Vesti bune de la geo!
Raspunsuri - Pagina 3
n/a spune:
Dodo
Adriana - mesajul Adelei nu este o invitatie ptr nimeni si ptr nimic, este un raspuns la subiect si la un alt mesaj care din pacate sau din fericire a fost sters si pe care tu l-ai pierdut, tot asa cum ai pierdut si mesajele lui Geo de acum citeva luni.
Asa cum tu doresti tuturor intelepciune, tot asa va doresc si eu unora dintre voi, ca din cind in cind sa va aduceti aminte de un proverb celebru: "Daca taceai, filozof ramineai!"
Hai sa-i lasam pe Geo si Teo sa-si vada de viata si fericirea lor, noi de-a noastra si sa nu uitam ca acest topic este dedicat fericirii lui Geo!!!
miruna28 spune:
Vrea cineva sa fie mai clar si pentru cei care nu cunosc povestea ?Daca nu este cu suparare ca vad ca-s foarte delicate unele lucruri pe aici..
Miruna
dodo spune:
Draga Miruna28, e greu sa aduci din nou in scena evenimentele si oricum, a trecut ceva timp de atunci (citeva luni)!
Pe scurt, este vorba de doi colegi forumisti (Geo si Teo) care, pentru un timp, au avut o viata in comun, dupa care "trasurica" n-a mai mers si s-au despartit. De ce, cum si in ce fel, nu se cade sa comentam noi, care am fost doar spectatori si deci nu avem dreptul sa dam sentinte (vezi si raspunsul meu de mai sus).
Mai mult nu se cuvine sa spunem despre relatia lor, chiar daca avem fiecare o opinie personala despre cei doi. Ce-a fost, a fost, timpul nu se da inapoi pentru repararea greselilor, totul e ca cei doi eroi ai relatarii mele sa-si gaseasca "remorca" sortita si sa-si construiasca o viata cit mai placuta in viitor.
Sper ca te-am luminat cit de cit????!!! Din delicatete, nu-ti pot da detalii, pentru ca nu vreau sa sar de limita bunului simt.
icf spune:
Draga Miruna28, este greu sa ne amintim exact cum a fost acum cateva luni, dar mai tinem minte cite ceva. Mesajele scrise de geo au fost sterse de cineva, nu de ea, asa incit daca dai un search tot nu mai gasesti povestea. Totusi, putin de tot poti gasi daca dai search "geo" si citesti la topicul "cuvinte jignitoare si injuraturi intre soti". Eu pesonal cred ca teo a sters subiectele lui geo si i-a schimbat si parola si ea nu se mai poate loga acum. Nu cred ca a fost corect asta. Mai tin minte doar ca Geo a intrebat cat costa cresterea unui copil pentru ca sotul/prietenul ei de atunci (teo) facea presiuni ca ea sa avorteze din motive financiare. Ceea ce a si facut pana la urma. Mai stiu ca el a mai avut vreo 3 sau 4 neveste inaintea ei, iar ivory ar fi cam a 5a. Si ca era dominator, violent verbal (nu stiu daca si fizic) si o controla unde se duce, ce face. A, imi mai amintesc ca ea s-a plans aici ca a vrut sa mearga se intalneasca cu o prietena care venise din strainatate si pe care nu o mai vazuse de cativa ani, iar el nu i-a permis si a facut-o cu ou si cu otet. Ea a renuntat, era un fel de prizoniera. Toata lumea a sfatuit-o sa il paraseasca atunci cand el nu e acasa, din cauza violentei lui si pentru ca ei ii era frica de el. Am povestit ce mi-am amintit pentru ca nu cred ca e corect sa ii fie sterse fetei mesajele, e tot un act de dominare din partea celui care a facut-o, e nedrept. Varianta lui Teo nu o stiu deloc, prezenta lui pe forum ca barbat neinsurat si care nici nu isi doreste copii nu o prea inteleg, cred ca e utila pentru multe femei cu intrebari ginecologice, dar e suspecta pentru mine si e facuta intr-un scop precis. Sasuche spunea ca femeile pot fi manipulat de barbati daca ei isi calculeaza bine pasii si ca niciuna nu poate spune ca ea ar rezista oricit. Se pare ca asa e in multe cazuri. Din fericire nu in toate, din pacate in prea multe cazuri. Daca teo a avut multe neveste la activ si dupa cum a intervenit pe forum, ii pot spune de pe acum lui ivory "condoleante".
