Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
alinuk spune:
lilica
toata admiratia si stima pt rabdarica ce ai avut...
Ca sa fiu sincera pana la capat eu aveam linkul contului de pe rockYou si am tras cu ochiul de cand lucrai la el
da am tacut malc, sa nu stric supriza...
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ramonaa spune:
Astazi stam in casa ca ploua tare afara. Si m-am gandit sa citesc pe-aici si ce surpriza Lilisor, superbi copilasi avem! Multumim Lili pentru efortul depus. Frumos cadou de 6 luni pentru pitica mea. Azi i-am facut poze, sa vad pe unde le pun, si vreau sa o filmez cum patruleaza pe tot patul si va arat. Ii pun un obiect care o intereseaza si se deplaseaza repede la el. Eu dorm cu ea in sufragerie pe un pat mare(in dormitor unde e patutul e foarte cald) si asta noapte a plecat la plimbare pe pat in patru labe. Am auzit ceva fosnind si m-am trezit. Cand colo micuta mai avea putin si ajungea la marginea patului
.
La multi ani! si multe lunisoare celor nascuti astazi.

poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
Daconst spune:
Meg,la 5 luni avea 8,450kg si 70cm.
Acum nu l-am mai cintarit,dar e tot pe acolo.
Multumim mult!
Sa va spun faza:i-am scos la Lucas pasaportul si ne gindeam sa facem prima excursie cu el,peste granita.Ne-am propus sa mergem in we la nasi in Elvetia,sa stam la terasa,gratare,alea,alea.
Si cica au anuntat la meteo ca e posibil sa ninga la ei.
Ce sa faci frate,gratare in zapada?Ca schiuri nu i-am luat inca la Lucas.![]()
Naspa faza,asa ca nu se arata nimic la orizont nici we asta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
mcbeal spune:
Dana, vezi ca in weekend e anuntata vreme frumoasa in Germania. Trebuie profitat la maxim, ca nu se stie cand mai vedem soarele la fatza.
Puteti muta gratarul la voi, sa vina nasii la voi, ca imi inchipui ca nici eu n-au chef de schiat in iulie ![]()
Liuda spune:
fetele neata!
santem aici, paduchele e bine, mananca binisor - a mai facut loc de o masa de cereale si fructe seara... dar de marait tot maraie... nu stiu sau o doare ceva gen gingii sau cred ca mai sigur a prins ideea ca e misto sa marai continuu pentru ca atucni esti bagat in seama, si nici nu deschide bine ochii cum incepe "iiiiiiii" si scremete si maraiala pe capul ei! Mai ales acum cand are maini destule ca a venit si sormea asa ca ea saraca e mereu foita, de bona, mine si sor-mea!!!
Lilica - esti o fata buna si harnica, muncesti mult, sincer esti o sursa de energie pentru mine, ca atunci cand sant obosita si ramolita si abea astept sa-mi intind osul dupa ce o culc pe gaita mea... ma gandesc la tine si la alte fete care santeti cu 2 gaite la casa!!! si ma autolinistesc "vezi ca daca erau doi ca la Lili, ca la ... sa vezi atunci ce viata aveai" !!! si cu toate astea faci niste filme superbe... foarte frumos, foarte!!! sa ai parte de energie in continuare si sa ne mai bucuri ochii si cand se duc copiii la gradi sau abia astept sa faci un slide numit "prima zi de scoala" ![]()
![]()
la noi se intuneca cerul si tot 33 de grade sant, sper ca ploua si se mai lasa caldura asta...
fetelor credeti ca e posibil ca un copil in 4 secunde cat am facut eu 3 pasi sa ajunga pe marginea patului? va zic eu ca da... si pusa in mijlocul patului mare... deci cand am vazut-o aseara ca se tinea decat in nas si barba ca sa nu cada... am zis ca mor! 
