Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
rali spune:
Haricleea-
o sa fie bine...stai linistita ca ii transmiti starea ta si lui David! Mai sunt copilasi care sunt asa micuti...uite ce a spus si Adinush ..8 kg- la 1 an si 4 luni... Poate pana la urma nu e o idee asa rea sa mergi la tara... mai schimba si David aerul si poate ii vine pofta de mancare...(Diana bb. de liuda cand a fost la mare a mancat ca haplea...). Multi pupici o sa fie bine!
(31.01.2007)
loremunteanu spune:
Alina, zici ca merge? Am sa incerc maine...
Asa ma enerveaza situatia... Mai bine aduceam robotul si nu mai aveam nici un stres... mi-l trimiteau ai mei apoi, pe vreo masina...
Coc cozonaci... Face mama praznic pt bunica, de 6luni... Mi-era asa o pofta... deja am halit jumate de cozonac...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami aici
megbeng spune:
rali, si eu ma gandeam ca matei doarme asa putin ca e alaptat exclusiv..na, acu n-o sa-l trec pe formula ca sa ma odihnesc...nu mai e asa mult pana in ianuarie cand ma intorc al serviciu si poate ma mai odihnesc pe acolo
; in schimb doamre f bine noaptea, cu o singura trezire pentru papa
haricleea, posibil sa fie o inferctie urinara la bebe si de asta sa nu ia in greutate..si da, e posibil chiar si fara febra..ati facut si urocultura? cat despre pofta de mancare..cat am fost in SV la ai mei matei a luat 500g in 2 sapt..de cand am venit in bucuresti nu a mai pus nici un gram pe el!!
adinush..o fi "zana chilotzei", ruda cu "zana sosetutza" de la noi.. 
meg,
de
matei(9.02.2007)
ramonaa spune:
Luminati-ma si pe mine, cum sa pun un filmulet pe Dropshots?

Imi spune ca fisierul nu e cu fotografii sau video.
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
adela2006 spune:
intru pe fuga ca mergem la doctor ptr controlul la solduri sau cum io spune ptr displazie de sold
maine facem vaccinul de 6 luni spuneti-mi si mie la ce sa ma astept
care e nivelul de maraiala dupa ?
il facem pe cel de la stat cel gratuit
acu va las ca plecam
lilica
super m-am distrat sa o vad pe fica-mia cu berea 
criss iti scriu mai multe deseara pana atunci un pupic mare mare de la mine 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
criss68 spune:
Shine, merci de raspuns
Haricleea, fruntea sus ca bb nu are nimik, analizele la bebei sunt altfel decat la adulti dar oricum automatul de analize scrie ca sunt patologice. Mai fa si alte analize daca ti-au siz dr-ii, dar nu exagera, nu chinui copilul. Nu e prea slab la 6600gr si 6 luni.
loremunteanu, ia-ti o sita, costa cca 1 ron. In 5 minute iti faci treaba, poti sa le dai inainte la tocator. Daca te-ai plictisit de pasat, oricum si cele nepasate sunt destul de marunte. Cum va merge?
Avem carucior!
Hauck, cu 3 roti gonflabile, spite metalice. Cam greu, 11 kile - fac rabat la chestia asta pt cat e de solid sa pot umbla prin bolovanii din cartier. Oricum e mai usor decat ce am (luat de mine intr-o criza de femeie lauza ca nu mai suportam sa ies cu fata in brate) - baby care. Sa fugiti de marca asta cat puteti, daca o pot numi marca.
De acum juma de ora cand va spuneam ca nu stie sa avanseze in 4 labe trebuie sa rectific: stie! Deci nu mai are ce cauta in pat (la mine)
Am uitat sa va spun ce mi-a facut aseara la baie. Ca sa o pot spala linistita o pun si pe burta in cadita, ii place. Aseara a facut un salt in care s-a intors si mi-a scos si furtunul de evacuare ca nu stiam ce sa fac: sa strang apa sau sa o ridic. Ulterior s-a intors cu fata in jos si a luat si o gura de apa cu clabuci. Mai trebuie sa spun ca nu o mai pot prinde la masaj? Pe apucate, cate o mana, cate un picior... maxim
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Liuda spune:
fetelor santeti de coma... nu reusesc sa plec - pac 3 pagini...
Adela am si eu o trimitere cu aceeasi deplasie... dar asa e departe spitalul... la un km (bine avem masini) dar nu s-a inventat "anihilatorul de lene" ! pana la urma tot o sa ajung... dar ultima vreme asa multe "chestii" aud despre spitalul de copii din Galati la tv ca parca uit drumul incolo, nu ati auzit mor copiii dupa o simpla apendicita!!!
fetele noi pe timp de noapte dormim 8 ore si plus cam 6 (maxim) ziua!
haricleea - pai vii aici si nici nu-mi ceri voie sa te plangi pe greutatea copilului!!! Pai eu sant lidera liderilor pe bocitul gramelor si mililitrilor! fatooo ce zici ca a mea de 3 luni a pus juma de kil... la 3 luni - 5800, la 4 luni - 6100, la 5 nu am fost de draci ca e ca aschia, la 5 luni jumatate - are 6300!!! pai am facut si noi analize, nu avem nimic naspa (sau cred ca aveau rezultatele in calculator de la unu sanatos daca se face si cu ceai![]()
) nu te stresa mamico... pana nu esti sigura... mai repeta analizele, nu te mai supara asa rau de tot ca simte copilul... nu esti singura cu probleme, poate fi eroare, si incearca sa schimbi aerul ca poate ajuta - a mea a mancat ca sparta la mare 2 zile... imi vine sa mai plec acolo sa stau o saptamana!!!
adinush - fatooo ce bine zici ca si la mine nu stiu unde sant chilotii![]()
deci de la o vreme eu ma fac detectiv... incep cu - cautatul suzetei prin casa... ma dispera, ma dispera suzeta asta care mereu e in pierdere!!! Imi vine sa mi-o leg mie de gat!!!
Apoi aseara cautam a 4-ra perna din casa... deci a disparut subit, 2 pe dormitor, una la fata pe care dorm eu de dimineata, si a patra imi trebuia ca a venit sormea ... descoperirea secolului !!! nu o gasesc! si gata! Aseara cautam halatul, ca la 11 noaptea mi-am amintit ca am revista "Ciao" in masina si nu mai rezistam pana dimineata !!! dormea fata- hai si eu sa ma lecturez... in pijama cum sa cobor la masina? caut halatul!!! cat e halatul? cat e halatul? dincolo era mai ieftin!!! ca nu il gasesc !!! dar sosetele fetei nu mai vorbesc... sant prea mici ca sa le vad? am pierdut deja de la 2 perechi cate unul... azi am cumparat altii ca m-am saturat sa le caut perechea!!!
pako spune:
LA MULTE LUNISOARE PUIUTILOR CARE S-AU NASCUT IN ZIUA ASTA
Larisa--bb de Ramonaa
Denis-Andrei--bb de Monykk
Isabella--bb de Pitilache
Anna --bb de Biribu
Sa-ti traiasca puiutul Biadamin
Hariceea,la fel iti zic si eu...nu-ti fac probleme ca e slabuta...atat cat papa e bine ca papa...rau e cand ii dau papica si n-o vrea deloc.Chestia cu ceaiul banuiesc ca s-a intamplat la o institutie de stat...am avut si eu de aface cu asa ceva de am zis ca nu-mi mai trebuie.Du-te la o clinic particulara si fa-i analizele..pentru linistea ta.Poate ne vedem candva prin Pitesti ca de acolo suntem noi...pupici!
Criss, felicitari mamico!ai fetita mare.Spor la cumparaturi!
Adela, dupa vaccinut pune-i preventiv jumatate de supozitor cu paracetamol(pt. copii) sau nurofen...sunt sigura ca o sa-ti spuna si pediatru cum sa faceti.Tinem pumnii sa fie bine...fara maraieli.
Liuda, te-am stresat cu numele...mersi de lamuriri...pupici
mady23 spune:
salut mamici!
Lili, multam fain pt filmulet!E super
si bebelusi sunt niste frumosi toti.
Adela ,noi am facut sapt trecuta vaccinul,tot cel de la stat,atunci nu prea a plans decat foarte putin .si a dormit bustean.A doua zi a facut un pic de febra dar i-am dat nurofen si a trecut imediat.Acum nu stiu daca e o coincidenta dar e cam maraita de atunci ,vrea in brate ,ar manca tot timpul ...nu stiu daca or fi dintii de vina sau o fi vreun puseu de crestere, ca parca mai e unul si la 6 luni.
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!
Noi suntem bine,acum doarme dupa ce a stat in fund 1 ora,ca pe spate o inteapa ceva in fundulet si nu vrea sa stea.Azi a papat piure de legume si a doua masa, cea de fructe,a fost mar cu cereale.
Ma bucur ca e mancacioasa si nu stau sa ma rog de ea sa manance sau sa fac in toate felurile.
va pup !