Stiu ca mesajul meu nu e "in limita bunului simt", dar nu m-am putut abtine deloc. Acum puteti sa ma injurati, eu cred ca e corect asa cum am procedat si cenzura asta e prea sufocanta.
Lia spune:
Asa-i mai icf-ule.E un forum public,deci 'ai sa ne stukim ca matzele turbate,sa proferam acuzatii de 2 lei si injurii gramada,daca se poa'.Poate doar asa mai reusim sa potolim nitel kazacioku' 'ormonal persional.Bleah.
Lia&Andrew
icf spune:
quote:
Originally posted by Lia
Asa-i mai icf-ule.E un forum public,deci 'ai sa ne stukim ca matzele turbate,sa proferam acuzatii de 2 lei si injurii gramada,daca se poa'.Poate doar asa mai reusim sa potolim nitel kazacioku' 'ormonal persional.Bleah.
Lia&Andrew
Ai dreptate, am sters partea cu forumul public. Sint de acord cu "bleah" si mi-l asum. Asa merit!
cristina73 spune:
Efectiv nu stiu de ce ma bag...Nu cunosc nici povestea lui geo, nici a lui teo... Da vreau sa zic si eu ceva....Daca se crede ca bag zazanie sau nu e potrivit ma las la "mana" moderatorilor sa stearga mesajul fara nici o obiectie din partea mea...
Nu i-am adresat nici o intrebare lui teo niciodata, chiar am avut o discutie in contradictoriu(dar in termeni foarte civilizati si chiar prietenesti) pe alta tema. Zic asta ca sa nu se creada ca sunt "fan" teo.
Ce vreau sa zic e ca nu ar trebui in nici un fel "subminata" activitatea lui teo pe site. Atit de putine persoane fac gesturi ca ale lui teo(consultatii gratuite pentru persoane total necunoscute)incit mi s-ar parea cu adevarat o nenorocire daca si-ar inceta activitatea. Nu stiu din ce motive o face, si cit timp o va mai face dar asta NU CONTEAZA.De cite ori cind mergeti la doctor va intrebati de fel de viata personala are medicul respectiv? Eu una nu m-am intrebat niciodata si nici nu m-a interesat aspectul atita timp cit am fost satisfacuta de prestatia profesionala. La fel teo are viata lui personala dar nu cred ca ar trebui adusa in discutie atita timp cit este unul din medicii site-ului.
In acelasi timp m-a impresionat povestea lui geo, atita cit am inteles din cele scrise de Otilia, dar nu vad de ce se incearca sa se formeze tabere, si sa se instige unii impotriva altora. Povestea lui geo mi se pare o frumoasa poveste de "surviving" si a unei si mai frumoase prietenii si as fi preferat sa ramina asa.
va doresc numai bine tuturor
cristina73
n/a spune:
Halloooooo ... moderatori si restul lumilor ... subiectul este dedicat fericirii lui Geo, chiar nu puteti respecta acest lucru si trebuie sa va aventurati in acuzatii si tot felul de invective la adresa unora sau altora?
cristina73 spune:
quote:
Originally posted by Sofie
... de fiecare data cind deschideam forumul si dadeam de subiectul cu sticky mi se facea un gol in stomac ... am banuit si nu m-am inselat in cele din urma ...
Sofie, se pare ca ai fost prima care a batut apropouri si a inceput sa devieze discutia de la fericirea lui geo....
Otilia spune:
Sofie
quote:
Originally posted by Sofie
Halloooooo ... moderatori si restul lumilor ... subiectul este dedicat fericirii lui Geo, chiar nu puteti respecta acest lucru si trebuie sa va aventurati in acuzatii si tot felul de invective la adresa unora sau altora?
Va rugam sa raspundeti in cadrul subiectului: vesti bune, atita tot, nu este subiect de critici sau
Cum si eu pot fi acuzata usor de subiectivitate, ma abtin de la orice fel de comentariu despre ceea ce a fost. Doar prezentul si viitorul conteaza, trecutul s-a dus!
Sper ca miine sa va scrie si Geo citeva rinduri... Traieste asa o poveste frumoasa, euforica, incit nici nu a mai avut timp sa treaca pe la mine Acum este foarte preocupata cu descoperirea lumii in care se afla (o lume noua, caci e prima oara cind iese din Romānia :)))
Va multumim tuturor celor ce ne-ati transmis ginduri bune si... sa raminem intelepti...
@+...
Otilia & La Adelita