cine intreba de program la copii si ore de somn... noi avem program fix... trezire la 7-10 minute, se joaca pana la 8 cat eu ma chinui sa mai dorm... apoi o schimb spal, fac ceai si o hranesc, la 10 vrea sa doarma (doarme 30 de minute - 2 ore) depinde de zi... la 12 mananca si la 2 este afara si doarme pana la 5 (uneori nu), seara mananca la 18 si la 19 se culca pentru o ora jumatate, la 10 facem baia , mancarea si nani. deci concluzia, 4 somnuri pe zi, unul scurt de dimineata, apoi 3 cam mai mari de o ora - doua... noaptea de la 23 la 7-10 min.
poate mai apar ca am un pic de treaba in oras... ma rog magazine, apoi poate mai discutam...
felictari celor nascuti azi
nadiuta - o veste ?
salina - bine ca ai revenit, mai scrie !
daconst - vreau si eu cu fata la apa!!!
ylilimic - multumesc inca odata!
mihacarm - ce sa zic de nume? asa a vrut tata!
pitalache - mersi de pont, o sa cumpar pana la urma ca poate mai scap de maraiala.
marinar - bravo mama cu kilele
pupici
criss68 spune:
Katy, sa va traiasca dintosul, iar el sa-i stapaneasca sanatos. Acum e bine? Poate dormi?
Lilisor, dar unde baga mama, bb Adam atata mancare? Ca ar trebu sa fie "fruncea". Lasa ca-i bine si asa, ca va putea manca orice si nu se ingrasa.
Anis, te felicit pentru puterea de munca si pentru devotamentul fata de fetitele tale dragi. Si eu sunt de parere ca copiii nostri merita tot ce-i mai bun, mai ales daca ai si posibilitatile. Oricum, nimic nu se face fara sacrificii.
Meg, bine ati venit din concediu. Felicitari si voua pt dinti
Adela2006, ti-am vazut si tie printesica, e o frumoasa, imi vine sa o mananc. Te-am vazut si pe tine in cate un colt, si mie mi s-a parut ca ai mai slabit. Nu te mai consuma pe chestia asta daca tot nu ai deocamdata ce face. Invata sa fii frumoasa asa cum esti, sa te poti aprecia singura si vei vedea ca transmiti si celorlalti. Daca sotul e prea ocupat cred ca nu ai cum sa ajungi pe la sali de sport, dar ai putea sa-l intrebi cum ai putea sa faci asta. Mai poti face cateva exercitii si acasa cand doarme fata, nu ca slabesti mare lucru, dar iti da un oarece tonus si face bine si la neuron. La fel daca iti permite timpul mai maseaza-te si tu cum poti si ajungi, orice crema ai folosi e mai ieftin decat o serie de sedinte la un salon special. INsa sa va spun ce ne-a zis noua profa de dermato: ca au efect intr-adevar cremele alea suparate si scumpe, dar e acelasi lucru si daca folositi un simplu ulei de soia (ma refer la vergeturi, nu la slabit) Pt celulita, cele scumpe isi fac efectul mai repede. IN schimb daca intrerupem, in 3 saptamani reapare invariabil.
Adinush, cum mai stai cu moralul? Subscriu si eu la ce zic fetele, mai bine de capul tau decta cu nebuni. Ma gandeam ca cineva ti-a recomandat sa pleci undeva in vacanta sa te recreezi, dar ma intreb cum poti face asta singura si cu un copil. Eu am probleme si daca ma duc cu fata sa fac ceva cumparaturi. Cand mai suna si telefonul, sunt victima. Daca nu as avea un barbat asa sucit te-as invita cu noi in concediu.
dianamizzi, e superba Theaaaaaaaaaaa! Am vazut toate pozele, si mai vechi si mai noi (asta in lighean m-a dat pe spate), dar nu am avut timp sa-ti spun. Cum mai e cu gaurile in urechi, ti se mai pare ca-s asimetrie? Avand in vedere ca urechile nu sunt una langa alta ca sa faci comparatie, cred ca nu trebuie sa-ti faci mari griji, dar te inteleg. Ma bucur ca va prieste aerul de ro. Cu fumatul in preajma bebeilor, stiu niste tampiti care isi afumau copiii ca pe slanina si ziceau ca ii conserva. Copii de 1-2 ani. Rusine sa le fie.
