Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
flore26 spune:
quote:
Originally posted by desiree
kikineatzo, ai dat de belea...
mai, fata a vrut sa ne traga un pic de urechi ca suntem cam certaretze astea cu D..... si voia sa o faca asa usor-usor sa nu se simta prea tare..si voi....va urcati in capul ei...nu cred ca s-a gandit ca voi, astealalte, sunteti mai rele...hic, parerea mea
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
lizzy spune:
editez repede: chiar cu toatele ne straduim sa fim de treaba, avem zile bune si zile rele, ca doar suntem oameni...
oricum, ai iscat pana la urma niste zambete desi vroiai sa le certi un pic pe cele mai indraznete si mai directe.
las' ca ne iubim cu toatele, cu bune si rele, doar avem un subiect comun minunat: fulguletii astia superbi... 

ei kikineata... acu' sa te vaz! ia uite ce scrie flore!!!

quote:
Originally posted by flore26
Ba, da cum adica, fetele cu F sau M sau A sau K nu sunt de treaba?? Ia treceti de rectificati! Ca eu chiar sunt foarte de treaba, si nu mi/au murit laudatorii, ca sa nu mai zic de cele cu M sau A. Hai ca acu chiar m/am nervat...
DONIA si Alessia baga tot in gura, dar cel mai mult ma oftic atunci cand scoate tzatza mea din gura ca sa/si bage degetul de la picior.
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
Laura13 spune:
donia dani tot asa....totul la gurita. jucariile le-a supt, rontait, etc. acum s-a plictisit de ele. a trecut la: cutia de servetele, telecomanda, telefoane (daca le prinde
), mai nou.... un tub gol si bine spalat de gel de dus (e nebunie!!!!!), lantul de la suzeta, centurile de la scaunul de masa (iti dai seama cum manacm) si lista ar putea continua. acum, afara, iau mai mult jucarii de plastic pt ca le rontaie si apoi le da pe jos. cele de plus sunt mai greu de spalat, dar pe cele de plastic i le spal bine cu apa plata (am un bidon de 2l mereu la mine) si apoi o ia de la inceput. apropo de asta: ? copii vostrii arunca TOATE jucariile pe jos? i le dau, rade, iar pe jos... si tot asa!
va pupic, fug sa facem baita si apoi sper sa pic lemn........ca eu asa as pica..... daca s-ar putea..... dar inca nu!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Ktrinel spune:
alexandra draga, dar ce te doare de nu te mai lasa ...?? te plangi de ceva timp ...nu ii poti da de cap cu ceva "bumbi"?
angi, multumim ca ne-ai scris de Iulia.
bambo, ia oftica-ne si tu cu poze de la mare...
lizzy spune:
si mayaione e la galeria eroilor, pe aceeasi pagina cu angi 
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
flore26 spune:
Am tot intentionat sa va arat si intreb ceva, dar m/am luat cu altele si am uitat. Alessia isi tine piciorul stang asa, ba chiar din pozitia asta isi suge degetul de la picioare. Cine o vede se tot mira. Ai vostri stau asa? o fii normal?

Mergem la Felix, 12/17 august, hotel 3 stele, cu printesuca cu tot. O luam si pe mama cu noi, ca sa faca pe baby sitter/ul, asa ca ... ce m/asteapta...
FLORE
alexandra_25 spune:
Flore...wowwww....sti ce inseamna asta??Ca Alessia va fi o balerina de renume....daca de pe acuma face asa....
...
Ktrinel...ma chinuie Cm-ul asta...bata-l vina...azi mi-a fost asa de rau ca era sa lesin...de abia acum spre seara mi-am mai revenit.....se vede nu?
....am luat si bumbi...dar slabut...
Mayaione...nu ne-ai mai scris de mult timp...doamne ce scumpa e Anamaria....
A_deju,Dianocica,Asiza,Donia,Dandusa.....unde umblati fetelor???
Am ratat baita din seara asta...baietii mei dorm de trei ore....nu-i pot trezi!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2324,2918" target="_blank">Votati-ne si pe noi
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
pune un link, pls, ca nu gasesc
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
flore26 spune:
ALEXANDRA balerina...cum o vrea...eu o sa o dau la dans de societate...
Imi place la nebunie. Sper sa/i placa si ei. Uite un pupic dulce de la noi sa treaca durerea 
La mine vad ca nu a aparut...nici nu vreau, ce bine e asa!

FLORE
lizzy spune:
http://www.desprecopii.com/News.asp?id=84
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by dianarus78
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
pune un link, pls, ca nu gasesc
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre
Povestea lui Andrei

DONIA si Alessia baga tot in gura, dar cel mai mult ma oftic atunci cand scoate tzatza mea din gura ca sa/si bage degetul de la picior.