hepatita in sarcina!

hepatita in sarcina! | Autor: IrinaL

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunt disperata! Sotul meu s-a internat duminica la boli infectioase cu hepatita A, se pare. Avea simptome de vreo saptamana deja, asa ca si eu si copilul cel mare am fost teoretic expusi. Eu mai sunt si gravida in 12 saptamani. Ce e cu hepatita asta, stie cineva? Va rog, mor de frica!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

IrinaL, fa-ti si tu analizele pt Hepatita A, B si C iar daca n-ai, poti cere si o analiza Anti Hbs (anticorpii de suprafata) cantitativ, adica efectiv se numara cati anticorpi ai, dc ai peste 100 inseamna ca esti protejata. Daca ai sub 100, exista un vaccin antihepatita B care te imunizeaza. Trebuie sa te interesezi la medic, dar nu cred ca afecteaza sarcina (mai mult ca sigur). Bafta multa.

Andreea 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irina, soacra mea a facut hepatita in timp ce era insarcinata cu sotul meu (nu stiu insa ce tip). A nascut ceva mai devreme insa sotul meu este acum un barbat cat un munte (si complet intreg la cap...uneori ). Iar soacra mea este sanatoasa, cat poate fi de sanatos un om la 60 de ani.

Asa ca...incearca sa te linistesti, fa testele pe care ti se recomanda medicul si nu te stresa. O sa fie bine!

Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Poti sa faci niste analize rapide la Institutul de Hemologie in care ai rezultatul in 48 de ore. Institutul este undeva pe str DR Felix( P-ta Victoriei), se intra din aceasta strada si este prima strada la stanga cum vii din intersectia cu pasajul Victoriei. Stiu ca si eu am fost suspecta de hepatita si in 2 zile am aflat rezultatul de acolo si m-am linistit. Important ar fi sa faci cat mai repede analizele!!!!!!!!!!!!!!!

14+

Mergi la inceput

Uite, asta e prospectul vaccinului, e ok si pt sarcina. Citeste aici

Andreea 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Multumesc din suflet, m-am linistit cu sarcina. Ramane neplacut faptul ca, daca eu sau Tudor ne imbolnavim, va trebui probabil sa ma internez. M-a chemat maine abia la analize, la Matei Bals. Sper sa fie bine, tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinaL

Multumesc din suflet, m-am linistit cu sarcina. Ramane neplacut faptul ca, daca eu sau Tudor ne imbolnavim, va trebui probabil sa ma internez. M-a chemat maine abia la analize, la Matei Bals. Sper sa fie bine, tineti-mi pumnii.

La Matei Bals la infectioase iti recomand un medic f bun. Se numeste Florin Caruntu. Bafta multa si tine-ne la curent.

Andreea 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna, fetelor! Am fost la analize, iar in ce ma priveste pe mine am fost f. multumita, a durat 10 minute, nimeni nu a luat spaga, era curat si civilizat. La sectia de copii, insa, am asteptat o ora jumate, fara sa ne bage nimeni in seama (imediat coboara d-na doctor!). D-na doctor m-a pus sa dezbrac copilul si sa-l intind pe pat, in sala de asteptare, unde mai erau inca opt(!)persoanesi mi-a pus placa cu "imediat vine d-na asistenta". Dupa un sfert de ora am imbracat copilul si am plecat acasa asa cum am venit si plina de nervi pe deasupra.
Acum am aflat ca eu nu sunt bolnava si urmeaza sa aflu daca am anticorpi. Cat despre copil, nu-i mai fac nici o analiza si sper sa nu pateasca nimic.
Multumesc pt. raspunsuri, va pup.
12+

Mergi la inceput