Gravidutze si mamici de CLUJ - 6
Raspunsuri - Pagina 22
Gabriela77 spune:
Soso, bine faci ca te relaxezi. Distractie frumoasa si vreme buna!
Monico, stai linistita ca nu m-a tinut mult! M-am dat pe brazda….Mai am vineri si luni de mers la lucru, si cum toata viata m-am ghidat dupa principiul ingrasarii porcului in ajun…
Ripley, sorry de problemele cu constipatia, la mine de obicei e reversul.
Meli, ce magazin de pe Eroilor? Eu unul stiu, sint mai multe?
Dpop, nasol, imi pare rau! Eu, la eco morfo am primit CD, fara sa cer, si poza imi dadea tot asa din proprie initiative. Dar poti sa ceri, nu cred ca se supara! Cat priveste compensat, eu nu am luat nimik asa, de groaza sa umblu pe la medici...
Cristiana, perfect de accord cu ce ai spus despre dr. Muresan, eu am fost si la altii, si pot face comparatia…Acum ma gandesc ca a zis ca se intoarce din concediu cu 10 zile inainte de DPN-ul meu. Si daca nasc mai repede????EEE, asta e…Oricum, de cate ori ies de la el, asa optimista, increzatoare si fericita sint!
Gabriela 29+ Sara
antoni spune:
gabriela-si eu numai un singur magazin stiu de pe Eroilor. deci cred ca vorbim de acelasi magazin. poate nu m-am exprimat eu bine?
legat de Muresan stiu ca in caz ca el nu este si nu poate veni, pacientele lui sunt preluate de Cruciat, si invers. si eu sunt tare multumita de el, asa ca nu-ti fa griji. dar bebitul va stii ca trebuie sa vina dupa ce medicul tau se intoarce.asa ca nu-ti fa griji
pupici la burtici
Meli
antoni spune:
mioara- stim ca esti acum tare ocupata, dar cand ai un pic de timp hai cu povestile sa ne spui mai pe detaliate cum a fost.te pupam si ai grija de voi
Meli
laviniaN spune:
Ripley eventual poti incerca cu supozitoare de glicerina,daca nu gasesti alt remediu,am folosit si eu de vreo 2 ori pt ca nu am avut alta solutie.
Acum iau Maltofer ce sa va spun ca la mine este invers in loc de constipatie am diaree.
Gabriella stai linistita nu te agita ,bebelina ta o sa astepte pe nenea dr...asa mi-a spus si mie dr.Puscas,daca am vreo problema cat este ea in concediu sa-l caut pe Cruciat sau pe Muresan...se inlocuiesc unul pe altul.
Marti merg din nou la eco sa vad daca sa intors bebelina,dar ma indoiesc pt ca misca tot in acelasi loc...mai precis o simt pe langa ficat si putin mai sus.
Fetelor vroiam sa va intreb ce pompa de san sa cumpar?chiar nu mai stiu,am auzit tot felul de pareri.
Meli draga de tine tu tot cumintica in casa?am eu un feeling ca pe WE o sa-ti tii printesa in bratuca.
LAVINIA31+
dana vio spune:
Fetelor, multe multumiri ptr indicatii.
Cum sa nu-mi dau seama, doar am stat 5 ani in Cluj!?
Asa ca o sa fac cumparaturi, ar fi primele lucrusoare ptr BB!!
dana vio 15+
Raluca spune:
Intrasem sa vad noutati de la Meli, Ramona da' vad ca fetele-s secretoase!
Sa aveti o noapte placuta, fetelor!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
bex spune:
buna dimineata:)! Ramo, cum a fost? Sunt foarte curioasa cum ti s-a parut.
Meli, cum ti-a trecut noaptea asta?
O fi frumoasa fetelor, afara e soare!!!...cel putin deocamdata:)
22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
eu acum am ajuns acasa de la medic, am fost pana la el sa vad ce mai spune.eu am termenul normal in 10-martea- si mi-a spus sa ma duc marti la control, pana atunci sa asteptam.
Lavinia-sincer m-as bucura sa ai dreptate cu toate ca nu prea vreau sa ma apuce in weekend, tot am emotii ca daca nu-i in Cluj si nu vine. asa-s eu de stresata
Raluca-noutati eu nu prea mai pot da, in afara de faptul ca stau toata ziua in casa si astept sa ma duc sa ma chinui....
deci, daca intrati pe net, si aveti timp, scrieti ca eu tare ma bucur ca se mai petrece ceva nou in jurul meu.
pupici la burtici
Meli39+Timea-Larisa
antoni spune:
bex-bine, linistita...fara "iesiri" din partea piticii
va rog daca stiti careva unde este reprezentatnta Avent in Cluj, am inteles ca undeva pe fosta 6 Martie? as vrea sa ma duc pana acolo intr-o plimbarica. spuneti-mi si mie!!!
pupici
bex spune:
Meli, uite ce am gasit eu, sper sa corespunda cu realitatea: Avent, sediul in CLUJ Str Iuliu Maniu 13 Orar Luni-Vineri 10-18 Sambata 10-14
22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png