IoanaN, v-am vazut si voua pozele, cred ca e o casa spatioasa. Felicitar si sa va mearga bine in noua locuinta. Poate vedem si exteriorul. Iar bebe Matei e adorabil, ca si mamica lui. Ti-a trimis cineva nr Alinei? Poate iti trimit eu un PM, chiar daca acum il ai, ca prima data de-aia nu am trimis am zis ca ti-o fi trimis deja cineva.
Mirandolina, sa fie intr-un ceas bun cu noua afacere. Si poate dai drumul si la cea cu gradinita la care te-ai gandit initial.
Vai ce ploua la noi! Bine ca se racoreste si am motiv sa nu ies din casa.
Mihacarm, frumoasa rau Eva! Si ce par are... negru! E de belea si ta'su asta.
Liuda, ce bine ca mananca Diana (paduchele adica). Daca te ajuta cu ceva, noi la 5 luni juma avem 6600gr, nu stiu daca papa bine ca nu am gradatii la tzatze, dar mananca. Oeicum v-am vizualizat si sunteti doua frumoase. La poza ta m-am tot uitat si nu stiam daca esti tu sau sora.
Catalina, sa fie intr-un ceas bun reinceperea serviciului. Nu ma bag la dat sfaturi daca e bine ca ai inceput sau nu, vei vedea tu in scurt timp cand vei face un bilant daca merita sau nu. Mi se pare insa suspect cu banii pe care ii vei vedea abia peste juma de an. Nu stiu cum sa zic, dar parca mi-ar fi teama. Sa va traiasca diverisificatul. Sa stii ca te apreciez foarte mult ca mai ai timp si de forum, iar seara dupa toata oboseala iesi cu Matei afara, ii faci baita... Nu te mai gandi la prostii, mama e una singura si copiii stiu asta. Daca ai sti ce se bucura fiica-mea cand ma vedea dupa juma de zi de absenta de acasa... Uneori eram acasa dar ca sa pot invata ma inchideam intr-o camera si nu mai ieseam ca sa nu ma tenteze sa ma joc cu fata. Tin pumnii sa cheltuiti odata banii din plicul ala
Alinuk, roandre, felicitari pentru cei 3 ani de casnicie, sa aveti cat mai multi si mai fericiti. Roandre, e de apreciat cat ati realizat in doar 3 ani, ma refer mai ales la cei 2 copii. Noi avem 11 si aproape patrujde ani si abia avem o piciutanie. Daca nu venea, nici acum nu terminam de mobilat casa, ca suntem maini sparte si facem orice altceva decat sa bagam bani in casa. Adica yo as fi facut dar tare ma tenta cand imi propunea sotul cine stie ce excursie. Hai ca m-am abatut de la subiect. Alinuk, v-am vazut si voua pozele, ce a crescut Margeluta, nu mai e bebelus, e ditai flacaul! Nostim tare in chiuveta.
Ivona, m-ai lasat lampa cu Eluta cum sta ea in picioare, chiar si sprijinita. Felicitari pt iceperea serviciului si cat mai multe realizari. Stiu ca e greu sa razbati in alta tara, de aceea apreciez.
Eli si yo te-am apreciat pt evolutia in cariera dar nu am zis nimik, adica asa cred. Si pe celelalte. Insa are dreptate cine a zis ca nu te-ar fi vazut in asa ipostaza la cat de finuta si frumoasa esti. Bine ca s-a incheiat misiunea cu bine
Shine, pana la urma cine sunt baietelul si fetita din poze? Fetita pare a fi bona pe care ziceai ca ti-ai gasit-o. A fost o gluma sau e chiar bona?
Mirandolina, eu am menajera, dar sincer de fiecare data parca abia astept sa nu vina
. Doar sa fiu prea incurcata cu treaba. Eu daca nu mai am scoala acum cred ca ma descurc destul de bine si sincer prefer sa mi le fac singura, pana la ora actuala nu am gasit pe nimeni sa faca asa cum fac eu. Singura ei calitate e ca face in 4 ore sa arate casa cat de cat. Eu fac f bine si in amanunt, dar imi ia f mult timp, nu am talentul de a le da peste cap doar ca sa imi iasa stamba la cot
Mcbeal, ce printesa ai! Eu din cauza climei nu as sta in germania nici legata ca din alte motive jos palaria, e o tara super. Anul trecut am stat cam 10 zile acolo, din care una in dusseldorf si nu-mi mai trebuie. Si eu si sotul ne-am ales cu niste dureri de glezne care nu ne-au trecut nici in ziua de azi. Habar nu am ce-i de facut, caldura de 40 de grade de anul asta vad ca nu e un antidot.
Apropos de Germania, Dana, tu ziceai ca la voi nu se insista cu branza de vaci la diversificare. Pai cred ca nici nu e posibil, eu la voi nu am vazut asa ceva (sau nu am stiut care e). In orice caz noua nu ne lipseste din casa si anul trecut gravida fiind tare naspa a fost fara branza de vaci, telemea atatea zile.
Venind vorba de diversificare cred ca sunt singura nebuna de pe aici care am inceput diversificarea desi alaptez. Insa la vremea cand am inceput manca si formula ca fie nu avea eu destul, fie nu eram acasa. Insa nu am dat decat fructe, crereale si legume, astea abia de curand ca nu prea vroia. Nu m-am agitat prea tare pt ca oricum nu trebuia neaparat, dar atata m-a pisat maica-mea la cap ca nu am mai rezistat. Dupa aceea cand am vazut cat de mult ii plac fructele, i-aam dat de placere. De cereale mi-a zis dr ca sa ia mai bine in greutate.
Vroiam sa va intreb cum faceti cu carnea, se toaca marunt la blender? Eu oricum nu am de gand sa-i dau prea curand, sunt aproape vegetariana si vad ca mi-s bine sanatoasa.
Hai sa mai trimit un mesaj, ca si-asa e kilometric. Poate mai zic si de noi ce facem
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Adela, nu peste un an jumate, peste o jumate de an. Dar se aplica ce zici, e o afacere de proasta facuta gramada (acum incerc sa vad daca mi-i pot da mai devreme mai ales ca ma gandesc sa nu mai vin). Ce sa zic, mi s-a parut mie ca se ridica un soclu de statuie in curtea scolii si ca seamana cu mine si am zis sa vin sa ii ajut vara ca e perioada de inscrieri si sa nu capieze fara mine. Mega proasta. Asta e, pana nu dam cu capul de prag ... stiti voi.
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
cata, tu lucrezi in invatamant? Pai trebuie sa fii cel putin Rector daca te-ai gandit sa mergi la servici, la ce salarii au cei din invatamant!
Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)
ramonaa spune:
Iarasi eu. Se cunoaste ca ploua afara, fiica-mea doarme dusa.
Messa si eu merg in august in 2 Mai cu copii, sa-mi spui si mie cum e.
M-am straduit si uitati ce a iesit http://family.webshots.com/photo/2590705180068559112cNenns si http://family.webshots.com/photo/2929456070068559112zYOQqE si http://family.webshots.com/photo/2078932510068559112BuJDRC
Nu am reusit sa le ascund.
poze 1
poze 2
Ramona si
Larisa (05.01.2007) +
Robert (15 ianuarie 2004)
megbeng spune:
ramonaa, ne e dor de tine la "suceava"!!! am fost vreio 3 saptamani la ai mei, speram sa ne (re)vedem...cred ca mai vin dupa 18 iulie o tura, poate atunci!
MERGE CINEVA LA ROLLING STONES?
meg,
de
matei(9.02.2007)