Gravidutze si mamici de CLUJ - 6
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela77 spune:
Eu graiesc, din experienta surorii mele, are 2 fetite, Lara 9 ani, Alessia 4 ani, sotul ei nici nu voia al doilea copil, pe considerentul ca el nu ar mai putea iubi la fel pe altcineva. Acum e absolut topit dupa amandoua si zice ca nu ar putea concepe viata altfel. Sigur ca au fost si momente de gelozie si in care Lara atragea atentia in fel si chip, dar se inteleg bine, se iubesc, iar despre parinti in mod sigur nu iubesc mai putin puiul mic! Cred ca e normal totusi sa iti pui tot felul de intrebari!
Gabriela 29+ Sara
bex spune:
Eu intotdeuna am zis ca daca o sa am o fetita o sa o cheme Francesca...dar acum nu mai vreau, nu stiu de ce. La noi e o alta problema, ca avem fiecare alt nume de familie, iar copilul va avea ambele nume reunite...asa ca vreau un nume scurt si care sa mearga cumva cu ambele....ceea ce e fff greu
22 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
OanaAlina spune:
Eu sunt sigura ca o va iubiti copii la fel si nu o sa faceti nici un fel de diferente....
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
RAMONELLA spune:
Raluca maine ma duc la eco.De abia astept.
Fetelor,uitati-va pe site-ul asta sa vedeti ce hainute faine sunt pt.bebei.In dreapta sunt pt fetite si separat pt baietei.Si preturile mi se par acceptabile.
http://laredoute.fr/achat-bebe-et-moi.aspx?categoryid=16529854&opeco=enfant:zsb:bebe_et_moi
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+ Beatrice Alessia
Morgano spune:
Ramo, io stiu ca nu mai livreaza in Romania.
Si decat luate pe NV, mai bine o fuga pana la austrieci si de 200 eur umpli masina.
Ripley 25+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Gabriela77 spune:
Chiar faine preturi, Ramo....Dar mie imi place sa vad marfa, sa o ating...Si in plus, ce o sa fac in prenatal, colind magazine, cumpar ec trebuie pt bebe, ma odihnesc, dorrrrrrrrrrrm!!!! Deci maine mergi la eco? Bravo! sa vezi ce poze frumoase o sa ai!
Gabriela 29+ Sara
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Ramo, io stiu ca nu mai livreaza in Romania.
Si decat luate pe NV, mai bine o fuga pana la austrieci si de 200 eur umpli masina.
Chiar????Pe cand imi facusem listuta cu o gramada de hainute...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel22+ Beatrice Alessia
soanso spune:
salutare fetele,
am vazut ca vb de situl LR,eu am facut pana acum vreo 8 comenzi care mi-au ajuns toate si de produsele pt fetita am fost foarte multumita raportand pretul la calitate.Ramonella acum e perioada reducerilor dar nu tot timpul sunt asa ieftine ca acum daca vrei ceva profita de reduceri.
Sorana a cazut in curte la mama pe beton si s-a julit la nas ,obraz,barba ,arata ca un copil batut ,asa mila mi-a fost de ia a plans saracuta ,nu a cazut niciodata asa rau.
in rest la curte e supeeeeeeeeeeeer nu se compara cu blocul.iesim toata ziua afara ,alearga pe strada,prin curte,se joacA cu copii de pe strada si socializeaza foarte bine ,s-a obisnuit aici forte repede .
nu am citit nimik din urma dar sper sa mai pot intra pe seara sa vad ce mai faceti .va pup
SOSO
Morgano spune:
Ai intrat la topicul La Redoute de la Femina ici pe forum? Vezic ca fetele au tot cumparat de acolo, poate merge iar smecheria.
Insa sfatul meu, de mamica patita: nu cumpara prea multe, vei vedea ca ai sa primesti gramezi de haine de bb, eu am un sac cu eticheta pe ele inca. Vezi cum te obisnuiesti mai bine: cu haina intreaga sau cu pantalonasi si bluzita (eu am preferat varianta 2: ca sa schomb bb nu trebe sa-i dau jos decat pantalonasii, body si bluzita ramaneau pe ea). Haine va trebui sa cumperi spre 6 luni incolo, cand creste din cele mici, dar asta in functie de ce dimensiuni va avea atunci.
Gabriela77 spune:
Soso, salutari! Saracuta Sorana! Distractie frumoasa in continuare!
Gabriela 29+ Sara