Mamici de septembrie - octombrie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 11

Annisia spune:
Andries ma referam la durerile fracerii. Cat despre sex, ete de aia nu mai pot eu ca nu o sa pot sa fac. Ca alta treaba nu o sa am decat sa ma ciocanesc cu Tom Degetel. Cred ca niciunul nu o sa avem chef... Mai ales ca vrem sa il luam pe bebe cu noi in pat...
Bebe Yannis Edmond in evolutie

Annisia spune:
Aaaa, plus ca eu nu vreau epidurala. Stiu ca o sa fac kk pe mine de durere, dar imi este o frica de anestezii mai ales in Romania, cu medici ei ”competenti”... Nu stau eu cu aia infipta in coloana fratele meu!!!! Am auzit atatea porcarii in urma epiduralei, ca mai bine imi pun pampers la fund si il fac pe al meu in ei, numai sa stiu ca o sa mai fiu om dupe....
Bebe Yannis Edmond in evolutie

sim_stoian spune:
Luy, poti sa te duci linistita azi...ca maine ma duc eu . Oricum trebuia sa ajung in zona Unirii maine, asa ca o urc si pana la Z.
Sim 30+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

sim_stoian spune:
Votez si eu pt nasterea normala. Nici eu nu vreau epidurala pt ca nu prea am chef sa umble astia la coloana mea...Brrr...
Edit: Nana, eu am luat servetele umede Libero si un pachet de scutece Libero newborn (2-4 kg). O sa mai iau scutece tot Libero, dar pt 3-6 kg.
Sim 30+
Stefan
Asa creste bebe
Poze

slippers76 spune:
Uf, am reusit si eu sa-mi fac programare, dar la Euroclinic, si abia pe 28. Asta e, nu-i intarzierea asa de mare.
Eu scutece tot Libero o sa iau. Pampers nu-mi plac (cred ca e o chestie psihologica la mine). Cu Miruna am folosit numai Libero. Servetele umede am folosit Libero, Nivea si Sanosan, depinde ce era la oferta in Carrefour cand aveam nevoie.
Cosmetice o sa folosesc Sanosan. Klorane imi plac dar mi se par prea scumpe. O gama apropiata de Sanosan este Penaten, dar nu se prea gaseste la Romanica, asa ca mai luam din Germania, din cand in cand (adicatalea cand pleaca tati in delegatie).
Cat despre nastere, nexam epidurala, peridurala sau altceva. Doamne fereste sa am nevoie de cezariana, desi, date fiind conditiile, nu se stie.
Ana 31+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

amar spune:
Trimis la: - 03/07/2007 : 15:07:45
--------------------------------------------------------------------------------
Bai Andries, tu vrei sa ne bagi mortul in casa? Eu nu vreau s ama las influentata.
Subscriu la ce a spus Nana..experientele triste ale unora sau frica si alte problee strict personale nu trebuie generalizate
carmen 29s 70% fetita

gema spune:
Ei da, ati atins un subiect delicat ...........anestezia.
Si eu mor de frica anesteziei asa ca haideti sa ne facem curaj ca doar nu suntem noi singurele care nasc natural.
Vorba Annisiei cat de tare poate sa doara? sau cat timp? ei asta-buna acum.
Sa ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine pana atunci si sa nastem natural asa cum este dat.

devylla spune:
Au inceput discutiile...si yo care tot evit sa ma gandesc la asta.
Mai ca acu' ma supar!!!
Eu o sa nasc natural...si 90% fara epidurala pentru ca si deoarece....cititsi eu si am aflat ca daca nu ti-o face in timp util mai mare incurcatura si pacat de intepatura aia in spate.
Nu mai suntem pe timpu' lui Pasvante sa te lase sa mori pe masa......o sa doara,probabil f tare,insuportabil...nush...dar o sa si treaca nu?
Fetelor eu ma refeream ca vreau sa ii dau biberon bebelului pararel cu sanul,dar in biberon nu formula ci laptele muls...in ideea asta...dar m-ati pus pe gaduri...chiar nush cum sa procedez...
Sabina Y. 29+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

slippers76 spune:
Devylla, daca-i dai bibe cu laptic (indiferent daca e al tau sau formula) in paralel cu san, risti sa nu mai vrea decat biberonul, din simplul motiv ca e mai usor. Si cum sunt niste mici santajisti si profitori, sa fii sigura ca o sa aleaga varianta usoara.
Ana 31+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

amar spune:
Observ eu creste lista la ..naturale..bravo fetele...
devylla cred va vei putea si cu biberonul..sa te mulgi si sa lasi eventual pe taticu ..dar daca tot esti acolo..zic sa-l pui direct la sursa
carmen 29s 70% fetita