Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Salutare zuzici
Felicitari tuturor zuzelor care au vazut mogaldetele la eco
Lala felicitari pt baietel! Asta iti doreai?
Irina imi pare tare rau
Mav multumim pt noul capitol! Foarte frumos ai pus si sarbatoritele lunii
Gugu ce se intampla la tine in burtica?
Face tumbe gugu mic? Cum te mai simti si cat mai tre' sa stai in pat?
Angi tin pumnii sa ramana tot baietel, daca asta iti doresti! Cred ca esti bronzata fain! Ai facut si baie in mare? E calda apa? Ce mi-ar placea sa fiu si eu la mare!
Nu mai stiu cine m-a intrebat la capitolul trecut daca am gasit remediu pt durerile de cap, la sarcina trecuta. Nu am gasit nicio solutie (adevarat ca nu am incercat cu cartofi taiati, desi am auzit ca-s super), ci am indurat eroic
Acum vad ca greturile mele iau avant Dimineata cand ma spal pe dinti imi vine sa vomit! Dupa amiaza, la fel, iar seara imi vine sa-mi dau in cap sa adorm, ca sa nu mai simt nimic!
Dimineata ma trezesc la 5, desi mi-e somn de mor si, cu chiu cu vai, mai adorm pe la 7! Noroc ca-s in vacanta
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Multumesc fetelor . Imi doresc un bb sanatos, ce sex este pe mine m-a interesat mai putin dar Bogdan isi doreste un fratior asa incat este in al 9 -lea cer
O zi excelenta tuturor !
Lala.
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
uff, deloc nu ma descurc printre tastele astea...
nu stiu daca repet mesajul anterior asa ca va rog sa ma scuzati
prin urmare, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista zuzelor cu urmatoarele date:
DN: 17.06.1979
UM: 10.04.2007
DPN: 15.01.2008
va multumesc si va pupez!
AngeliquedeS spune:
Lala, felicitari, ti-am trecut caruciorul albastru pe listuta! sa vedeti ce vor incepe de-acum sa curga carucioarele!!!
Laura, baie in mare am facut acum doua saptamani cand a fost foarte calda, sambata asta nu am intrat, mi-a fost teama sa intru, mi s-a parut un pic prea rece.
Maine merg la eco sa vedem ce ne spune!!! Am sa va povestesc si voua maine seara.
Pupici,
Angelique 14+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
gattasalvaje spune:
Lala , felicitari pentru putzulica !
Vad ca iarna aduce barza mai multi baietzei ...Sper sa mai echilibram balanta si cu gogoshele ...Poate eu , cine stie ...mi-as dori tare mult. Merg sapt viitoare la Iosup la morfo si poate imi spune si mie ...abia astept !
Ioana , pt dureri de cap am incercat eu cu cartofi , dar n-a mers. La mine parca se simte durerea mai putzin daca ma leg strans cu un batic pe frunte.Cat despre gretzuri , parca ma vad pe mine cum vomit dimineata fiere cu pasta de dinti .Bleahh...
Irina tare rau imi pare sa aud asa vesti neplacute.Curaj si sa te ajute DD sa treci repede peste asta si sa auzim curand ca ai IIla test
Zicea cineva mai demult pe-aici despre o crema pt sani...N-am mai gasit raspunsul si tare ma intereseaza ...Please , poate spune din nou cum se numeste.Mie mi-au crapat sfarcurile rau si ma mananca , mai ales dupa dus.M-am dat cu crema de corp dar nu prea are efect si am inteles ca nici nu prea e bine sa pui ceva gras pe ele.12+
http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png
Lala_D spune:
gattasalvaje si mie tot Iosup mi-a spus sexul .
Crema pentru sani se numeste : Garmastan ( pentru sfarcuri ranite ) sau mai poti folosi cu succes si Bepanthene.
In general orice crema pe baza de lanolina e super ok .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
laura_dimitris spune:
Lala, FELICITARI pentru baietel sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Cineva imi spunea zilele trecute ca Dumnezeu asculta de dorintele copiilor... Cum baietelul tau isi dorea un fratior... se pare ca-l primeste!!
Acum, eu, sincera sa fiu mi-as dori sa am tot baietel dar Dimitris isi doreste o surioara...
Va spun peste 2-3 luni daca l-a ascultat Doamne Doamne si pe baietelul meu cum l-a ascultat pe al tau Lala!
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
gattasalvaje si mie tot Iosup mi-a spus sexul.
Crema pentru sani se numeste : Garmastan ( pentru sfarcuri ranite ) sau mai poti folosi cu succes si Bepanthene.
In general orice crema pe baza de lanolina e super ok .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala , merci mult pt. raspuns.
![](pupic.gif)
Cat despre Iosup , se pare ca vede sexul BB-ilor mult mai repede decat alti doctori .A-propos , ti-a facut eco abdominala sau transvaginala
![](icon_smile_question.gif)
![](hippi.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](gravida.gif)
http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png
Lala_D spune:
gattasalvaje eco a fost abdominala . Eu la el am mai facut eco ( nu la sarcina asta ) si la varste mai mici si tot abdominala a fost.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
numeioana spune:
La varsta asta a sarcinii nu mai face nimeni transvaginala... Si eu pe-aici, fetelor, cu greturi multe...
Maine ma duc la eco, sa-mi tineti pumnii stransi! O sa vad si eu samburica pentru prima data. Sper sa se vada ceva acolo! Ce parere aveti, apoi ar trebui sa ma programez la Iosup pentru 12-13 saptamani de sarcina la eco morfologica? Mi-e frica sa nu cumva sa nu gasesc loc la CMU.
Ioana 5+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.