Gravidutze si mamici de CLUJ - 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

daca stiti careva de magazin, sa nu uitati sa-mi spuneti programul
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Meli, ai curaj sa mergi singura pana la magazin? Poate ar fi mai bine sa stai cuminte in casa... Imi dau si eu cu parerea ca nu am experienta necesara...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

crezi ca-s prea viteaza? hihi, poate ma mananca fundul sa fac ceva.offf. atunci cred ca ma apuc sa ma mai epilez. am mai citit din astea ca pe gravidute le apuca in ultimul moment cate ceva. dar n-am stare. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Probabil ca este un premiu special..pt cele peste 30 ani..Dar premiul de nastere e in jur la 2 mil si il ia orice mamica indiferent de varsta si indiferent daca a mai nascut o data sau nu.Deci fiecare primiti ceva gologani numa buni de dat pe pamapers.
cristiana frumoasa familie.Sa-ti traiasca fetele.

Mergi la inceput

monica-ce trebuie sa faci ca sa primesti premiul? te duci la primarie cu certificatul de nastere? ce chestie... cumva prin asta incurajeaza natalitatea si primaria. ca tare rau stam dupa cate am inteles. adica in ultima perioada a mai crescut, dar...

Mergi la inceput

fetelor, m-am epilat si mi-am facut pedichiura.pe cat m-a lasat burti
sa fiu frumoasa la intalnirea cu pitica.voi ce mai faceti?toate lumea trage chiulul si nu mai pove?ati plecat la casuca?ooooofffffiara singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

vin eu cu vesti... nenea a zis 99% fetita. se pare ca e sezonul de fetite, asta e... n-a stat o clipa pe loc sa-i poata face o pozica acceptabila, gandesti ca era pe baterii.
in rest toate bine, suntem in grafic, crestem mari.

carrie, ff frumoase pozele, ce mare a crescut bebelina!

Mergi la inceput

dpop-felicitari, o sa ai o minunatie de fetita!!!important e sa fie sanatoasa, nu conteaza ce-i.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am ajuns si eu de la dr. bebelusa e marisoara, are deja 450g, totul e ok . E f fain la eco, deja imi place si dl Muresan e foarte atent cu detalii despre tot ce se vede pe ecran etc, asa ca probabil ramo maine va fi mulumita de prestatia lui;)

22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor!
Am revenit acasa cu micutul Doru! Suntem bine amandoi.
Antoni Cruciat a venit la nastere, a fost sambata noaptea.
VA scriu pe scurt cum a fost si voi reveni cand pot cu niste poze :
Sambata n-am simtit nimic, am fost la padure. Sotu ma tot intreba nasti azi?
Seara am ajuns acasa, am mancat bine si ne-am pus la un film. La 10 fix am avut o contractie nasoala de a trebuit sa ma intind. Dupa 6 minute s-a repetat. L-am alertat pe Alin si i-am spus ca trebuie sa terminam bagajul. Pana am mai pus restul de lucruri si am facut un dus, am mai avut contractii la max 10 min dar suportabile. La 10, 30 mi s-a rupt apa. Atunci m-am agitat un pic si cu un prosop intre picioare am plecat repede spre spital.
Acolo la camera de garda, un rezident mi-a spus ca inca nu sunt dilatata, nu e nici o graba. Asa ca internarea a durat aproape o jumate de ora si la 11,30 am ajus in sala de nasteri.Acolo le-am spus ca vreau epidurala; ma consulta si mi se spune: aveti dilatatie 6, intr-o ora nasteti, ce anestezie vreti? .
L-am sunat repede pe medic care a ajuns la timp cand am impins de 2 ori si gata l-am avut pe Doru pe burtica.
A fost totul foarte rapid, ca nici nu-mi venea sa cred ca gata...
Am ramas restul noptii la lauze. A doua zi deja mi-au adus bebele langa mine, in salon.
Va pup

Mioara Doru Andrei

Mergi la inceput