Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Uitati ce am gasit despre Kay... Nu vreau sa intristez pe nimeni... Dar din pacate exista si astfel de cazuri... In urma lor ajungi sa apreciezi si mai mult viata si tot ce ne-a fost lasat de la Dumnezeu...

Este mesajul unei colege de odisee, care a luat legatura direc cu Kay...
Cu Kay am mai vorbit la telefon si mi-a zis ca SOSONICA este stabila, nu mai este conectata la oxigen, nu i se mai administreaza nici-un medicament, nu mai are nici-o perfuzie. I s-au scos si prostaglandinele si cu toate astea SATURATIILE mai mari de 95 (deci bine!!!) Operatia pe care o poate face este cea de la BOSTON, de la varsta de 9 luni... dar pana atunci NIMIK. Doar sa astepte si sa se hotarasca daca va face acea operatie, care nu-i acorda Sosonicai decat inca 30 de ani max (dupa cum spunea KAY)...

Ar fi nevoie si de alte operatii in urma acesteia facute la 9 luni, si KAY zice ca nu i-ar asigura fetei o viata normala astfel. Va fi mereu foarte sensibila, va trebui sa-i care cineva ghiozdanul, NU va putea sa faca nici-un efort, practic. Medicul de la BOSTON i-a zis lui KAY ca un pacient cu aceeasi afectiune, operat de el a trait pana in jurul varstei de 27 de ani... O viata chinuita si un sfarsit timpuriu... sunt motivele care o fac pe KAY sa stea in cumpana daca sa faca sau nu acea operatie!!!

Si iata cateva poze cu Sonia...sau Sosonica, cum o rasfata toata lumea... http://community.webshots.com/album/559684711OyCaRT?start=0

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu stiam de Armon, ma mai interesez. Merci. Colacul de la tehnico medicala probabil e mai bun, dar eu atunci i-am spus sa apara cu colacul in maxim 2 ore ca-l strang de gat asa ca am avut parte de unul de plaja.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am uitat sa intreb: mai are careva arsuri dupa ce bea apa sau doar eu sunt defecta?

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Annisia, no comment!
Foarte trist!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Bai, deci chiar se poate sa bagi un natural dupa o cezariana? Pai e minunat daca e asa... Eu vreau minim trei copii si tot timpul stateam cu frica sa nu cumva sa fiu obligata sa nasc acum cu cezariana... Deci poa' sa ninga, poa' sa ploua...mie mi se rupe-n doua... Excelenta veste mi-ati datara gagici!!!!!! La fatat inainte, mars! Acum chiar ca nu imi mai este frica de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am citit si eu despre Kay si despre Sosonica, am ramas fara cuvinte, e groaznic ce se intampla cu parintii aceia. Ma gandesc ca.. si daca la 22 de saptamani ii spunea Iosup ca are o malformatie nasoala.. ce facea? Ma mai gandesc ca poate n-ar fi trebuit sa pastreze sarcina in nici un fel pentru ca a luat Postinor, off Doamne, groaznic, ajung sa ma gandesc ca eu am fost o norocoasa ca pierderile de sarcina au fost pana in 12 saptamani... si atunci ma dadeam cu capul de pereti si-mi spuneam "peste 6 luni o iau de la capat".

Andries

Mergi la inceput

A luat Postinor? N-am stiut... Mda nu ar fi trebuit sa riste... Iosup ca Iosup, dar nici ea nu prea... Pacat de copilasul ala ca nu are nicio vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

E greu sa te pui in locul cuiva si sa judeci in locul persoanei respective. Eu una n-as da un verdict asa de transant: trebuia sa renunte la sarcina. Una e sa pierzi o sarcina (cumplit de dureros, dar inevitabil), si alta e sa hotarasti sa pui capat uneia. Iti trebuie mult curaj sa privesti mai departe si cu siguranta te marcheaza pe viata. Tot timpul iti pui problema "si daca era in regula?". Pana la urma e cum vrea Dumnezeu. Si probabil are Dumnezeu ceva planuri cu Sonia de vreme ce a venit pe lume.

Ana 31+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Eu nu spun decat atat: sa dea DD sa nu treaca nimeni prin ce trec acum bietii parinti! Nu cred ca pot sa imi inhipui ce e in sufletul lor!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Hai sa trecem la lucruri mai vesele si sa nu creem divergente!

Ce mai cumparam ptr bebeii nostri, daca tot s-a deschis sezonul de cumparaturi?
Eu una as sta numai la Baby Sam ca as gasi cu siguranta ceva de cumparat, ceva util, ceva care imi lipseste!

Edit: nazdravanul meu misuna numai pe la buric, cred ca si-a propus sa mi-l scoata azi, ca altfel nu imi explic indarjirea asta cu care impinge de zor!

Nana, 29+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput