Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

GUGU , fata mea , naspa tare , valeu !

Eu ma simt suuuuuuuper astazi , am "iesit" fara manevre ajutatoare , ce eliberare !!!
Numa' c-a iesit si cu sange , hemoroidu' SRL iar ma saluta voios , manca-l-ar mama .

Apropo de nume , eu ma lupt din greu cu holandezu' meu sa nu dam bebeului un nume tampit sau prea sobru , ieri a venit cu o idee "geniala" - GREGORIUS - am crezut ca lesin , a sunat foarte Gogu . Iar natia holandeza nu stie sa pronunte Matthew , numele meu preferat , ei ii zic un fel de "Maciu" ( hapciu ). Daca e fata am scapat de probleme , ca Helena se zice si la ei la fel , Viorica e necunoscut si ... exotic , deci merge . Dar la nume de baieti ... naspa tare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

OH, mai gugu.... imi pare tare rau! Eu cateodata ma tot gandesc ca este nedrept faptul ca medicina a evoluat asa de mult ca sunt tratate boli incurabile alta data dar, in acelasi timp, nimeni nu s-a preocupat (sau nu s-au gasit solutii) de suferinte - poate mai usoare - dar suferinte si acestea.... si stai si astepti sa-ti treaca raul.... Cum este cazul tau acum... si al fetelor cu greturi etc.

In privinta numelui... eu stiam dinainte sa fiu gravida... La greci este o traditie: primul nascut ia numele bunicului/bunicei paterne. Standard! Asa ca stiam ca primul meu copil se va numi Dimtris sau Dimitra ... A iesit baiat asa ca-l cheama dimitris!
Acum, la al doilea, mama - adica eu - hotaraste! Si eu am hotarat inainte de a ramane insarcinata: si m-am bagat tot in familia barbatului meu: daca este baiat se va numi Kostas iar daca va fi fetita : Eleni sau Anastasia.
Uneori ies scandaluri pe aceasta tema... ca nu place numele soacrei/socrului, sau mama vrea sa puna numele parintilor ei etc. Mie mi-a fost usor ca mi-a si placut tare mult numele lui socra-meu. ...

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Dr. meu mi-a spus ca Elevitul (pe care oricum mi-l recomandase cca supliment de vitamine) ar fi bun impotriva greturilor, asa ca m-am apucat sa iau si mi-a trecut. E drept ca am renuntat si la Utrogestan (am avut si eu sangerari la inceput).
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum pun poze in album, ca eu sunt toanta si nu ma prind?!

12+

Mergi la inceput

LAURA , asa m-am gandit si eu : Viorica este numele bunicii mele dinspre tata .

Dar pentru baiat ... taica-miu e Gheorghe iar holandezii au o varianta Joris ( Ioris ) care nu-mi place , bunicul meu a fost Iulius , dar iarasi the Dutch nu cunosc numele si-l vor stalci sigur - motiv de tachinare la gradinita , stiti voi despre ce vorbesc . Deci ... sunt in pauza de inspiratie .

Fetele , ceva idei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Buna la toate zuzele!

Virgo,

Pe "stefan" il au ? nu-ti place? sau Luca? sau Tudor? nu prea ma pricep cum pronunta olandezii - vezi poate pe unul din ele, reusesti sa-l "traduci" astfel incar nu sune ciudat.

Sau Serban (dak va fi baiat, eu asa ii pun numele; dak va fi fata, Adela - eu sper sa fie "Adela" ).

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Felicia, 7+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Au Stefan , asa il cheama pe baiatul sotului meu , dar evident ca i se spune "Etienne" - pronuntat naspa tare de tot "Ecien" !!!

Serban ar fi alt motiv de misto , ei nu stiu sa zica sh sau tz ...

Luca e binisor , m-am gadit si eu , chiar Lucas . Tudor e Theodor , deci si asta ar merge , dar dobitocii au desene animate cu o mata pe care-o cheama Theodor , urata foc !

Arghhhhhhhhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

mai sunt: Vlad, Codrin - dar, din nou, cum prununta ei doua consoane una dupa alta ?!

Sau Daniel? Sau Rares - scuze, mi-ai zis ca nu pronunta "sh"

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Raca , toate cele bune , sa fii sanatoasa si tu si BB si sa ai o sarcina frumoasa ! Cam rar pe la noi , ce e cu tine?

Gugushtiuc , cred ca e nashpa rau sa stai numai in pat...Cred ca nu ti-ar strica daca ai gasi pe cineva sa-ti mai faca un pic de masaj din cand in cand , sa nu ti se atrofieze muskii .Am o prietena care a trebuit sa stea la orizontala de la 3 luni jumate pana la sf. sarcinii si si-a gasit o tipa care venea acasa si-i facea masaj si se simtea mai bine.Sa-mi zici daca vrei...sa ma interesez de nr. de tel.

Laura , ce fain ca potzi sa-i pui nume grecesc lui BB , mie imi plac f. mult numele grecesti si ma gandeam la Iannis daca este baiat sau Ioannina daca este fata , insa sotzul meu , roman get-beget si f. nationalist nici nu vrea sa-auda.O tine una si buna cu Rares si Ana Maria , nu pot sa spun ca nu-mi plac insa parca sunt prea banale , fara personalitate.Mie imi place Sara Eliza pt fata si pt baiat nu prea am idei , o sa fie Ovidiu , dupa tatal meu si inca un nume , insa nu-mi vine nimic in cap care sa mearga cu primul.

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ginnette

mai sunt: Vlad, Codrin - dar, din nou, cum prununta ei doua consoane una dupa alta ?!

Nu vrei sa stii ... eu am un nume chiar foarte latin , Lavinia , iar ei au dat-o repede pe Lavina , care inseamna avalansa ...

Iar daca le zici astora de Vlad , Tepes o sa-i fie porecla , sigur !

Mergi la inceput