Mamici de martie - aprilie 2008 ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 21
Roxana Claudia spune:
Nici eu n-am mai scris...oboseala si raul nu-mi dau pace. Pe deasupra mai am si grijile casnice care ma omoara. Am tot cautat menajera, am gasit in cele din urma, asa ca sper sa fiu mai libera in perioada urmatoare.
Ma despart doar 3 sapt de concediu...
Andriuska - eu mi-am facut un test SureCheck (e cel mai sigur). Si la mine liniuta a fost f pala dar nu m-am indoit. Daca vrei siguranta iti faci un test de sange, desi cel mai bine astepti eco...e mai concludenta!!
Clau - mai bine sa n ne riscam cu cine-stie-ce plante. Sa ne imbarbatam si sa ne gandim ca primul trimestru e pe sfarsite
Roxana 6 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
simonette spune:
Roxana si eu imi caut menajera! Unde ai gasit-o pe a ta? Si cu cat o platesti? Eu as avea nevoie o zi sau 2 pe saptamana nu in fiecare zi..deocamdata, dar nu gasesc! Am gasit pe cineva dar nu sunt multumita deloc si renunt... Ma gandesc la perioada care va urma si imi trebuie musai!
Fetelor chiar imi pare rau ca suferiti greturi si stari de rau, la mine e mai usor, in afara de oboseala care ma face sa ma tarasc prin casa, mirosuri pe care nu le mai suport, sanii grei si durerosi mai ales noaptea si greturi slabe mai mult dupa-amiaza...in rest nu am nimic...din cand in cand ma mai doare burta, usor! Chiar imi pare rau ca nu va pot ajuta nicicum!
Dar va dau un pup la fiecare
Simo7+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
andriushca spune:
fetelor, multumim pentru galerie! eu una nu as vrea sa va dezamagesc. Roxana si eu tot SureCheck am cumparat in seara asta si sunt in dilema acum: sa-l fac in seara asta sau maine dimineata? stiu ca pe el scrie ca la orice ora, dar daca iese negativ o sa ma amagesc ca de aia a iesit ca l-am facut seara. asa ca mai bine il fac maine dimineata.macar sa nu mai am motive sa ma mint daca iese -.
pup!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
mcrissa spune:
multumim mult pentru galerie
eu maine dimineata merg la medicover sa fac beta hcg-ul ca ma omoara asteptarea asta.plus de asta am facut o alergie sau o toxiinfectie alimentara, sunt plina de bube si dr a zis ca nu-mi da nimic pana nu stie sigur daca sunt insarcinata sau nu.
andriuscha eu zic ca-i mai bine sa faci testul maine dimineata.e mai sigur asa.
Cristina in asteptarea mormolocului
simonette spune:
Andriusca si Mcrissa Bafta multa maine la amandoua! Tinem pumnii sa ne dati vesti din cele mai bune!
Eu ma retrag la dormitor! Va doresc noapte buna si somn linistit!
Simo7+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
Olgutzika spune:
Mcrissa, Andriushca, va tin si eu pumnii stransi de tot! Si va astept cu drag printre noi!
Sper numai ca pana atunci sa devin si eu o prezenta mai activa si mai placuta, dar asta numai daca gasesc o solutie la greata continua ...Imi doresc numai sa dorm ( ca atunci nu simt greata ). De asemenea, nu imi este deloc greata in timp ce mananc, dar pana reusesc sa inghit ceva...e teroare, nu pot sa vad nici macar un piersica amarata in fata ochilor, pentru ca mancarea e cah!!! Dar cum nu pot dormi tot timpul, si nici manca in continuu, ma anima numai gandul ca astfel ii e bine lui bebe acolo, il tine bine ancorat vijelia mea de hormoni, si ca mai sunt numai 6 saptamani si trec si greturile!
Dat despre teste, ma declar si eu fericita utilizatoare de Sure Check, seara la ora 19:00. Iesit liniuta numarul doi, toata lumea fericita! SureCheck Andriushca, fa testul cand vrei tu, teoretic insa concentratia hormonului mult dorit de noi e mai mare in urina de dimineata, dar dupa cum ti-am spus, la mine a functionat cu cea de ora 19:00 ( proaspata, ca la 17:00 tocmai ce facusem la serviciu, sa nu stresez vezica prea tare pana acasa ), in fix a 28 zi a ciclului...Poate am fost si norocoasa...
Si gata cu inspiratia mea! Ma duc sa imi adorm greata Si maine cand voi intra din nou, Doamne-ajuta sa citesc vesti bune de la voi, Cristina si Andreea!!!
Pup gasca de gravidute ingretzoshate
PS Maine intru in 6 saptamani!
Olga 5+
Simo27 spune:
Buna seara!
Dupa multe chinuri-3 ani-(histerosalpinografie,histeroscopie plus o gramada de tratamente) sunt din nou graviduta!
Va rog sa ma primiti si pe mine:data nasterii 16 nov 1979, UM-27 mai,DPN-3 martie 2008!
Mersi mult!pupicuri
Teo2rina spune:
mcrissa si andriushka, muuuuuulti de tot si bafta multa, sa fie bebe, ca sanse sunt dupa simptome. la prima sarcina si numai la prima iti dai seama mai usor, daca strangi de sani,dar doare cam rau in caz de sarcina, curge un lichid alb-galbui.asta am citit-o intr-o carte veche,e drept n-am mai vazut nicaieri sa scrie asta, dar la mine asa a fost la prima sarcina.
dragelor, si eu am avut dupa cum spuneam pete maronii saptamana trecuta la inceput si m-am speriat,dr. insa mi-a zis ca s-a fixat outul de tot, iar ecografia mi-a zis sa o fac abia peste o saptamana. poate e mai bine sa mai asteptati cu eco,sau faceti cum va spun dr. imi pare rau ca nu va simtiti bine, eu greturi am foarte rar,dar e rau ca trebuie sa stau in pat, chestia e ca mi-e somn mereu, azi am fost si tare deprimata... problema e ca ma enervez repede,chiar mi se pare ca toata lumea are ceva cu mine. dragelor, o intrebare: la frig va dor sanii? ca pe mine rau de tot, mai ales sfarcurile...
Marina, o in 7+
Kimmy spune:
Buna dimineata gravidutzelor!Mai are cineva probleme cu somnul,sau numai eu?
In legatura cu testele de sarcina,primul pe care l-am facut a fost Sure Check chiar in ziua in care trebuia sa apara CM,si a iesit o a doua liniuta pala,asa ca am mai cumparat doua,una tot SC si una ceva mai ieftina.A doua zi le-am facut amandoua si pe Sure Check a iesit rezultatul negativ,desi era prima urina.pana la urma singurul test din cele 8 pe care le-am facut,doar acela a iesit negativ.
Luni am prima programare la gine,si am niste emotii fantastic de mari.Dupa atatea teste pozitive tot frica mi-e sa nu fie ceva in neregula.Sper totusi ca o sa vada dr ceva s o sa mi se implineasca visul de a deveni mamica.
Va doresc multa sanatate,greturi putine de tot sau chiar deloc(ce naspa sunt),sa dea DD sa aveti BB sanatos,sarcina usoara,fara complicatii.
Pupici de la Cluj.
p.s. de maine schimb semnatura
Kimmy 5+
mcrissa spune:
la toate burticile.
eu am facut beta hcg de dimineata, dar cred ca va fii negativ pentru ca a aparut prima pata rosie.imi pare rau daca v-am dezamagit si ati pus majoretele la treaba degeaba.
sper ca andriushca va veni co o veste buna.
Cristina in asteptarea mormolocului