Dar daca mananci? Eu asa imi potoleam greturile. Mancand. Rontaiam tot felul de chestii gen covrigei, grisine si ma iertau greturile. De vomitat nici eu nu ma laud cu asta. probabil de vreo 2 ori. Dar stari de rau ... la greu.
Sarcina cat mai usoara!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
La a doua sarcina am patit ca si tine, aveam greturi ingrozitoare si m-am dus la medic, care mi-a recomandat niste medicamente, pe care insa nu le-am luat de teama sa nu afecteze sarcina. Acum sunt insarcinata cu al treilea BB si sunt in saptamana 23. La inceputul sarcinii am avut din nou aceleasi simptome. A fost ingrozitor pana cand am luat tratamentul homeopat, care este indicat in sarcina si nu are efecte advesse DELOC. Medicamentul prescris mie se numeste SEPIA. Dar in functie de fiecare persoana, concentratia difera. De aceea te sfatuiesc sa mergi la medic si el iti va prescrie corect concentratia. Eu am inceput cu o concentratie mai mare si in timp am scazut concentratia. Dupa ce am inceput tratamentul am vazut rezultatul imediat. Nu iti spun ce usurare a fost pentru mine. Nu puteam nici sa deschid frigiderul, nu puteam sa mananc aproape nimic, stateam numai in pat si aveam zi si noapte greturi.Iti doresc sanatate multa si tie si lui BB.