Buna dimineata.
Sunt putin ingrijorata, si nu prea stiu ce sa fac.
M-am trezit azi dimineata cu sagetari prin burtica, de parca mi-ar fi venit ciclul, la fel si o presiune in picioare.Am visat ceva erotic , cred( oops!!!), durerile astea au durat cam aprox. 20 de minute, dupa care au trecut asa, incet-incet.
Totusi, o senzatie mica de presiune mai ma inca.
Nu am sangerat deloc, si totul pare sa fie in regula, acum.
trebuie sa-mi fac probleme?
Am o senzatie permanenta ca mi se srtange stomacul, de fapt sunt cam de o saptamana intr-un stres permanent.Motivele ar fi ca joi mi-a zis medicul ca inca nu aude batai de inima, si nu e nimic sigur, apoi la servici, seful ma ameninta ca ma da afara ( nu i-am spus inca, pentru ca astept sa promesc intai de la medic confirmarea scrisa ca-s gravida), iar sotul e in RO, sunt aici complet singura, si nu se simte nici el bine. S-a dus sa-si rezolve niste probleme, a dat de greutati, si sper sa nu se imbolnaveasca pe acolo. A mai fost internat la psihiatrie de 3 ori.
Si acum - stresul cel mai mare - ca voi ramane aici singura, pentru ca , daca-si rezolva problemele, sotul meu va ramane pentru vreo 3 ani in RO, iar eu singura pe aici , iar mama si sora mea nu pot veni la mine sa ma ajute, daca sarcina e OK si vom avea un copilas, pentru ca fiecare are - sora mea - familia ei, iar mama trebuie sa aiba grija de tata, care a avut un accident vascular nu de mult.
Va rog, ajutati-ma si pe mine cu o vorba buna!
Va sarut si va imbratisez!!!
A voastra Paraluta.
Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji cu burtika; pe mine m-a durut burta ca la ciclu multe saptamani de sarcina...dar daca poti, ar fi bine sa mergi la dr sa te linistesti...
Incearca sa te calmezi, toate se rezolva pana la urma....ai sa vezi! Sarcina usoara si succes cu sotul si serviciul. Pupici!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 34+
Multumesc mult de raspuns!
Intre timp m-a sunat sora mea, si mi-a spus ca e normal sa am dureri de burtika, asa, ca la ciclu.
M-am mai linistit.
Asa e, toate se rezolva pana la urma cu bine!!!
Va pup, si mai scriu de indata ce mai aflu ceva, sau mai am intrebari!!!
Pupi!!!