12, urmatoarea in jur de 3 si ultima seara inainte de culcare - nu stiu deca e in regula acest "orar" dar ....
Sa auzim de bine
8+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Numeioana - da...se vede la eco; ce am scris nu are fundament stiintific, este doar statistica ecografistei (o observatie) si la primul meu copil s-a adeverit. Sa vedem si acum. Si eu ma agat de toate superstitiile: de exemplu din cauza ca am greturi sigur voi avea fetita
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
Eu nu am avut greturi deloc si am fetita in burtica
anca 22+
Maria
poze
Roxana Claudia spune:
Anca si Kriss - in loc sa-mi faceti galerie voi ma descurajati??? Glumesc...dar tot la o fetita visez
Roxana 6 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
ancadragoman spune:
Roxana lasa ce vrei tu ,dar felling-ul ce zice?
Ca la mine a functionat perfect,eu vroiam baiat dar stiam ca o sa am o fetita.
anca 22+
Maria
poze
darleena spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Roxana, cum stii pe ce ovar ai ovulat? Se vede la eco sarcina prinsa in uter mai la stanga sau mai la dreapta?? Noi ne dorim fetita, dar important e sa fie sanatos... Chestia asta cu sexul in fuctie de ovar nu are cum sa fie reala, dar ne agatam si noi de orice statistica. Se stie ca barbatul da sexul, deci nu conteaza cu ce ovar ovulam...
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana la eco doctorul va depista corpul galben de sarcina, pe unul din ovare. Ovarul pe care este localizat acest corp galben este ovarul responsabil cu ovulul "buclucas".
Eu asa am aflat ca am ovulat pe stanga atunci cand am ramas.
nu stiu daca are vreo semnificatie care dintre ovule a fost cel productiv
22+ si baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
carminabulina spune:
haideti sa va spun eu o metoda cum afli daca e fata sau baiat. Eu o stiu de la Luana (Roxana stie). La mine a iesit ca voi avea tot baiat.
Deci: se aduna varsta sotului cu varsta mamei si se imparte la doi. Varsta pe care a aveti la momentul conceptiei. Daca dupa impartire da nr. par sau cu virgula iese fata daca insa da nr. impar e baiat. La mine a fost 31+39=70/2=35 deci e baiat .
kriss79 spune:
Carmina, la mine nu iese :)31+27=58:2=29(impar, si e fata)
eu stiam ceva de genu` ca sangele femeii se regenereaza odata la 4 ani, iar a barbatului odata la 3 ani..asadar..in anul conceptiei lui bb cine e mai aproape de anul lui(a barb sau a femeii) acela da sexul..nu stiu daca s-a inteles..
Burtik
Cristina 24+ cu Alessia Stefana
RAMONELLA spune:
Nu cred ca aceste calcule au vreo importanta.La mine ar iesi 25.Si e fetita.S-a vazut clar,de 2 ori pana acuma.Si eu tot la nume de fetita ma gandeam inca dinainte de a ramane insarcinata.
Peste 1 ora ma duc la eco 3D.Sper sa nu se vada altceva.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+ Beatrice Alessia