Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

ioana, iti tin pumnii sa fie bine cu tensiunea ta, sa fi fost doar ieri usor crescuta din cauza caldurii.
cu seful, ce sa-ti zic, e bine ca stiti amandoi cum stati .

jadi, bafta la produs laptic!

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ioana, si eu am avut tensiunea 11 cu 6 pana in saptamana 30, apoi la 34 sapt 12 cu 5 ca la 37 sapta sa am 12 cu 8, insa mi s-a zis ca e Ok dar sa fiu atenta sa nu depaseasa cu 8 (adica cu 9 sau cu 10) sau sa fie peste 14. Eu una vreau sa zic ca inca mai beau cafea. Cred ca mi se trage de la caldura in primul rand. Am suportat foarte rau caldura.

Fetelor vreau sa va zic ca bebelina mea imi intinde burta exact ca in filmuletele alea. Pana acum nu a facut niciodata asa. Credeam ca sunt gemeni sau ceva in filmulete. Insa iaca si una singura poate face asa. Dar nu-i placut deloc. Chiar ma doare. O vrea sa iasa? Eu nu am nici un alt simptom. Sunt chiar nesi

Dana S37 + 6 cu Daria Stefania

AMR 2+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ddanagh si la mine are momente din astea bebe. Nu cred ca vrea neaparat sa iasa, cat ca se intinde ca nu prea mai are loc pe acolo.

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, Iulia, multumesc. Mi-am dat seama ca am stat 15 minute in picioare, in caldura la intrarea in cabinet (era o gashca de babe si mosi care ocupau toate locurile); abia astept sa repet masuratoarea, sper sa iasa mai buna.

Eu 'simt' cum coboara bb, dar poate nu coboara de tot luna asta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andreea, Karligutza, ceva vesti? A veeeeniiiit priiimaaabarzaaaa? (a se subintelege muzica)

LIA si domnita Miruna Demetra
Mai avem 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

andra_z daca stiam ca sunt mai "speciala" imi cumparam alta nuanta. am luat gama casting de la loreal si coafeza m-a asigurat ca imi iese ca in catalog. poate e si parul meu de vina. pana acum am avut doar suvite. tot nu a mai fost vopsit, iar acum s-o fi lacomit si el la vopsea.

deni felicitari pt buric. pupici lui tudor

ddanagh si pitica mea faca asa de ceva vreme si inca nu a iesit. eu ma amuz cu sotul ca are picioarele lungi.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Anya20 (Alina), ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere micutei Arina si sa vina sanatoasa acasa alaturi de voi si de printesica Anya. Mult curaj si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gratiela, dar ce s-a intimplat cu Arina Anyei?
Nico, sa-ti fie de bine vopsitul, lasa ca se obisnuieste familia.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

ghinetz , din ce am inteles eu in mesajele tale , tu porti bustiera acum? E o bustiera speciala de sustinut burtica...sau ce e? Da-ne mai multe detalii..te rugam...
Jadi felicitari de pierddere buricutz...
Dana e bine ca te simti bine..macar cat e dr in concediu. Si eu la fel ...nu am simtome..dar adevarul e ca stau fff cumintica....

Sorina 37+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 10 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Gratiela, dar ce s-a intamplat cu Arina ? Fetele, voi stiti ceva ? Ati reusit sa vorbiti cu Anya ?

34+

Christian

Mergi la inceput