Gravidutze si mamici de CLUJ - 6
Raspunsuri - Pagina 27
Gabriela77 spune:
Weekend placut si de la mine! Desi eu voi mai intra de acasa!
Stati sa intru in prenatal, atunci sa vedeti povesti cu mine!!!!
Gabriela 29+ Sara
carrie spune:
Ramo, ma bucur din suflet ca ai fetitza sanatoasa asta e cel mai important!!!
Dpop, daca se intareste burtica si nu e dureros sunt contractii Braxton Hiks care pregatesc de nastere uterul.eu sunt f documentata ptr ca la Theodora am avut cu miile si am stat 3 luni in pat.deci aceste contractii sunt normale daca nu sunt prea dese si pot deschide colul.
asadar tine-le sub observatie si daca se intetesc ia No spa
pe mine cand am nascut Muresan ma lasa la Ona daca nu-l prindeam.
cu raceala eu si Thea suntem mai bine, ea nu a mai facut febra deloc de 3 zile asa ca s-a dus la gradi fiindca aseara plangea pe tema asta.
sunt umpic strassata cu Carina pe doua chestii:
1.face figuri la supt, habar n-am de ce, suge umpic si se enerveaza si plange-sper sa fie o faza...respectiv colicele
2. tuseste si curg toate apele pe mine cand aud,e ca un stranut , tuse sau ce o fi...am fost la neonatolog azi si a zis ca el crede ca de la muculetzi tuseste dar sunt cumplit de stressata...
Raluca, inceraca sa te relaxezi, imi dau seama ce stress a fost pe tine, dar resimte si bebelu asta.am vrut sa-ti spun ca am vb si eu la Palatul Copiilor ptr innot la Thea si mi-o primeste din toamna fiind cam mica va face grupe de pici.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
ALEX29 spune:
BUNA FETELOR ,IN SFARSIT CU AJUTORUL RAMONEI AM REUSIT SI EU SA VA GASESEC ,SUPER CA S A FACUT UN SITE PT MAMICILE DIN CLUJ
ALEX29
ALEX29 spune:
GABRIELLA ITI MULTZUMESC PT ADRESA CE MI AI DAT O CA SA MI FAC 4D ,CHIAR AM FACUT PROGRAMARE PT SAPTAM VIITOARE ,DE ABEA ASTEPT SA MERG SA MI VAD BEBELASHA
ALEX29
Raluca spune:
salutare din nou,
pe fuga caci nu ma lasa Ilinca nici sa respir,
Cristiana-cand Ilinca mi-a facut figuri similare la supt s-a dovedit a a vea o mica sensibilitate la ureche iar pozitia in care o tineam-prea orizontal ii declansa presiune in ureche si durere.Ulterior am alaptat-o doar la unghi de 45 de grade.Daca e sensibila la ureche cand o apesi -un pic- langa, plange. Cu tusea, brrrr...ce frica mi-e de faze de-astea, eventual sa-i pui langa nasuc un aprata de aerosol cu ser fiziologic.I-ai curatat nasucul? Ai pompa minune de scos mucisori? Am inteles ca ajuta!
MULTA SANATATE!
Ilinca va incepe de luni cursul de innot, ramae de vazut daca-i va placea.
Va pup,
mai vin
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
antoni spune:
vad ca am cam intrat in weekend si nu mai suntem asa comunicative pe net.eu tot prin preajma, va mai scriu daca se intampla ceva. va pupic pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana frumos, si carrie, comorile tale sa se faca bine!
pupici
Meli
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
pe la noi nimic nou, am si prestat azi dimineata, da de se supara pitica si vrea sa iasa, dar, nimic.
ii place in burtica , ce sa facem.se va hotari ea odata sa vina.
Alex- bine ai venit. in ce saptamana esti cu sarcina? fetita sau baietel? sa-ti traiasca!
va pupic fetelor si va doresc un sfarsit de saptamana frumos, poate mai intrati si pove
pupici la burtici,
Meli39+Timea-Larisa
Gabriela77 spune:
Alex, bine ai venit! Ma bucur daca ti-am fost de folos. Te asteptam cu vesti despre bebele tau!
Cristiana, succes cu bebeblusa, la sfaturi nu ma pricep!
Meli, nu vrea gagica sa iasa? he-he-he!!!!
Gabriela 29+ Sara
carrie spune:
dragelor, dupa o noapte de transpirat de stress cu tusea galustii, m-am mai linistit, i-am pus mult ser fiziologic si desfundat cu batista bebelusului si pare mai ok.
eu ma simt ff obosita, am dormit iepureste, mai ales ca si la Thea inca ii curge nasul si o tot verific de febra...iar acum binenteles ca nu dorm deodata sa ne tragem si noi sufletul
fetelor ce vant cumplit, noua ne-a rupt o tija metalica de la balansoarul din curte,va dati seama ce forta
Raluca sa-mi spui cum e la inot, la ce instructor e?
tu ai mai dat-o la dansuri sau ceva de genul asta.Theodora are o mobilitate extraordinara, musai s-o dau la ceva insa nu la gimnastica.eventual la ritmica.
eu am facut 6 ani dansuri de societate de performanta m-am gandit si la asta.am dus-o cateva sedinte la Palatul Copiilor la o tanti blonda dar nu a placut-o.pe ea nu dansurile
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
ALEX29 spune:
Buna fetelor si multzumesc pt intampinare
Am 26 de saptamani ...trebuie sa nasc in octombrie ...,mai avem inca de asteptat
o sa avem o strengaritza .....nu mai am rabdare ,de abea astept sa o tin in bratze
toata lumea imi zicea ca o sa am un baiat ,nu mi a fost rau niciodata ,mancam mai mult sarat decat dulce .dar uite ca nu se potrivesc zicalele astea absolut deloc .........si vreau sa va zic ca pana pe la 15 saptam cand mi am facut 4d am cumparat numai haine de baietzel,dar e bine ca le pot combina si o sa mi fie de folos si pt fetitza
ALEX29