Mamici de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am scris aseara un mesaj, dar a picat net-ul si vad ca nu a ajuns.

jeni eu nu am mai ajuns sa mananc in oras. am stat la medic 2 ore asa ca am mers direct acasa. imi pare rau ca nici tu nu ai avut parte de o saorma pe gustul tau.

oana la mine in oras nu mai exista cinema si tare tanjesc dupa un film bun vazut acolo.

andra sanatate multa. la mine isi face bine efectul oscillococcinum (sper ca asa se scrie). vit c sa gaseste in cantitati mari si in capsuni, coacaze, parca si in patrunjel verde.

voinea sunt foarte frumoase pozele.

luna ce-i cu harnicia asta? vrei sa nasti mai repede?

deni incearca sa te odihnesti mai mult. si consuma multe lichide.

siminoc eu nu am suportat burtiera asa ca nu am folosit. poate de data asta va fi altfel.

cristina bine ai venit acasa.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cristina felicitari ptr bebita ta ! Bine ai venit, Ingrid Ecaterina ! . Cand te simti mai bine si ai timp, te asteptam sa ne povestesti cum a venit pe lume printesa ta.

34+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andra, multumesc. Sper sa fi fost doar un accident ieri, abia astept diseara sa-mi iau tensiunea.
siminoc, eu nu am purtat burtiera dupa cezariana, si nici acum nu intentionez sa port. Am citit toate subiectele pro si contra si am decis sa nu port.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Michi saloanele de la Giulesti sunt proaspat renovate, ma refer la cele de la cezariene de la etajul 1. Sunt cate 4-5 paturi in salon cu baie proprie si la lavoar au capat de dus, in principiu ai putea sa faci dus. In practica in schimb nu te poti atinge, eu in 2 zile cat am stat nu a intrat una sa spele pe jos la baie in plus nu stii cu cine nimeresti in salon de nu stie sa stearga capacul dupa ea dar sa mai tina si curatenia. Daca era sa mai stau acolo cred ca urma sa platesc unei infirmiere sa imi spele pe jos in baie. Oricum cu infirmierele faci treaba buna dar si cu anumite asistente, era una foarte draguta Angela la reanimare, zambea tot timpul si era vesela, nu ca altele. La fel si la mamici, sunt asistente dragute mai putin madam Rodica care e pe toane, acum e OK, acum se ia de tine! Ca atare nu am dat decat 5 lei la cea care ne facea "toaleta" si la externare nu am atins-o pe asistenta sefa deloc. Sa fie ele sanatoase. Si la reanimare am cotizat ceva, la una mai degeaba, la Angela cu folos!

Beau lichide, ceai de alaptat, galactogil, problema mea e ca nu suge copilul destul de des ca sa stimuleze productia!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

jeni din aceleasi motive eu mai adorm pe spate.

ioana imi pare rau ca ai probleme. sa mai scada tensiunea.

andra si pt dragos e bun oscillo. nu poate sa doarma sotul cu copilul si tu separat? poate te ajuta cineva azi sa te poti si tu odihni putin.

mychydutza eu pt infectie iau ampicilina la 6 ore, dar cel mai bine ar fi sa iti faci msi intai o analiza.

ileana multumim pt vestile de la agri. o asteptam cu povest aici.

brazuca ar trebui sa iei si tu ceva preventiv pt raceala.
mie mi-a recomandat medicul 2 fiole de vit c pt intarirea sistemului iminitar care e la pamant dupa varicela.

nico33+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O zi buna de la noi.
Azi nici un eveniment, nimic?1 Nu vrea nimeni artificii de ziua puiului?1 Uite, dom'le, asta da patriotism! Adica de ce sa ne bucuram de artificiile lor?

Simona, la spital, cel putin la reanimare, dar si dupa, daca cotizezi ceva la infirmiere, te leaga fedeles. Acasa...alegi tu ceva. Eu am avut si o bustoera ce se inchidea ceva gen "mos si baba" (cunosti sistemul, nu?) si una tip burlan pe care mi-am luat-o de acolo, ca venea o femeie si vindea. Pe caldura asta nu cred ca suport nimic din ce am. De fapt ma gandeam cum sa mai suprti si chestia aia sa te stranga, cand eu , acum, abia rezist cu o bustiera pe mine. O sa-mi achizitionez niste chiloti cu burtiera, asa cum mai spunea cineva. Sa am pentru cand ies din spital.

Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ioana, dar nu e de speriat tensiunea ta. Mie mi-a spus doctorul ca de la 14 in sus devine periculoasa. Eu de obicei am 9 cu 6 iar in sarcina am avut-o si 12 cu 6-7, deci nu e de speriat. Poate ar trebui sa te odihnesti mai mult, sa nu te agiti, enervezi, stii tu..........
Nma dar ai stat ceva la doctor-2 ore, destul de mult pt doamne in situatia noastra. Eu am incercat orice pozitie, pe spate, pe-o parte, degeaba, nu ma lasa nicicum. Azi m-a durut si peste zi, asa ca..........rabd cu stoicism.

Jeni34+

Mergi la inceput

jadi, nici pompa de muls nu da rezultate?

andutzy imi pare rau ca esti intr-o stare proasta. Eu zic sa te gandesti ca totul va fi bine, ca bb tr sa vina, ca..

ioana, poate totul e de la caldura. Si eu am uneori puseuri ca cele descrise de Andra. Incerc sa beau cat mai multe lichide, sa manac mai putin sarat...

Nico lasa ca te anunt cand e la noi un film bun si te astept la iasi. Mergem impreuna la cinema. Nici eu n-am mai fost de muuult. Iar apoi mergem si la o pizza, daca pe cea de ieri tot ai ratat-o. Si la o limonada rece (aia de la Pizza Hut e bestiala!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele saru mana de sfaturi. vad ca au cedat intepaturile cu no- spa. sper sa fie bine.
jadimerci de raspunsuri. si inca ceva: te lasa sa porti chiloti? sau nu? cum e?

+34 cu bebe baiat
mihaela

Mergi la inceput

Io intreb si azi: nici o veste de la Alina, mama de A-uri???

Mergi la inceput